Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava (30)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KatjushaMan » Št 15. Dec, 2011, 23:32

nechapem poslednu vetu nema tam byt 2600k?
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207 Case: Green nerez plexi
PC2ASUS N55SF-S1207V
PC3 HP ZBook G3 WORKSTATION
PC4 HP 440 WORKSTATION

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » Št 15. Dec, 2011, 23:38

nemá aspoň myslím, 3930K stojí polovicu toho čo 3960X ale má takmer na chlp rovnaký výkon
vpodstate má lepší pomer výkon cena ako 2600K kedže má +- 2x vyšší výkon ale cenu "len o 70" vyššiu :hysterical:
samozrejme na FAH
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava (30)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KatjushaMan » Št 15. Dec, 2011, 23:59

boze nemozu to v intely lepsie oznacovat? :facepalm:
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207 Case: Green nerez plexi
PC2ASUS N55SF-S1207V
PC3 HP ZBook G3 WORKSTATION
PC4 HP 440 WORKSTATION

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 16. Dec, 2011, 23:08

a čo je tomu označovaniu?

btw zase som bol 11dní bez rátania :rolleyes:
a vyzerá to tak že tento rok ani žiadne dovolenkové rátanie nebude :cry:
predpokladám že novú verziu trackera 3.54 už všetci dávno máte
čo sa týka PPD na SMP, nejak sa mi to nezdá že by som za 24h nabral +- 50kPPD možno tak 20k
zdá sa že tracker ukazuje voloviny čo sa týka PPD a tiež príslušné body za danú úlohu sú úplne mimo
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Mirdis » So 17. Dec, 2011, 02:19

Potvrdzujem. Tracker v3.54 mi nejak malo PPD dava pri SMP.
H2O:CPU:Intel Core i5 2500K MB: GA-P67A-UD4-B3 RAM: G.Skill RipjawsX 12GB VGA:AMD Radeon 270 + 280x HDD:Crucial SSD M500 240GB + Western Digital 640 GB AAKS DVD-RW:Samsung SH-S203B ZDROJ:Super Flower SF-550P14PE CASE:Corsair Obsidian 750D + Noiseblocker Multiframe S + mCubed T-Balancer bigNG MOUSE:Logitech G700 + Razer mantis control mat KEYBOARD:Razer Arctosa AUDIO:Sound Blaster Audigy SE LCD:Samsung SyncMaster 215TW

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21172
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » So 17. Dec, 2011, 11:47

http://img205.imageshack.us/img205/5823/beznzvukp.png

failed sú ešte pre 2600K na 5100MHz :D 3930 má ako je vidieť aj úplne iné úlohy
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Skalar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 477
Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:14
Bydlisko: Bratislava

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Skalar » Št 22. Dec, 2011, 10:55

pocas sviatkov budem foldit trocha menej, musim reklamovat dosku na jednom PC, a druhe netusim kolko vydrzi bez restartu (je v skole a tam budem az po novom roku)
Tento text
Spoiler: ukázať
Nema pokracovanie

Užívateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava (30)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KatjushaMan » Št 22. Dec, 2011, 11:31

ved naistaluje team viewer a nastav vzdialenu spravu :-D


no nic tak to vyzera kedze moj pc sa zmeni v priebehu mesiaca na nahravaciu stanicu pre kamery ze bude bezat non stop :)


ako pozeram rebricek pekne postupujem na 38 miesto


inam smp dava strasne malo bodov uz :(
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207 Case: Green nerez plexi
PC2ASUS N55SF-S1207V
PC3 HP ZBook G3 WORKSTATION
PC4 HP 440 WORKSTATION

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2910
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa MaceKx » Pi 23. Dec, 2011, 10:10

Konečne je okolo mojej pozície rušno zasa začínam počítať nech je to zaujímave a je sa s kým porovnávať, KatjushaMan idem si pre teba ;)
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava (30)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KatjushaMan » Pi 23. Dec, 2011, 11:07

Okej :-D no to s 5 Ghz 2600K ma musis dobehnut raz dva najme ked som musel spustit na 4,3 Lebo mu cosi sibe ale zacinam mat podozrenie na aktualizacie od Mrkvosoftu lebo nez som ich nedal slapal som stabilne na 4,7 Ghz :facepalm:


inak pre pana to co za uloha 10127 za 3262 points na 1,5 dna pocitania pri 4,3 :?
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207 Case: Green nerez plexi
PC2ASUS N55SF-S1207V
PC3 HP ZBook G3 WORKSTATION
PC4 HP 440 WORKSTATION

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2910
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa MaceKx » Pi 23. Dec, 2011, 11:17

Tiež som teraz niečo riešil ohľadne stability ja som musel stiahnuť na 4,9 GHz, na 5 GHz ani za boha stabilne a teraz sa to tvári že to šlape :)

ja zasa pozorujem zmenu od tej doby čo som pridal ďalší pár RAM

mňa teraz zarazilo toto :

Time Points WUs
12.23, 3am 0 1

Asi ma to osralo o body :D
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 858
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava (30)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KatjushaMan » Pi 23. Dec, 2011, 12:17

ja ako proste nechapem naistaloval som win slapal na 4,7 v pohode a tak kazdy tyzden po novych aktualizaciach som musel daval dole a uz som klesol na 4,3 a furt to nieje ono :( ale mam aj slaby kus no tazko ho uzivit
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207 Case: Green nerez plexi
PC2ASUS N55SF-S1207V
PC3 HP ZBook G3 WORKSTATION
PC4 HP 440 WORKSTATION

V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2910
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa MaceKx » Ne 25. Dec, 2011, 19:42

KatjushaMan ty mi to strašne uľahčuješ počítaj dačo :hysterical: za par hodín ťa mám a to nepočítam ani celý deň tak 8 hodin maximálne :) pracuj pracuj

EDIT: keď počítate súčasne s CPU aj s GPU máte nastavené všetky jadra CPU aby počítali alebo o jedno menej ? Som si všimol keď vypnem GPU tak PPD je viac a aj keď počíta a ja som na nete tak je viac PPD ako keď sú všetky zapnuté pri tej činnosti. Keď ide iba CPu je jasne že všetky sú lepšie ale keď aj aj tak neviem .... ako to máte vy ?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » Ut 27. Dec, 2011, 18:34

znovu vypadok http://folding.extremeoverclocking.com/ ... nejak to je castejsie posledny mesiac :rolleyes:
a vsimol som si ze aj nejake tie body sa postracali..

Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Bydlisko: Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Dzambor » St 28. Dec, 2011, 00:20

hosi ako sa vola ten program pre ATI karty co za to udajne aj platia? chcem si to vyskusat aky vykon bude mat moja mobilna 5730ka :)
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"