AMD Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
wOne
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3122
Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Bydlisko: Nitra

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa wOne » Ut 22. Mar, 2011, 23:18

hej je to dost hlucne hladenie ale ak mas odhlucnenu case da sa to.

ale aj tak som vymenil chladenie.(v popise)
RGB

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3043
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa yesper » Pi 01. Apr, 2011, 14:25

ES HD 6950 1GiB - unlock 1536SPs

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7239
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 01. Apr, 2011, 18:40

Fajne :) Takze idu aj 1GB odomknut .... Vsetko stabilne ?
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro SSD 512GB PSU: Corsair SF750 CASE: Cooler Master NR200P + 4x Noctua NF-A12x25 LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: Cooler Master Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: EK-VGA Supremacy RADIATOR: MO-RA3 420 PRO Stainless Steel + 2x Noctua NF-A20 PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT 16/11 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3043
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa yesper » Pi 01. Apr, 2011, 18:49

Stabilitu som este neskusal. Zajtra sa na to mozem pozriet, teraz tu mam nieco ine http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 01#p795501 :-)

Užívateľov profilový obrázok
Ciffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po 05. Jún, 2006, 02:00

Asus HD6950 2GB

Príspevok od užívateľa Ciffo » Ut 05. Apr, 2011, 17:49

Čauko all. Mám možnosť kúpiť túto kartu (2 mesačnú) za 190,-€. Moc sa v ATInách nevyznám, tak potrebujem poradiť či to bude dobrá kúpa. Ak sa môžete vyjadriť tak do 18:30 hod. kedy pôjdem už pre to. Vďaka. Odkaz tu: http://www.asus.com/product.aspx?p_id=dekcicifak0zpxuk
MB: Asus M4A88TD V EVO USB3, CPU: AMD Phenom II 965 QUAD X4 BE AM3 C3, RAM: CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz CMX4GX3M2A1600 C9, VGA: ASUS HD 6950 2GB, HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA2 8MB, Samsung 500GB SATA2 32MB, Monitor: Samsung BX2331 Full HD 23" Zdroj: Enermax MODU82+ EMD 525 AWT PFC

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 159
Dátum registrácie: Po 06. Júl, 2009, 13:10
Bydlisko: Martin

Re: Asus HD6950 2GB

Príspevok od užívateľa lubomt » Ut 05. Apr, 2011, 23:08

Ciffo napísal:Čauko all. Mám možnosť kúpiť túto kartu (2 mesačnú) za 190,-€. Moc sa v ATInách nevyznám, tak potrebujem poradiť či to bude dobrá kúpa. Ak sa môžete vyjadriť tak do 18:30 hod. kedy pôjdem už pre to. Vďaka. Odkaz tu: http://www.asus.com/product.aspx?p_id=dekcicifak0zpxuk
Dobra karta. Da sa v pohode spravit na 6970-ku, sam to mam tak spravene.Oproti vyse 300eur za 6970 usetris sakramentsky :-)
Case: FRACTAL DESIGN Define R3 5x12cm in MB: ASUS Rampage III Extreme X58, CPU: INTEL i7 X980 X3 Gulftown
- 3330MHz@4214MHz 1600MHz 12Mb cache, Cooling O2: Prolimatech Megahalmes ,2x SCYTHE S-Flex 1200rpm RAM: 3 x 4GB DDR3 G.Skill 2000MHz@2200MHz , HDD: 2x640GB WD Caviar Black 7200ot 32Mb, raidovy radič ADAPTEC RAID 1 SCSI, VGA: SAPPHIRE HD 6970 2Gb DDR5 ,odblok.bios VGA cooler: Prolimatech MK-13 s 2xSCYTHE 1200rpm, Thermalriht VRM-R5 LCD: Samsung 23" 1920x1080", Mouse:Logitech laser , Power: Corsair 850W, OS: Windows 7 Ultimate x64

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Asus HD6950 2GB

Príspevok od užívateľa STENLY » Ut 05. Apr, 2011, 23:15

nuž asi si bol už po ňu... ak máš rád ticho, tak ju neber... ten človek vie prečo ju predáva.... hučí to ako vysávač... a asi mu nešla odomknúť, tak ju predáva...
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
Ciffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po 05. Jún, 2006, 02:00

Re: Asus HD6950 2GB

Príspevok od užívateľa Ciffo » St 06. Apr, 2011, 03:02

STENLY napísal:nuž asi si bol už po ňu... ak máš rád ticho, tak ju neber... ten človek vie prečo ju predáva.... hučí to ako vysávač... a asi mu nešla odomknúť, tak ju predáva...
Nuž už som bol pre ňu. Odomknúť mu išla a zatiaľ je úplne ticho, iba pri prvotnom zapnutí PC pár sekúnd (2 - 3) ide ako vysávač. Skúšal som aj hry a zatiaľ sa pri hraní ten vetrák neprejavil, asi som ju dosť nevykúril.
MB: Asus M4A88TD V EVO USB3, CPU: AMD Phenom II 965 QUAD X4 BE AM3 C3, RAM: CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz CMX4GX3M2A1600 C9, VGA: ASUS HD 6950 2GB, HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA2 8MB, Samsung 500GB SATA2 32MB, Monitor: Samsung BX2331 Full HD 23" Zdroj: Enermax MODU82+ EMD 525 AWT PFC

Užívateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13104
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa Zoltan Balaton » St 06. Apr, 2011, 18:46


Užívateľov profilový obrázok
Ciffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po 05. Jún, 2006, 02:00

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa Ciffo » Št 07. Apr, 2011, 18:30

Čauko all. Kúpil som túto kartu (viď popis) a keď ju prepnem na 6970 tak to nie je stabilné, pri spustení PC zmrzne na cca 20 sekúnd obraz a to robí aj pri hre, tiež zamrzne na pár sekúnd a potom ide OK. Keď je prepnutá na 6950 nie je problém nikdy. Chcel by som vrátiť BIOS na originál 6950 ale ten čo mi ju predal mi ho nedal. Má ho niekto a môže mi ho popr. poslať na e-mail aj s návodom v SK jazyku (eng neviem ani ň) ako sa to dáva na pôvodný? Alebo kde si ho môžem stiahnuť, ak sa to dá. Ale ten návod potrebujem aj tak. Budem vdačný all.
MB: Asus M4A88TD V EVO USB3, CPU: AMD Phenom II 965 QUAD X4 BE AM3 C3, RAM: CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz CMX4GX3M2A1600 C9, VGA: ASUS HD 6950 2GB, HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA2 8MB, Samsung 500GB SATA2 32MB, Monitor: Samsung BX2331 Full HD 23" Zdroj: Enermax MODU82+ EMD 525 AWT PFC

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3043
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa yesper » Št 07. Apr, 2011, 18:43

Nemusis hladat Bios, ved je na karte
1, cez program gpu-z vytiahni zalozny bios, ten co je v poriadku,
2, nasledne prepni switch do druhej polohy a
3, cez program atiwinflash naflashuj

Užívateľov profilový obrázok
Ciffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po 05. Jún, 2006, 02:00

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa Ciffo » Št 07. Apr, 2011, 18:49

yesper napísal:Nemusis hladat Bios, ved je na karte
1, cez program gpu-z vytiahni zalozny bios, ten co je v poriadku,
2, nasledne prepni switch do druhej polohy a
3, cez program atiwinflash naflashuj
A ako sa to please vytahuje? Dik.
MB: Asus M4A88TD V EVO USB3, CPU: AMD Phenom II 965 QUAD X4 BE AM3 C3, RAM: CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz CMX4GX3M2A1600 C9, VGA: ASUS HD 6950 2GB, HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA2 8MB, Samsung 500GB SATA2 32MB, Monitor: Samsung BX2331 Full HD 23" Zdroj: Enermax MODU82+ EMD 525 AWT PFC

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3043
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa yesper » Št 07. Apr, 2011, 18:51

Ta mala somarina pod znakom
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Ciffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 108
Dátum registrácie: Po 05. Jún, 2006, 02:00

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa Ciffo » Št 07. Apr, 2011, 18:59

yesper napísal:Ta mala somarina pod znakom
Obrázok
Urobil som to ako si pisal ale ked dam to v strede program, tak vyhodi tabulku "SubsystemID s mismatch"

Uz som to vyriesil, ide to v pohode. Vdaka za rady.
MB: Asus M4A88TD V EVO USB3, CPU: AMD Phenom II 965 QUAD X4 BE AM3 C3, RAM: CORSAIR DDR3 2x2048MB 1600MHz CMX4GX3M2A1600 C9, VGA: ASUS HD 6950 2GB, HDD: Seagate Barracuda 160GB SATA2 8MB, Samsung 500GB SATA2 32MB, Monitor: Samsung BX2331 Full HD 23" Zdroj: Enermax MODU82+ EMD 525 AWT PFC

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3043
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)

Príspevok od užívateľa yesper » Št 07. Apr, 2011, 19:32

np
btw nabuduce uz necituj prispevky, ktore su posledne

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"