Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
adun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 670
Dátum registrácie: Ne 04. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa adun » Po 28. Sep, 2009, 13:54

inac dost hovadina ze pri zmene nicku rata znova pod novym nickom a ten stary nezapocita.

Užívateľov profilový obrázok
Mikhail
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 242
Dátum registrácie: St 06. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Martin

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Mikhail » Po 28. Sep, 2009, 14:47

Zdravim chlapi, dnes som sa k Vam pridal :) Mam ale pocit, ze mi pocita len jedna grafika, je na to nejaky patch alebo nieco ? Aby makali obe grafy ? Pouzivam Sli a chcem tie mrchy vytazit obe :D
Spoiler: ukázať
CPU - AMD Phenom II X3 710 (OC -3706Mhz,running on 1.47V - cooled by OCZ Vendetta2)+ 80mm Arctic Cooling Backward CPU fan;MB - ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe edition Nforce 780a ;RAM - OCZ Gold Gamers Edition 2x2Gb 800mhz OC on 960Mhz on 1,94V; VGA - Gigabyte GTX 460 1024 Mb OC (715/1430/3600Mhz)-OC on (861/1722/4200Mhz);Case : Cooler Master Dominator CM690 Nvidia edition + custom casemode;PSU - Corsair TX 650;OS- Vista Ultimate 64 bit...;DVD RAM - ASUS DRW-20B1LT SATA;HDD - 2x WD 3200AAKS Sata II, Monitor : DELL P2211H 1920x1080
5. Najkrajsie SLI PC po dobu dvoch tyzdnov hodnotene uzivatelmi na
http://www.onlineregister.com/nvidia/cl ... SLID=32023" onclick="window.open(this.href);return false;


Moje heslo : Taktujte pre radost ;-) nie je nic krajsie ako stabilne vysoke frekvencie ;-D
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa LoPiO » Po 28. Sep, 2009, 15:56

Ako si postavit najlepsiu farmu pre pocitanie folding@home LINK
...zaujimave citanie ohladom toho ako postavit najvykonejsi system na pocitanie folding@home s testami grafickych kariet podla toho, ktora da najviac bodov za den.

Ako nastavit klientov pre pocitanie folding@home LINK
...navod ako nastavit folding@home clientov pokial mate 1 az viacjadrovy cpu, 1 a viac ako jednu grafiku.

To Mikhail - treba mat pustenych dvoch consolovych klientov a kazdy s inym machine id. Folding nepodporuje cross alebo sli. Pozri si toto LINK
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » Po 28. Sep, 2009, 22:48

zistil som ze mi stiha F@H gpu klient + pri tom spusteny W3, aj ked PPD samozrejme klesne... tak znovu skladam. :good:
do prvej dvestovky tymto tempom ste za par mesiacov :)

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1571
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Reinok » Ut 29. Sep, 2009, 17:41

Čo je výkonnjšie na počítanie F@H , Phenom II X2 550 na 3,6Ghz alebo 8600Gt ? Momentálne to rátam na 8600GT, dá sa zamestnať aj CPU aj GPU naraz, hentým bitecháckym článkom rozumiem asi tak houbeles...
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21401
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » Ut 29. Sep, 2009, 18:31

no tá 8600 by mohla dávať tak okolo 1500PPD-+
ale to cpu neviem mám dojem že moja stará X2 na 3.2 GHz dáva okolo 300PPD ale presne neviem
takže tvoja by mohla primerane viac...
inak na FAH taktuj hlavne shadery
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733, RTX3090, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1571
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Reinok » Ut 29. Sep, 2009, 19:45

Kde zistím koľko tých PPD mám ,,za sebou", viem sú tam nejaké workunity ale nevyznám sa v tom,

Niečo mi už dokončilo nejaké proteiny 15000/15000 - to je ta jedna WU ? Bude to narastať alebo akoby ,,dokola" to isté...nebol k tomu aj nejaký manažér, väčší, toto nemá menu ani nič na výber...jednoho času som to mal ale nebolo to také jednoduché ako toto čo bolo na hlavnej stránke tu na pc.sk, to som nainštaloval pustil prihlásil a pracuje ale niečo ako nastavenie menu, čo chcem rátať sa nedá vybrať?
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

notek

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa notek » St 30. Sep, 2009, 14:54

