Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
vindy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Št 15. Apr, 2004, 14:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa vindy » Ne 27. Dec, 2009, 01:00

tak na tom monitore mas rovno 4 vstupy :laugh: akurat je problem, ze k monitoru standardne pribaluju len 4 kable a to: displayport, hdmi, dvi, dsub->dvi... a kedze 8800gtx ma len dvi,m as 2 moznosti,, zohnat si dalsi dvi kabel alebo dvi->dsub redukciu a na to kabel dsub->dvi ale kezde to nebudes pouzivat na zobrazenie, tak vysledna kvalita obrazu nie je dolezita... popripade ten dummy plug

Užívateľov profilový obrázok
COBRA_111
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 259
Dátum registrácie: Pi 25. Dec, 2009, 02:39
Bydlisko: Čadca

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa COBRA_111 » Ne 27. Dec, 2009, 02:07

POPIS AKO POSTUPUJEM:

1. C:\Používatelia\...\AppData\Roaming - tu som našiel priečinok Folding@home-gpu, klikol som naň, dal kopírovať a vložil do toho istého priečinka (Roaming) a vznikol mi priečinok Folding@home-gpu - kópia (premenoval som na Folding@home-gpu2). Takže teraz tu mám 2 priečinky Folding@home-gpu a Folding@home-gpu2

2. C:\Program Files (x86)\Folding@home\Folding@home-gpu - tu som našiel Folding@home.exe, klikol som naň a dal vytvoriť zástupcov na plochu (2x), tie som premenoval na GPU1 a GPU2.

3. Zástupca GPU1 - klikol som naň a dal vlastnosti / ODKAZ a do kolónky CIEĽ som napísal "C:\Program Files (x86)\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -gpu 0, do kolónky ZAČAŤ V PRIEČINKU som napísal C:\Users\...\AppData\Roaming\Folding@home-gpu\, dal som použiť a ok.

4. Zástupca GPU2 - klikol som naň a dal vlastnosti / ODKAZ a do kolónky CIEĽ som napísal "C:\Program Files (x86)\Folding@home\Folding@home-gpu\Folding@home.exe" -gpu 1, do kolónky ZAČAŤ V PRIEČINKU som napísal C:\Users\...\AppData\Roaming\Folding@home-gpu2\, dal som použiť a ok.

5. RUŠÍM ZAPOJENIE SLi

6. ZAPÁJAM DRUHÝ KÁBEL DO MONITORA (v monitore mám teraz napojené 2 káble z grafických kariet - jeden kábel z jednej karty)

7. Dávam PLOCHA/rozlíšenie obrazovky (ukázala sa jedna obrazovka a klikol som preto na zistiť, objavila sa 2. obrazovka - majú označenie 1 a 2) a je tam ponuka VIACERÉ OBRAZOVKY: A. Rozšíriť tieto monitory, B. Zobraziť prac. plochu iba na 1, C. Zobraziť prac. plochu iba na 2. Dal som možnosť A (Rozšíriť tieto monitory).
Teraz mi vznikli akoby 2 plochy - 1. PLOCHA vyzerá klasicky ako keď spustím PC a 2. PLOCHA tu mi zobrazí len pozadie ako na prvej ploche (nič iné, ani lištu so štartom a hodinami).

8. OBIDVA ODKAZY SOM NECHAL NA HLAVNEJ PLOCHE

9. SPÚŠŤAM ODKAZ GPU1 - dávam CONGIGURE / User (tu som zadal USER NAME a TEAM NUMBER) / Connection (tu zostali všetky políčka prázdne, nič nieje odfajknuté) / Advanced (tu som zmenil machine ID z hodnoty 2 na hodnotu 1, označené je len Core Priority na Lowest possible, zvyšok je prázdny = default) - klikám na OK a dávam QUIT (zatváram aplikáciu = ODKAZ).

10. SPÚŠŤAM ODKAZ GPU2 - dávam CONGIGURE / User (tu som zadal USER NAME a TEAM NUMBER) / Connection (tu zostali všetky políčka prázdne, nič nieje odfajknuté) / Advanced (tu som zmenil machine ID z hodnoty 2 na hodnotu 3, označené je len Core Priority na Lowest possible, zvyšok je prázdny = default) - klikám na OK a dávam QUIT (zatváram aplikáciu = ODKAZ).

11. SPÚŠŤAM OBI 2 ODKAZY - najprv GPU1 a následne GPU2

12. KONTROLUJEM VYŤAŽENOSŤ KARIET CEZ GPU-Z - obi 2 karty sú vyťažené cca na 97%, ale mám taký dojem že obe karty rátajú to isté, aj keď zobrazujú iné hodnoty na lište pri hodinách napr. GPU1 ukazuje 9150/15000 a GPU2 ukazuje 10350/15000, ale keď dám GPU1 / DISPLAY ukazuje mi napr 62,5% a zavrem okno, dám GPU2 / DISPLAY a ukazuje mi to isté 62,5%.

