NX6600GT agp

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
icko7800
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 174
Dátum registrácie: Pi 09. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Brezno

NX6600GT agp

Príspevok od užívateľa icko7800 » Ne 08. Jan, 2006, 20:28

na kolko sa da vytaktit tato karta? Myslim ak sa prida chladic, cez D.O.T. nemyslim, tam sa da bez artefaktu okolo 560/1170 ale urcite to nieje maximum.

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 08. Jan, 2006, 20:33

vytaktovat sa da, ale najskor by si mohol napisat o akeho vyrobcu sa jedna a potom je tu google tak sa pozri na najeke testy :wink:
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
Ledy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Kalná nad Hronom, Dlhá 11
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ledy » Ne 08. Jan, 2006, 20:41

Ja co som mal doma tak maximum na GPU bolo 570 a na RAMky 1140, potom to uz robilo chyby. Ak mas stastie tak 600/1200, ale to fakt musis mat stastie, okrem toho to musis niecim chladic co v pripade tejto karty je aj troska problem kvoli AGP mostiku, ktory vacsine chladicov zavadzia - skratka tam hociaky chladic nesupnes.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W

Užívateľov profilový obrázok
nudi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa nudi » Po 09. Jan, 2006, 23:35

neviem ci si cital tento clanok ale mozno bude zaujimavy. aj ked je to asus a ty mas asi msi: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44 je to sice pcie ale so zvysenim napeti na jadre sa dostali az na 630/1340 a to uz je co povedat. takze asi v normalnych podmienkach s dobrym chladenim by som to videl na max. cca 600/1200 tak ako pisal ledy ale to musis mat sakra stastie (na dobry kus) ako hrom. ps. moj stary leadtek 6600GT agp mal strop 570/1160.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Blade100 » Ut 17. Jan, 2006, 21:50

Moja 6600GT od MSI ide na max. 550/1150 potom uz robi chyby a dost sa hreje jasne ze mam klasicky chladic ale mam ju teraz na 550/1100 a ide dobre taze tak ! :blind:
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

crazyman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: Št 20. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava, Devinska Nova Ves

Príspevok od užívateľa crazyman » Ut 17. Jan, 2006, 22:34

ja mam 6600ku s ddr3 pamatami od gigabytu a pamate som zhurta dal na 1200mhz a bez problemov.. viac som neskusal, kedze to nemalo az taky zelany efekt.. jadro som skusal na 550mhz, ale po case zamrzlo.. chladic na karte nestoji za vela, bolo to dost teple.. okrem toho ani v skrini nemam dostatocne vetranie.. teraz mi to beha na 520mhz v pohode... takze ak budem mat spravene chladenie, tak mozno to da aj ovela viac..

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1415
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » So 21. Jan, 2006, 00:35

GALAXY so stock coolerom na 550/1130(stabilne vo vsetkych hrach bez artefaktov), inac ide aj 570/1170 3DMark prebehne bez problemov ale niektore hry mam zelene plochy :(

3DMark2003 build 360
8552
3DMark2005 Pro 120
3858

a cosi ti urobia aj drajvere..

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

6600-uku

Príspevok od užívateľa Blade100 » So 21. Jan, 2006, 09:56

Teraz som ju dal na 550/1150 no problem ziadne chyby a ani sa tak nehreje po troj hodinovom hrani ma 63 max/ min 58 taze tak :P
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1249
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

cez aky program taktujes NX6600GT

Príspevok od užívateľa Shoty » Št 06. Apr, 2006, 23:24

cez aky program taktujes NX6600GT

Užívateľov profilový obrázok
s10
VIP
VIP
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Michalovce

Príspevok od užívateľa s10 » Št 06. Apr, 2006, 23:33

ja taktujem cez rivatuner. asi to naj co som skusal.

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Pi 07. Apr, 2006, 08:42

no ja mam MSI NX6600VTD Diamond a so stock chladicom ide max bez artefaktov na 586/1182 co je celkom slusne :?: ... s Primecoolerom Al (dost podobne zalmanu VF700) sla na 600/1200... viac som neskusal... :roll:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 406
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PRESOV ghetto3
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa rastamax » So 08. Apr, 2006, 10:19

takze takto ja mam MSI NX 6600GT 128MB DDR3
500/900@590/1125 uuplne bez problemou teplota je na 45 normal maximum max 60°C chladic zalman vid podpis da mi aj 600/1125 na pametiach staci 1125 lebo visie nevidim ziadni rozdiel v testoch a 600 pre jadro mi niekedy robi sem tam artefakt mali v ojedinelych hrach asi v 2-3 tak som to nechal na 590,mam v-mod a tim mi to pustilo viac mhz na jadro z 570-600 ale treba dobre chladit,ja som mal stastie asi na trosku lepsi kusok ale su aj lepsie :wink:
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » So 08. Apr, 2006, 19:42

no myslim ze max. na tuto kartu je tak 600/1200 :red:
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"