Zdravim pani.Mam NB Aspire 8935G instalacia orig Vista home aj WinXp ,tento NB ma aj Intel grafiku Aj ATI Mobility HD4670 a samanske prepinanie medzi nimi.Ako skusam tak skusam ale Folding client mi vzdy pise ze karta nie je podporovana aj ked grafika podla CCC je prepnuta na ATI . Vie mi niekto poradit ako na to? Resp. funguje na tejto Atine Folding GPU client?

vindy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Št 15. Apr, 2004, 14:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa vindy » St 30. Sep, 2009, 18:31

To Reinok: precitaj si FAQ na folding, niekde tu bol odkaz (tam sa docitas ako nainstalovat a spojazdnit fahmon -> tam zobrazuje kadejake informacie)
inac vykonnejsia by mala byt ta 8600gt, ale mozes pocitat naraz aj cpu+gpu ... C2Q @ 3,4GHz dava priblizne 2000-3000 PPD podla ulohy

Užívateľov profilový obrázok
adun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 670
Dátum registrácie: Ne 04. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa adun » Št 01. Okt, 2009, 11:31

zdrvavim este mam jeden problem, neviem preco ale folding sa mi pusta stale pri starte a neviem kde to vypnut.v registroch to taktiez nieje
/ani neviem jak sa to zaplo/

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » Št 01. Okt, 2009, 12:04

start/run/msconfig/startup tam to najdes ;)

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2419
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Mirdis » Pi 02. Okt, 2009, 14:48

uz som sa tesil,ze ked si dam nove ovladace 9.9 tak folding@home mi prestane padat...stalo sa a asi 10 dni mi to pekne pocitalo a vcera mi to spadlo a od vtedy mi to pada vkuse...takze opat zbohom folding@home :bye:
H2O:CPU:Intel Core i5 2500K MB: GA-P67A-UD4-B3 RAM: G.Skill RipjawsX 12GB VGA:AMD Radeon 270 + 280x HDD:Crucial SSD M500 240GB + Western Digital 640 GB AAKS DVD-RW:Samsung SH-S203B ZDROJ:Super Flower SF-550P14PE CASE:Corsair Obsidian 750D + Noiseblocker Multiframe S + mCubed T-Balancer bigNG MOUSE:Logitech G700 + Razer mantis control mat KEYBOARD:Razer Arctosa AUDIO:Sound Blaster Audigy SE LCD:Samsung SyncMaster 215TW

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1571
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Reinok » Pi 02. Okt, 2009, 21:42

Hodilo vám niekedy artefakty pri viac ako 2hodinovom počítaní?

Mne sa to stalo teraz na Win 7 RC , browsujema zrazu sa mi pekne rozpršalo na monitore...hm hm hm... :rep:
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

Užívateľov profilový obrázok
Reinok
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1571
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Senec

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Reinok » Pi 02. Okt, 2009, 21:42

Hodilo vám niekedy artefakty pri viac ako 2hodinovom počítaní?

Mne sa to stalo teraz na Win 7 RC , browsujema zrazu sa mi pekne rozpršalo na monitore...hm hm hm... :rep:
PC: ASUS P7P55 LX --- Intel i5 750 2,6Ghz --- 8GB DDR3 Kingston --- AMD 5770 VaporX 1GB --- SSD 120GB SAMSUNG 850 PRO + 500GB 2,5" Seagate + 320GB 2,5" Seagate --- Corsair HX450 --- Thermaltake Tsunami Dream --- 22" Samsung T220

NB
: Acer Aspire One 756 1007Ckk --- Intel Celeron DC 1,5Ghz --- 4GB DDR3 Kingston RAM --- 120GB Samsung 840 PRO --- 11,6"

vindy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: Št 15. Apr, 2004, 14:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa vindy » Pi 02. Okt, 2009, 23:38

to vyzera najskor na vysoke pretaktovanie alebo vysoke teploty

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"