Pýtam sa teda, postupoval som správne ???
Prečo mi to ukazuje na lište rozdielne hodnoty a keď dám DISPLAY ukazuje rovnaké hodnoty pre oba ODKAZY ???
ĎAKUJEM.
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 3950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut CPU BLOK: EK-Supreme HF-Full EN (Nickel) @ AM4 custom mounting plate KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080Ti O11GB HDD: 970 PRO NVMe M.2 SSD 512 GB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900

vindy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Št 15. Apr, 2004, 14:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa vindy » Ne 27. Dec, 2009, 15:32

pekny a funkcny navod :good: mal by sa dat do FAQ a na uvodnu stranu rovno odkaz. funguje ti to korektne. to ze ti display ukazuje to iste je bug foldingu, nech das zobrazit display hociktorej grafiky, vzdy zobrazi iba prvu, to je OK. v skutocnosti tie grafiky nepocitaju to iste, ale mierne odlisne ulohy, maju rovnako bodov a aj rovnaku zataz. Folding ale prideluje aj viacej roznych typov workunits, tak obcas sa stava, ze jedna grafika dostane WU ktora ma napr 1000 iteracii a druha 2000 iteracii. taketo ulohy su rozne obodovane a pocitaju sa aj odlisny cas (niektore aj viac alebo menej vytazuju grafiku - vidno na teplote a spotrebe).
Teraz ked to uz mas funkcne, tak ti odporucam stiahnut FahMon, je to monitorovaci program, ktory sleduje logy, typ WU, deadline, body atd.. je to vyborna pomocka
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
COBRA_111
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 259
Dátum registrácie: Pi 25. Dec, 2009, 02:39
Bydlisko: Čadca

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa COBRA_111 » Ne 27. Dec, 2009, 17:31

už som si ho stiahol a nainštaloval, ide bez problémov
- vďaka
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 3950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut CPU BLOK: EK-Supreme HF-Full EN (Nickel) @ AM4 custom mounting plate KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080Ti O11GB HDD: 970 PRO NVMe M.2 SSD 512 GB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900

Užívateľov profilový obrázok
marian2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa marian2 » Ne 27. Dec, 2009, 22:47

dnes som sa aj ja pripojil k tomuto týmu, jeden celý výpočet mám už za sebou zatiaľ to prebhlo na karte HD5770 ale to mám len kamarátovú potom tu budem počítať len cez HD4350 :(

Užívateľov profilový obrázok
marian2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa marian2 » Ne 27. Dec, 2009, 23:20

chcem sa spýtať keď preruším počítanie bude to pokračovať keď znova zapnem PC? alebo sa načíta nový projekt?

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Gudas » Ne 27. Dec, 2009, 23:33

Ak prerušíš tak sa nič nestane, pokračuje ďalej. Jedine ak by si zapol počítanie až po pár dňoch, keď sa už prešvihne deadline na odovzdanie hotovej úlohy - vtedy musí počítať novú úlohu.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
marian2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa marian2 » Po 28. Dec, 2009, 00:08

fajn a treba to manuálne zastaviť kliknutím na Pause work? alebo stačí keď vypnem PC?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Corei7-4930K@4,4GHz + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance Low Profile Black 16GB (4x4GB) DDR3 1600 , SSD: Samsung 950PRO M2 256GB, Patriot Viper VPN100 M2 1TB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black, Repro: Genius SW-HF5.1 5000, Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Niceboy Oryx M400, Keybord: Lenovo Legion K500, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Gudas » Po 28. Dec, 2009, 00:09

Je to úplne jedno :)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Gudas » Pi 01. Jan, 2010, 03:21

Cobra, ako tak pozerám na štatistiky, tak si druhý najvýkonnejší z celého nášho tímu! :cool:
:thx:

Obrázok
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
COBRA_111
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 259
Dátum registrácie: Pi 25. Dec, 2009, 02:39
Bydlisko: Čadca

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa COBRA_111 » Pi 01. Jan, 2010, 23:29

