AMD Radeon R9 280X

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » Pi 05. Dec, 2014, 20:10

caute. mam graficku asus r9 280x a v idle ma okolo 60 65stupnov a v burne max 73. je to normalne pre tieto graficke karty ? mam to v bedne fractal R4 s 5FANmi.. 3 nasavanie 2 vyfukovanie.

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 05. Dec, 2014, 20:11

Je to fajn
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Gumkac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1782
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Bydlisko: bratislava - DL

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Gumkac » Pi 05. Dec, 2014, 20:12

je to ta semipasivna? lebo ak nie, a tocia sa jej fany aj v burn, tak 65 v idle nieje normalne. moja sapphire ma v klude max 40°a to mam vsetky fany na nepocutelnej urovni nastavene (okrem tej GPU - tie hlbsie dat nejdu)
CPU: Intel i5 4690K @ 4,3 GHz + Noctua NH-D14| MB: ASUS Maximus VII Ranger | VGA: AMD Sapphire R9 280X Vapor-X TriX 3GB Intel HD 4600| RAM: 2x4 GB 1600Mhz Kingston XMP Hyper-X blue | PSU: Super Flower 550W Golden King | SSD: Samsung 840 EVO 256 GB, HDD: WD 3TB red SATA III - data | CASE Corsair 550D +intake 2x NH-S12B + Scythe GT +outtake NH-P14r | monitor: Dell U2414H + 2 x Samsung | Mouse: Logitech G700s + podložka Logitech G240
Book for school Lenovo E530 15,6", i5 3210M, 630M 2GB Nvidia, 4+4GB, Kingston HyperX 120GB
WoT: Gumkac

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 05. Dec, 2014, 20:13

to logicky ak ma v burne 73 tak nemoze mat v idle 65. ledaze bezi na pozadi miner :D
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Gumkac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1782
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Bydlisko: bratislava - DL

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Gumkac » Pi 05. Dec, 2014, 20:28

ale to neznamena, ze je to v poriadku :rolleyes: :facepalm:
CPU: Intel i5 4690K @ 4,3 GHz + Noctua NH-D14| MB: ASUS Maximus VII Ranger | VGA: AMD Sapphire R9 280X Vapor-X TriX 3GB Intel HD 4600| RAM: 2x4 GB 1600Mhz Kingston XMP Hyper-X blue | PSU: Super Flower 550W Golden King | SSD: Samsung 840 EVO 256 GB, HDD: WD 3TB red SATA III - data | CASE Corsair 550D +intake 2x NH-S12B + Scythe GT +outtake NH-P14r | monitor: Dell U2414H + 2 x Samsung | Mouse: Logitech G700s + podložka Logitech G240
Book for school Lenovo E530 15,6", i5 3210M, 630M 2GB Nvidia, 4+4GB, Kingston HyperX 120GB
WoT: Gumkac

trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » Pi 05. Dec, 2014, 20:33

je to divne ale tie stupne su naozaj tak ako som napisal. je to tato graficka http://www.asus.com/sk/Graphics_Cards/R9280XDC2T3GD5/.
myslite ze bezi nieco na pozadi? lebo ked pridem z biosu je teplota 37

EDIT:\\ VRAM2 ma okolo 35 stupnov a VRAM1 takisto okolo 70 +-

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Asnod » Pi 05. Dec, 2014, 20:47

Hod screen senzorov z gpu-z v idle
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » Pi 05. Dec, 2014, 20:57

hodim to sem zajtra. uz nie som doma

Gumkac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1782
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Bydlisko: bratislava - DL

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Gumkac » Pi 05. Dec, 2014, 23:53

pri tejto karte v idle urcite nieje normalna ta teplota. cize ti daco bezi. skus mozno odinstalovat a nanovo nainstalovat najnovsie drivery. alebo preskenovat pc nejakym antimalwerom
CPU: Intel i5 4690K @ 4,3 GHz + Noctua NH-D14| MB: ASUS Maximus VII Ranger | VGA: AMD Sapphire R9 280X Vapor-X TriX 3GB Intel HD 4600| RAM: 2x4 GB 1600Mhz Kingston XMP Hyper-X blue | PSU: Super Flower 550W Golden King | SSD: Samsung 840 EVO 256 GB, HDD: WD 3TB red SATA III - data | CASE Corsair 550D +intake 2x NH-S12B + Scythe GT +outtake NH-P14r | monitor: Dell U2414H + 2 x Samsung | Mouse: Logitech G700s + podložka Logitech G240
Book for school Lenovo E530 15,6", i5 3210M, 630M 2GB Nvidia, 4+4GB, Kingston HyperX 120GB
WoT: Gumkac

trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » So 06. Dec, 2014, 11:21

http://2i.sk/eb6385af7c vyzera to tak ze nieco bezi na pozadi. spustil som spybot

Užívateľov profilový obrázok
j4ro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1013
Dátum registrácie: Pi 19. Mar, 2010, 18:37
Bydlisko: Humenné

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa j4ro » So 06. Dec, 2014, 11:36

http://downloads.malwarebytes.org/file/mbam/

nabudúce čítaj pri torrentoch aj komentáre, aby si nemusel potom odstraňovať minerov ;)
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?

trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » So 06. Dec, 2014, 11:49

Ja torrenty netaham kamarat :) asi cca od cias Thepiratebay.

Užívateľov profilový obrázok
j4ro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1013
Dátum registrácie: Pi 19. Mar, 2010, 18:37
Bydlisko: Humenné

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa j4ro » So 06. Dec, 2014, 12:12

tak origninálky hier nemajú minerov kamarát
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?

trickerko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2014, 20:05

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa trickerko » So 06. Dec, 2014, 13:56

Takze ten antimalware mi nasiel minera bohuzial v svchost.exe takze som sa pustil to preinstalacie winu. Nepouuzival som doteraz antivirus aky bud najlepsi pri minerom ?

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: AMD Radeon R9 280X

Príspevok od užívateľa Asnod » So 06. Dec, 2014, 13:58

To ze sa ti tam zobrazuje minera ako svchost, mohol by sa volat aj sipkova ruzenka a zrusit ho mozes. Stale je to len ten miner co sa vola ako systemovy proces a nic co sa tyka fungovania OS.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"