Nvidia GeForce GT635m

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » So 23. Feb, 2013, 21:45

Ahojte páni,

Mám na vás odborníkov otázku...

Chcel by som pretaktovať už spomínanú grafickú kartu ale v programe MSI Afterburner sa mi nejak nedarí...

Pridávam po 10 číslach ale v benchmarku nevidím žiadny rozdiel. Verím že mi budete vedieť pomôcť ;)

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6940
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 23. Feb, 2013, 21:52

A pouzivas aj tlacitko Apply? :)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
MichalkoOo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 867
Dátum registrácie: Ut 01. Nov, 2011, 19:33
Bydlisko: Košice

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa MichalkoOo » So 23. Feb, 2013, 21:53

10mhz ti fakt nepomôže
PC1: 3570k 4,6GHz, Crucial BallistiX 16GB RAM, Gigabyte GTX770 1.2GHz, HyperX SSD Raid 0, Caviar Black, Dell U2412 2x, Windows 8.1 Update Pro x64
PC2: FX 8350, M5A99X, 8GB Kingston HyperX, Gigabyte GTX660,Caviar SE, Win XP x64 SP2
Phone1: Nexus 4 16GB, CM11 Android 4.4.2
Phone2: Lumia 1020, Windows Phone 8 GDR3
Phone3: Nokia E7, Symbian Belle Refresh

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20594
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa dexterav » So 23. Feb, 2013, 21:54

pokiaľ tá karta nejde na 30MHz 10MHz ti nič neukáže ;)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » So 23. Feb, 2013, 21:56

Áno :D..

Len neviem nájsť tie správne hodnoty :/

Najdalej ako som sa dostal sú tieto hodnoty... Core Clock: +90
Memory Clock: +70
Ďalej mi to už pri benchi hádže chybu.

Inak Burner musím nechávať bežať na pozadí alebo to nieje potrebné?

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6940
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 23. Feb, 2013, 21:58

Je to potrebne, musi byt zapnuty.
Skor by som zacinal od vrchu, pusti do nej minimalne +150 ak ne podrzi, tak pomaly znizuj. Len sa nezlakni ked ti to bude padat ako hrusky zo stromu :D
Najprv taktuj jadro a az potom pamate, a nie naraz...potom nebudes vediet comu pridat a comu ubrat, ked to bude padat.
Samozrejme maj teploty stale na ociach!
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » So 23. Feb, 2013, 22:06

Tak šupol som jadro +135, pamat +900 a na podiv po cely bench sa nic nestalo a teplota sa vysplhala na 67 stupnov (zatial) uvidime v hre :D

Snad polezu aj FPSka hore...

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » So 23. Feb, 2013, 22:13

Takze jadro +135, pamat 900 pri Crysis 2 mi padol win :D Teraz 135 a pamat 0 mi to slape... mam teda teraz uz len doladit pamat?

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6940
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kyselinka » So 23. Feb, 2013, 22:18

Preto som pisal, ze najprv taktuj jadro a potom pamate. Skusaj najprv s nataktovanym jadrom a pamatami na default...taky Crysis jej da zahul, aspon a pol hodku :)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » So 23. Feb, 2013, 22:32

No defaultne to bolo o mnoho horsie :D Jadro uz necham tak ako je teraz idem uberat z pamate :)

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » Ne 24. Feb, 2013, 01:39

Takže skončil som n tychto hodnotách... Jadro navýšené o 135, pamäť o 367 :-) ešte doriešim chladenie aj ked 75 stupňov na NB si myslím že nieje veľa.

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6940
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Ne 24. Feb, 2013, 01:42

Celkom pekne :cool:
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

marky363
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2013, 21:21

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa marky363 » Ut 26. Feb, 2013, 21:25

Kennysvk napísal:Takže skončil som n tychto hodnotách... Jadro navýšené o 135, pamäť o 367 :-) ešte doriešim chladenie aj ked 75 stupňov na NB si myslím že nieje veľa.

A zdvihlo sa ti nejako fps? alebo aj výkon na hry? skúšal si battlefield 3 ?? lebo chcel by som to skúsiť aj ja..
cpu: Intel Core™ i3-3110M (3M Cache, 2.40 GHz),
ram: 4gb 1600mhz,
hdd: 500gb 5400rpm,
gpu: NVIDIA GeForce GT 635M 2GB DDR3 VRAM, 128-bit,
os: Windows 8 64 bit

Kennysvk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2013, 21:41
Bydlisko: Bratislava 2

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa Kennysvk » Št 28. Feb, 2013, 16:08

BF 3 som pred pretaktovaním neskúšal ale fakčí mi na mid detailoch úplne krásne :)

marky363
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2013, 21:21

Re: Nvidia GeForce GT635m

Príspevok od užívateľa marky363 » So 09. Mar, 2013, 00:14

už mi BF3 beží pohode na high, som pretaktoval a fajne zatial :)
cpu: Intel Core™ i3-3110M (3M Cache, 2.40 GHz),
ram: 4gb 1600mhz,
hdd: 500gb 5400rpm,
gpu: NVIDIA GeForce GT 635M 2GB DDR3 VRAM, 128-bit,
os: Windows 8 64 bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"