Strana 3 z 3

Re: msi 590gtx , na kolko sa da pretaktovat?

Napísané: Ne 05. Jún, 2011, 15:19
od užívateľa STENLY
ťahať by som ťahal, ale nie volty...

Re: msi 590gtx , na kolko sa da pretaktovat?

Napísané: Ne 05. Jún, 2011, 15:21
od užívateľa dexterav
no ja asi nič :hysterical:
karta za 600e to je moc na moje slabé srdce :D

Re: nVidia GeForce GTX 580 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ne 27. Máj, 2012, 18:45
od užívateľa DEADusko
http://www.alza.sk/gigabyte-n590d5-3gd- ... 229210.htm

Je to driverami alebo biosom? drivery som skusal aj nove a nepomohlo, jedno jadro ostava aj v 2D stale natatkovane a nepodtaktuje sa, bos na karte je 70.10.42.00.02 (P 1002 15P0).
Dakujem za rady.
http://ulozto.sk/xUbc63w/clock-png

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 05:16
od užívateľa bladejac
Urob zalohu biosu ce GPU-Z a skus iny, tu by si mohol najst aj navod:
http://www.overclock.net/t/1063263/gtx- ... ing-thread
to preto ju predavas? :D

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 08:56
od užívateľa DEADusko
Zatial som to vychytal len manualne, v nvidia paneli si najprv vypnem jedno jadro, nasledne obe zapnem a uz sa obe podtaktuju. Ak sa restartuje PC musi sa postup opakovat, alebo pri kazdom zapnuti, aj ked to zabere 5 sekund radsej by som to mal automaticky :-)
Skusim este daco poprecitovat, ale do flashovania sa mi moc nechce.

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 13:36
od užívateľa bladejac
Skus cistu instalaciu Win. ak to nepomoze a mas zaruku skus RMA :-)

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 15:12
od užívateľa DEADusko
No neviem ci je to na RMA, niekde som cital ze to robi s HDMI kablom prepojenym s TELKOU co je moj pripad, alebo na dvoch a viacerych monitoroch, na jednom ze to ide normalne, nemam monitor tak neviem odskusat, ale reinstall len koli tomu sa mi nechce, ale rozmyslal som aj nad tym.
Skusim si pozicat od niekoho LCD monitor a odskusam a mozno spravim aj reinstall. Ak by mal este niekto ine napady, skusenosti, sem s nimi :good:

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 15:41
od užívateľa bladejac
Ked mas zapojeny jeden monitor to nerobi? iba ked tam mas aj telku?

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 15:42
od užívateľa DEADusko
teraz som na telke s hdmi kablom, LCD monitor nemam, ale odskusam na nom, aj ked sa mi to nezda, uvidime...

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 15:51
od užívateľa bladejac
To je jedno ci LCD alebo telka, vystup je to iste, ja mam aj LCD na hdmi a TELKU na DVI a podtaktovava sa na 51mhz :laugh:

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: Ut 29. Máj, 2012, 16:13
od užívateľa DEADusko
nj uvidim, skusim tu novu instalaciu win, uvidime potom napisem

Re: nVidia GeForce GTX 590 (recenzie, informácie...)

Napísané: St 30. Máj, 2012, 14:53
od užívateľa DEADusko
no asi sa stal zazrak ale uz sa samo automaticky podtaktovava, aj po starte PC aj po restarte :)
nic som nerobil :laugh: