GeForce 5200-nefunguje TV out

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
xy1111
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

GeForce 5200-nefunguje TV out

Príspevok od užívateľa xy1111 » Št 12. Jan, 2006, 12:27

Zdravim,ked pred casom odisiel TV out na kamossovej GF5200 tak som sa smial ale teraz odisiel aj na mojej 5200ke.Nema s tym niekto skusenosti?Obraz je teraz nekvalitny a strasne tmavy.Co moze byt pricinou?Da sa to odstranit.Nieje to nastavenym,skusal som ine ovladace ale obraz je taky uz pri starte PC.PLS HELP
Athlon XP2400+,MSI KT6DELTA FISR-VIA.KT600.PC3200-256MB,80GB Western,GeForce5200TD(250@400/300@600MHz)Combo Teac552G

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa FEAR » Št 12. Jan, 2006, 12:43

To mas zato ze si sa kamosovy smial :lol:

Užívateľov profilový obrázok
xy1111
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa xy1111 » Št 12. Jan, 2006, 12:54

Endyamon napísal:To mas zato ze si sa kamosovy smial :lol:
Som sa potesil ze dado poradi a ty takto...DIK :E
Athlon XP2400+,MSI KT6DELTA FISR-VIA.KT600.PC3200-256MB,80GB Western,GeForce5200TD(250@400/300@600MHz)Combo Teac552G

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Št 12. Jan, 2006, 22:32

Aku mas nastavenu TV normu?
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa FEAR » Pi 13. Jan, 2006, 09:27

xy1111 napísal:
Endyamon napísal:To mas zato ze si sa kamosovy smial :lol:
Som sa potesil ze dado poradi a ty takto...DIK :E
Prepac :deal:

Skus v nastaveniach pozriet do nastavenia farieb ci to tam neviladis :roll: alebo "mozno"zli kabel :roll:

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Pi 13. Jan, 2006, 09:35

v nastaveniach to byt nemusi. Je este taka vec, ze niektore TV nezvladnu privisoky jas z TV out na GK. Moze sa tym poskodit jak TV, tak grafika resp. TV vystup.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
xy1111
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 31
Dátum registrácie: St 10. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa xy1111 » Pi 13. Jan, 2006, 18:52

SurrendeR napísal:v nastaveniach to byt nemusi. Je este taka vec, ze niektore TV nezvladnu privisoky jas z TV out na GK. Moze sa tym poskodit jak TV, tak grafika resp. TV vystup.
TV normu mam PAL,kabel je OK.Niesom ziadnem...ved predtym to islo.Asi to bude to poskodenie grafiky.Na TV orava nieje ani obraz a ked to dam na Panasonic je to tmave.Neda sa to nejako spravit?
Athlon XP2400+,MSI KT6DELTA FISR-VIA.KT600.PC3200-256MB,80GB Western,GeForce5200TD(250@400/300@600MHz)Combo Teac552G

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"