Strana 19 z 57

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:02
od užívateľa ->slavo<-
Ta asus je nejak prehnane ticha nie? sa mi až nechce verit oproti gigabyte , na tych videach full load :(

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:12
od užívateľa HEAD
STENLY napísal:blbosť... 12cm vetráky na 700-900 otáčok nemôžu byť predsa hlučnejšie ako vetráky na GB ktoré točia 2300 rpm :facepalm:

tu tiež namerali 38dBA u GB
http://media.bestofmicro.com/X/O/338172 ... Gaming.png

takže rešpektovať iba jednu recenziu je hlúposť... už sa teším na recku na pc.sk :)
Porovnavas neporovnatelny.
V kazdy recenzi to merej jinak.
Ja nevim co mas proti GB.Vsak ji vrat a kup si MSI.Podle toho videa to presne sedi s merenima na techpowerup.

MSI bude jen malinko lepsi jak referencni vysavac.AUS je stejna v idle i v zatezi.

GB ma zas proti asus lepsi PCB a VRM vzadu.

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:14
od užívateľa bladejac
Crysis 2 DX11 Ultra-HT v HD 68 C ot 2100rpm TDP 70% novy bios. Skusim este ten povodny :-)

naozaj to vyzera ze biosi su od n-vidie" rovnake akored sa meni krivka chladenia :?

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:39
od užívateľa dexterav
ono ani nieje moc dôvod niečo iné na tom meniť ked v konečnom dôsledku sú tie karty rovnaké
najviac bývajú upravené biosy v kartách ako Lightning, Matrix
inak sú biosy veľmi často úplne zameniteľné, niekedy výrobcovia toho upravia menej ako my doma :D

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:41
od užívateľa STENLY
HEAD napísal:GB ma zas proti asus lepsi PCB a VRM vzadu.
ref. pcb z 680tky je podla teba lepšie? :facepalm:
VRM je jedno kde je...

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:51
od užívateľa HEAD
Cim delsi PCB tim vetsi rozestupy mezi soucastkama a taky to pcb vede lip teplo.S malym pcb budes mit vysoky teploty PCB a VRM kdyz je vse nalepeno nasebe.

Ja porad nechapu co mas proti GB.Podle toho videa je to ticha karta v zatezi.
Ref GTX670 je milionkrat horsi a ref gtx680 je pak jeste horsi jak gtx670.

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:54
od užívateľa dexterav
popravde nikde nieje dokázané že nejak extrémne lepšie :)
to že je tam 6+8pin pomôže k čomu ked je max na voltáži 1,175V
http://vr-zone.com/articles/asus-hd7850 ... 243-2.html
VRM v predu :)
tie karty sú +- rovnaké a žiadna nevytrča , myslím že je úplne jedno ktorú človek vezme
dádam by som riešil iba cenu poprípade lásku k značke :)
pokiaľ tie karty majú ešte aj nachlp rovnaké OC bez ohľadu na dizajn ťažko o niektorej napísať že je super

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:57
od užívateľa HEAD
Jinak pro pobaveni co znamena vysavac
https://www.youtube.com/watch?v=t9XCsww ... el&list=UL

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 12:59
od užívateľa dexterav
:D nikto nerieši vysavač ale iba ktorá je tichšia
niečo mi ale hovorí že na tom budú dosť podobne

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ne 29. Júl, 2012, 13:09
od užívateľa HEAD
Tak vic ticha je ta asus to je jasny i podle ty recenze na techpowerup.
Btw reference 7950
http://www.youtube.com/watch?v=LfIol_AO ... r_embedded

Btw kdyz posloucham ty 7950 nebo 7970 tak se mi zda i ta reference gtx670 jako super ticha.

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Pi 03. Aug, 2012, 09:11
od užívateľa STENLY
tak, konečne aj nejaké tie obrázky Gigabyte GeForce GTX 670 WindForce 2X
chladenie VRM je povedal by som vyriešené fajnovo
PCB je však podobné referenčnému a teda vyzerá takmer rovnako, ako má aj asus, či msi

http://www.expreview.com/20471-1.html

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Pi 03. Aug, 2012, 22:00
od užívateľa dexterav
šak 670 a asik všeobecne GK104 nepotrebuje nijaké 20 pásikové napájanie :)

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Po 06. Aug, 2012, 20:37
od užívateľa STENLY

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ut 07. Aug, 2012, 01:46
od užívateľa bladejac
To sa skor hodi na dexterovu prvu asusku :laugh:

nie vazne mal niekto problem s GV-N670OC-2GD ?

Re: nVidia GeForce GTX 670

Napísané: Ut 07. Aug, 2012, 08:40
od užívateľa ->slavo<-
Ja som mal len Red screen ,ale spôsoboval to program na monitor od samsungu :) Inač nemám žiaden problém.