Strana 1 z 1

5600 vs. throtling mod

Napísané: So 15. Apr, 2006, 22:30
od užívateľa MBG
zdravim hosi....
mam mensi problem, mozno sa budete smiat ale skusim to...
mam grafiku v podpise a na nej chladic primecooler AlCu,a na pamatich pasivy (homemade). Na min. otackach mam v klude teploty zhruba 51(jadro)/37(pamate)....v zatazi stupnu iba asi o +8 stupnov....zo starym chladicom mala take teploty v klude....zakladne takty su 325/550ddr....skusal som ju taktovat cez rivatuner, aj cez powerstrip, ale dosiahol som len velmi male takty...akomile som dal takty zhruba na 350/580, karta mala este mensi vykon ako pri zakladnych taktoch :cry: , predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu.....nechapem preco pri takych nizkych taktoch, ma taky nizky potencial, alebo sa niekde daju zmenit frekvencie pri ktorych sa prepne do throtling modu ? uz som taktoval nejake grafiky, a ani pri jednej mi toto nerobilo....skusal som aj ine ovladace a stale to iste....myslim si, ze ta grafika by mohla dat aj viac....

Re: 5600 vs. throtling mod

Napísané: Ne 16. Apr, 2006, 14:19
od užívateľa Diviak
MBG napísal:............., predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu......
Preco len predpokladas ? Sak taktujes cez Riva, tak si freq. overuj, ci drzia.
( A od MSI necakaj zazraky, taky isty smejd ako Manli. Ja mam dve. :red: )

Napísané: Ne 16. Apr, 2006, 18:35
od užívateľa guess2k6
no mal som tuto kartu pred 6600GT, ale od inno3d, dal som na nej 400/555, pamate nesli vobec iba 5mhz a to je nic. Jadro celkom v poho o 75mhz

Re: 5600 vs. throtling mod

Napísané: Ne 16. Apr, 2006, 22:32
od užívateľa MBG
Diviak napísal:
MBG napísal:............., predpokladam teda, ze sa prepla do throtling modu......
Preco len predpokladas ? Sak taktujes cez Riva, tak si freq. overuj, ci drzia.
( A od MSI necakaj zazraky, taky isty smejd ako Manli. Ja mam dve. :red: )
no momentalne mam asus kartu, som ju vymenil len som to zabudol prepisat v podpise....som necakal ze da tak malo kua :E ....

Graficka karta

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:18
od užívateľa Mainsteam
Co znamena OC pri grafickych kartach :? .

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:24
od užívateľa crux2005
- pretaktovanie .... :wink:

Re: Graficka karta

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:37
od užívateľa mirke
Mainsteam napísal:Co znamena OC pri grafickych kartach :? .
OC -skradka od Owerclocking cize jak pisal crux2005 v preklade pretaktovanie :lol:

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:44
od užívateľa MBG
takze hosi neviete nic poradit ? skoda, ale nevadi.....idem tu kartu prejst autom, nech je z nej aspon trochu uzitku.....

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:50
od užívateľa kami_sama
tak to, ze si mal mensi vykon v pretaktovanom stave som uz zazil aj ja. sice to nebola karta tejto kategorie (GeForce 2 MX 200). uz na presne takty nepametam, ale viem, ze som pri +10-15% taktu som mal vykon asi 90%...=:)

zaujimave bolo, ked som dal ine ovladace (o nieco novsie) a som uz mal aj windows preinstalovany. vtedy mi karta vydrzala viac, a tiez sa spravala tak, ako vacsina kariet (vyssia frekvencia == vyssi vykon).

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 12:50
od užívateľa mirke
MBG napísal:takze hosi neviete nic poradit ? skoda, ale nevadi.....idem tu kartu prejst autom, nech je z nej aspon trochu uzitku.....
nezabudni ju potom odfotit ze jak si ju dokalicil :)

inac Riva Tuner niekedy blbne a nepretaktuje ti jadro karty ked prechadzas do 3D modu. By som na tvojom mieste zapol sledovanie frekvencii v 3D aby si videl ci sa ti ta karta vobec pretaktuje.

Napísané: Ut 18. Apr, 2006, 14:25
od užívateľa guess2k6
no tak na to som tiez zvedavy :o