- vďaka, snažím sa prispievať vo výpočtoch ako môžem, ale ešte to nieje podľa mojich predstáv pretože tie výpočty prebiehajú na mojom druhom PC (starom) - teraz rátam len na 2x 8800 GTX
- mám ešte jeden PC na ktorom mám 3x GTX 280, ale toto PC využívam na 3D modelovanie a hry
- plánujem ešte kúpiť jeden PC, ale to až keď prídu na trh FERMI grafické karty, myslím že potom sa to rozhýbe o čosi viac
SKRINKA: Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B (Dark Black) PSU: Corsair HX1200 DOSKA: ASUS ROG CROSSHAIR VIII FORMULA PROCESOR: AMD RYZEN 9 3950X (PBO) CHLADENIE: MO-RA3 PRO 9x120 PASTA: Thermal Grizzly Conductonaut CPU BLOK: EK-Supreme HF-Full EN (Nickel) @ AM4 custom mounting plate KVAPALINA: Innovatek Protect IP RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo for Ryzen 3000 @ 3800MHz / 18-19-19-19-39 / 1.4V VGA: ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX 2080Ti O11GB HDD: 970 PRO NVMe M.2 SSD 512 GB FAN: 9x Noctua NF-P12 redux-900

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Gudas » So 02. Jan, 2010, 00:08

:drool:
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
marian2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa marian2 » Ne 03. Jan, 2010, 11:14

COBRA_111 napísal:- vďaka, snažím sa prispievať vo výpočtoch ako môžem, ale ešte to nieje podľa mojich predstáv pretože tie výpočty prebiehajú na mojom druhom PC (starom) - teraz rátam len na 2x 8800 GTX
- mám ešte jeden PC na ktorom mám 3x GTX 280, ale toto PC využívam na 3D modelovanie a hry
- plánujem ešte kúpiť jeden PC, ale to až keď prídu na trh FERMI grafické karty, myslím že potom sa to rozhýbe o čosi viac
tomu hovoríš len? 2x 8800GTX? čo mám povedať ja keď tam mám HD4350 a v nej len 80SP ty dávaš riadne tisíce do PC kiež by som nevedel čo s prachmi tak si kúpim PC s 2x HD5970 a myslím že FERMI aj tak neprekoná HD5970 ani v týchto F@H výpočtoch, ale uvidíme
chcem sa spýtať že koľko času býva zvyčajne na dokončenie nejakého výpočtu lebo s tou mojou kartou je to fakt bieda a počíta to fakt dlho a zase kvôli tomu nenechám zapnuté PC 24 hodín
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Corei7-4930K@4,4GHz + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance Low Profile Black 16GB (4x4GB) DDR3 1600 , SSD: Samsung 950PRO M2 256GB, Patriot Viper VPN100 M2 1TB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black, Repro: Genius SW-HF5.1 5000, Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Niceboy Oryx M400, Keybord: Lenovo Legion K500, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd

Užívateľov profilový obrázok
marian2
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa marian2 » Ne 03. Jan, 2010, 11:22

tak som si to pozrel to čo počítam tak uzávierka je dnes o 18:11 má to potom nejaký zmysel keď nedokončím výpočet tak žiadne body asi nedostanem nie?

EDIT: Aké PC má sakra ten dano vie mi to niekto povedať?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Corei7-4930K@4,4GHz + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance Low Profile Black 16GB (4x4GB) DDR3 1600 , SSD: Samsung 950PRO M2 256GB, Patriot Viper VPN100 M2 1TB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black, Repro: Genius SW-HF5.1 5000, Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Niceboy Oryx M400, Keybord: Lenovo Legion K500, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 03. Jan, 2010, 11:41

marian2 napísal:
COBRA_111 napísal:- vďaka, snažím sa prispievať vo výpočtoch ako môžem, ale ešte to nieje podľa mojich predstáv pretože tie výpočty prebiehajú na mojom druhom PC (starom) - teraz rátam len na 2x 8800 GTX
- mám ešte jeden PC na ktorom mám 3x GTX 280, ale toto PC využívam na 3D modelovanie a hry
- plánujem ešte kúpiť jeden PC, ale to až keď prídu na trh FERMI grafické karty, myslím že potom sa to rozhýbe o čosi viac
tomu hovoríš len? 2x 8800GTX? čo mám povedať ja keď tam mám HD4350 a v nej len 80SP ty dávaš riadne tisíce do PC kiež by som nevedel čo s prachmi tak si kúpim PC s 2x HD5970 a myslím že FERMI aj tak neprekoná HD5970 ani v týchto F@H výpočtoch, ale uvidíme
chcem sa spýtať že koľko času býva zvyčajne na dokončenie nejakého výpočtu lebo s tou mojou kartou je to fakt bieda a počíta to fakt dlho a zase kvôli tomu nenechám zapnuté PC 24 hodín
HD5970 má vo fah možno výkon na úrovni 285GTX :-)
je to smutné ale je to tak, samozrejme je to len neodladenosťou ale aj tak,HD5870 má horko ťažko polovicu z 285GTX :-)
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"