Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Všetko o grafických kartách, ich problémy, ovládače ...
Používateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7703
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 1
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa ericc64 »

Brandoo napísal:Ak to pocitas cez FAH GPU Tracker V2, tak tam aj napriek tomu, ze budes mat passkey, neda ti bonudove body.
Podla mna blbost ... Preco by to fungovat nemalo ?

Brandoo napísal:Tam napises vsetko potrebne a aj nastavis. No ak chces pocitat velke ulohy, tak vytvor odkaz napr na plochu z toho stiahnuteho klienta a do target doplnis : -smp -verbosity 9
Ak chce pocitat velke ulohy tak treba napisat - bigadv ... Tak ci tak mu velke ulohy na i5 nepojdu :rolleyes:
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: AMD Ryzen 7 5800X @ 4775 Mhz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ???? @ ??? MHz SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512GB PSU: Corsair SF750 CASE: Cooler Master NR200P + 4x Noctua NF-A12x25 LCD: ViewSonic VX2758-2KP-MHD KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: Cooler Master Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ???? RADIATOR: MO-RA3 420 PRO Stainless Steel + 3x Noctua NF-A20 PUMP: EK-D5 PWM G2 RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT 16/11 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa Brandoo »

Neviem preco mne nechce davat bonus ... pocital som tie male ulohy za 481 garantovanych kreditov, no ziadny bonus nedalo ani ked som mal viac ako 10 vypocitanych. Preto som skusil ten konzolovy klient a huala, v HFM.NET nesvieti 481 ale nieco okolo 4 000.

Az na to, ze ked sa prerusi na dlhsiu dobu, tak kreditu ubuda :) No to uplne chapem

ericc64 napísal: Podla mna blbost ... Preco by to fungovat nemalo ?


Ak chce pocitat velke ulohy tak treba napisat - bigadv ... Tak ci tak mu velke ulohy na i5 nepojdu :rolleyes:
Ja som nenapisal ze to vobec nefunguje, ale ze mne to nefungovalo.

A jj, to som si vsimol, ze ma i5 procak ... preto som tam nenapisal -bigadv


Sak mne nejde v tom Trackeri ani -bigadv ... vsak sme sa o tom debatovali na ICQ
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Používateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7703
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Reputácia: 1
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa ericc64 »

Neznamena ze ked to tebe neslo, tak to nepojde jemu .. bohvie co si tam ty s nim porobil :-D
Brandoo napísal: tak tam aj napriek tomu, ze budes mat passkey, neda ti bonudove body.
A nenapisal si ze tebe to neslo , ale ze jemu to nepojde ;)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: AMD Ryzen 7 5800X @ 4775 Mhz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ???? @ ??? MHz SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512GB PSU: Corsair SF750 CASE: Cooler Master NR200P + 4x Noctua NF-A12x25 LCD: ViewSonic VX2758-2KP-MHD KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: Cooler Master Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ???? RADIATOR: MO-RA3 420 PRO Stainless Steel + 3x Noctua NF-A20 PUMP: EK-D5 PWM G2 RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT 16/11 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Reputácia: 0
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa valistar »

vsak gpu tracker je len GUI a v tych 10 priecinkoch su vsetko konzolove klienty - len maju default nastavene ze ti neukaze cmd okno ale bezi na pozadi. nevidim absolutne ziadny dovod preco by to nemalo ist, je to presne to iste. bud si to mal zle nastavene alebo HFM ti reportovalo zle PPD - tak ci tak ked si doratal ulohu muselo ti pridat aj bonus (ked si mal spravny passkey). ;)
Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Reputácia: 0
Bydlisko: Trencin

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa Dzambor »

mam taky little problem. pouzivam FAH client control a nemoze stiahnut ulohu na CPU. doobeda to vypocitalo ulohu, nahodilo status Download nehal som to asi pol hodku a dalsiu ulohu netiahlo. teraz v noci som to pustil a tak isto nic. stale opakuje stiahnutie ulohy. ako to mam rozkyvat aby to pocitalo? dik za help. na GPU to ide normalne.

EDIT: po cca 7mych hodinach sa to rozhybalo same od seba...asi mali problem zo serverom.
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)
Používateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Rudina (27)

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa Gudas »

Buď problémy so serverom alebo proste neboli úlohy :)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Reputácia: 0
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa valistar »

ked to stale nejde tak pozri ci mas dobre nastaveny machine ID.
Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Reputácia: 0
Bydlisko: Trencin

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa Dzambor »

valistar napísal:ked to stale nejde tak pozri ci mas dobre nastaveny machine ID.
machine ide je dobre nastaveny. nad ranom sa to rozbehalo same od seba. tak bol nejaky problem na druhej strane.
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)
Používateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4466
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Reputácia: 1
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa Monster1 »

Včera sa nafoldilo rekordných 567 tisíc bodov :) :rep:
Ryzen 5 5600X @ 4,65 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + Noctua, Noiseblocker fans...
Acer Predator XB271HU @165Hz
ZdenoTO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 128
Dátum registrácie: Po 31. Dec, 2007, 08:00
Reputácia: 0

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa ZdenoTO »

parááááda ... inak všímate to? Dano rúbe každý druhý deň takmer 280.000. Zas dačo nové zapojil do výpočtov? :laugh:
Používateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Reputácia: 0
Bydlisko: Veľké Leváre

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa OkiGraphics »

Teraz som aj ja trosku pofoldil, keby som bol z bohatsej rodiny ide mi to cele noci, len ma svedomie nepusti, aby komp zral celu noc tolko elektriny :(
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Používateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2917
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Reputácia: 0
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa MaceKx »

mám problém keď dám počítať úlohu tak počíta iba jedna grafika aj keď sú v SLI prečo ako to nastaviť aby počítali spolu alebo teda každá zvlášť ?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia 10
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Reputácia: 0
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa valistar »

musis vypnut sli a pustit ratanie na dvoch samostatnych klientoch (s roznym machine ID).
Používateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12182
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Reputácia: 0
Bydlisko: RK (34)

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa STENLY »

nemusí... ja som mal dve 9800GTčky v SLI a problém nebol... počítali rovnako v SLI ako aj samostatne... sa mi zdá, že v SLI mali málinko slabší výkon...
zapni Tracker a daj Autodetect GPU... :)
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: G.SKILL Trident Z 2x8GB 4400MHz CL19 1.40V
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Používateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2917
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Reputácia: 0
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od používateľa MaceKx »

aký tracker mám zapnúť ?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia 10
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Návrat na "Grafické karty"