Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Po 18. Apr, 2011, 11:35

Brandoo napísal:Ak to pocitas cez FAH GPU Tracker V2, tak tam aj napriek tomu, ze budes mat passkey, neda ti bonudove body.
Podla mna blbost ... Preco by to fungovat nemalo ?

Brandoo napísal:Tam napises vsetko potrebne a aj nastavis. No ak chces pocitat velke ulohy, tak vytvor odkaz napr na plochu z toho stiahnuteho klienta a do target doplnis : -smp -verbosity 9
Ak chce pocitat velke ulohy tak treba napisat - bigadv ... Tak ci tak mu velke ulohy na i5 nepojdu :rolleyes:
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Brandoo » Po 18. Apr, 2011, 11:35

Neviem preco mne nechce davat bonus ... pocital som tie male ulohy za 481 garantovanych kreditov, no ziadny bonus nedalo ani ked som mal viac ako 10 vypocitanych. Preto som skusil ten konzolovy klient a huala, v HFM.NET nesvieti 481 ale nieco okolo 4 000.

Az na to, ze ked sa prerusi na dlhsiu dobu, tak kreditu ubuda :) No to uplne chapem

ericc64 napísal: Podla mna blbost ... Preco by to fungovat nemalo ?


Ak chce pocitat velke ulohy tak treba napisat - bigadv ... Tak ci tak mu velke ulohy na i5 nepojdu :rolleyes:
Ja som nenapisal ze to vobec nefunguje, ale ze mne to nefungovalo.

A jj, to som si vsimol, ze ma i5 procak ... preto som tam nenapisal -bigadv


Sak mne nejde v tom Trackeri ani -bigadv ... vsak sme sa o tom debatovali na ICQ
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Po 18. Apr, 2011, 11:42

Neznamena ze ked to tebe neslo, tak to nepojde jemu .. bohvie co si tam ty s nim porobil :-D
Brandoo napísal: tak tam aj napriek tomu, ze budes mat passkey, neda ti bonudove body.
A nenapisal si ze tebe to neslo , ale ze jemu to nepojde ;)
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » Po 18. Apr, 2011, 11:42

vsak gpu tracker je len GUI a v tych 10 priecinkoch su vsetko konzolove klienty - len maju default nastavene ze ti neukaze cmd okno ale bezi na pozadi. nevidim absolutne ziadny dovod preco by to nemalo ist, je to presne to iste. bud si to mal zle nastavene alebo HFM ti reportovalo zle PPD - tak ci tak ked si doratal ulohu muselo ti pridat aj bonus (ked si mal spravny passkey). ;)

Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Bydlisko: Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Dzambor » Pi 22. Apr, 2011, 00:41

mam taky little problem. pouzivam FAH client control a nemoze stiahnut ulohu na CPU. doobeda to vypocitalo ulohu, nahodilo status Download nehal som to asi pol hodku a dalsiu ulohu netiahlo. teraz v noci som to pustil a tak isto nic. stale opakuje stiahnutie ulohy. ako to mam rozkyvat aby to pocitalo? dik za help. na GPU to ide normalne.

EDIT: po cca 7mych hodinach sa to rozhybalo same od seba...asi mali problem zo serverom.
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Gudas » Pi 22. Apr, 2011, 13:15

Buď problémy so serverom alebo proste neboli úlohy :)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 22. Apr, 2011, 13:22

ked to stale nejde tak pozri ci mas dobre nastaveny machine ID.

Dzambor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 43
Dátum registrácie: Po 07. Jún, 2010, 22:55
Bydlisko: Trencin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Dzambor » Pi 22. Apr, 2011, 22:13

valistar napísal:ked to stale nejde tak pozri ci mas dobre nastaveny machine ID.
machine ide je dobre nastaveny. nad ranom sa to rozbehalo same od seba. tak bol nejaky problem na druhej strane.
Asus N71Jq (Intel Core i7 720QM 1.6GHz Turbo 2,8Ghz, 2x2GB DDR3 1333MHz, ATI/AMD 5730 1GB DDR3, 2x500GB 5400rpm)

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4234
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Monster1 » Ut 26. Apr, 2011, 21:22

Včera sa nafoldilo rekordných 567 tisíc bodov :) :rep:
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

ZdenoTO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 128
Dátum registrácie: Po 31. Dec, 2007, 08:00

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ZdenoTO » St 27. Apr, 2011, 22:51

parááááda ... inak všímate to? Dano rúbe každý druhý deň takmer 280.000. Zas dačo nové zapojil do výpočtov? :laugh:

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » St 27. Apr, 2011, 23:03

Teraz som aj ja trosku pofoldil, keby som bol z bohatsej rodiny ide mi to cele noci, len ma svedomie nepusti, aby komp zral celu noc tolko elektriny :(
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2910
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa MaceKx » St 27. Apr, 2011, 23:28

mám problém keď dám počítať úlohu tak počíta iba jedna grafika aj keď sú v SLI prečo ako to nastaviť aby počítali spolu alebo teda každá zvlášť ?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa valistar » St 27. Apr, 2011, 23:48

musis vypnut sli a pustit ratanie na dvoch samostatnych klientoch (s roznym machine ID).

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa STENLY » Št 28. Apr, 2011, 00:06

nemusí... ja som mal dve 9800GTčky v SLI a problém nebol... počítali rovnako v SLI ako aj samostatne... sa mi zdá, že v SLI mali málinko slabší výkon...
zapni Tracker a daj Autodetect GPU... :)
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2910
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa MaceKx » Št 28. Apr, 2011, 14:37

aký tracker mám zapnúť ?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"