Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11319
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 26. Mar, 2020, 20:09

na GPU dostavam bez prestavky ulohy, na cpu pomenej ale dostavam

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Št 26. Mar, 2020, 20:17

Ono to ale asi zalezi aj od samotnej GPU, ci nie ? ja s mojou 5700 dostavam asi ine ulohy ako napr dexter s 2080ti ,,ci su ulohy uplne identicke ?

https://www.sector.sk/novinka/239205/vy ... summit.htm
Naposledy upravil/-a ericc64 v Št 26. Mar, 2020, 23:07, upravené celkom 1 krát.
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2904
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa wingo » Št 26. Mar, 2020, 23:53

Tak som to pre skúšku nainštaloval, mám historicky dobre hodnoteného usera a GTX1080 tak mi hádam bude prideľovať nejaké úlohy. Akurát kukám web klienta a nie je tam na výber Coronavirus, tak som nechal Any disease, ale príde mi to po tej mediálnej masáži divné. Tak nechám cez noc a uvidím čo bude.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4,6GHz, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 + 5x Arctic P14 PWM PST, ASUS VG279Q, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4xx + Topping NX4DSD

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 27. Mar, 2020, 00:00

Uvidis,,ano vybrat sa neda priamo Corona projekt, ale ten ma prioritu a ja ked uz nejaku ulohu dostanem, tak 90% uloh su Corona a to aj na CPU.
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7285
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 27. Mar, 2020, 11:21

Folding@Home hits ExaFLOP: one quintillion plus operations per second
https://www.tweaktown.com/news/71474/fo ... index.html

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2904
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa wingo » Pi 27. Mar, 2020, 13:38

No za celý ten čas som dostal 4CPU úlohy a žiadne GPU, očividne stále nestíhajú zadávať úlohy.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4,6GHz, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 + 5x Arctic P14 PWM PST, ASUS VG279Q, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4xx + Topping NX4DSD

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11319
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 27. Mar, 2020, 15:28

ja som to vypol na den nech sa masina vyvetra+idem trocha upratovat veci, a teda dufam naskacu dake ulohy aj vam :D

Užívateľov profilový obrázok
JurajSlovakID
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 525
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa JurajSlovakID » Pi 27. Mar, 2020, 16:56

niektori to mozete nechat aj pri hre, hral som SC2 zacalo mi ratat CPU ani som to nepostrehol
PC: CPU: RYZEN 3900X @ 4350 1.28V @ 24vlakien, Chladic Kraken X72, RAM: G.SKill Tritent Z 4400CL18 RGB @ 3800CL15 CR 2T, GFX: 2X AMD Vega64, MB:asus hero VII X470, M.2 SSD Samsung 970 PRO 500GB

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 27. Mar, 2020, 17:35

Na CPU nema zmysel pocitat, to je skoda KW. Tiez uz pocitam iba na GPU. Akurat je to dobre na test stability . :-)
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 27. Mar, 2020, 21:45

JurajSlovakID napísal:
Pi 27. Mar, 2020, 16:56
niektori to mozete nechat aj pri hre, hral som SC2 zacalo mi ratat CPU ani som to nepostrehol
postrehneš to vždy, rapídne klesne PPD :D
aj ked povedzme SC2 mno ale aj tak, dá sa pri tom robiť úplne všetko lebo aj pri nastavení MAX ide FAH do pozadia ak začneš používať niečo iné
a ano šak furt to hovorím cpu moc význam nemá
hlavne čím slabšie tým je to fakt len o pálení elektriny, slabšie sa myslí aj 5GHz 3800x :P
proste pokiaľ nemáte 24+ vláken na 4GHz je to nanič ohľadom na spotrebu a výkon ked to porovnáte z GPU
uť ste ma predbehli? :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa KocuR » Pi 27. Mar, 2020, 23:29

wingo napísal:
Št 26. Mar, 2020, 23:53
Tak som to pre skúšku nainštaloval, mám historicky dobre hodnoteného usera a GTX1080 tak mi hádam bude prideľovať nejaké úlohy. Akurát kukám web klienta a nie je tam na výber Coronavirus, tak som nechal Any disease, ale príde mi to po tej mediálnej masáži divné. Tak nechám cez noc a uvidím čo bude.
Any disease = COVID. Momentalne.
Spoiler: ukázať
i7 4770k+HE-02/Z87 Plus/4x4GB DDR3/RX5700XT Strix/250GB EVO840/1TB QVO/Define R4+4xA14/P-660/Essence STX/U2718Q/K70Mk.2 LP/G500s
Onkyo A9010/custom JPA100SE amp, custom speakers (SPH165KEP+DT350NF), AR5BT
Onkyo TX-RZ740, custom speakers (Dayton ND105/ND91+Peerless NE25VTS-04/Dayton ND25FA), custom sub (Dayton UM10 + Monacor SAM500D)
Synology DS418 + 4x4TB Red, Mikrotik hAP AC, 1Gb Antik

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ne 29. Mar, 2020, 11:03

Definitivny klinec do rakvy, seriem im na to.Odvtedy je toto 3 uloha,ktoru mi nezapocitalo. Minule 2 aspon napisalo ze odoslalo a aj napisalo pocet bodov ktore som dostal, ale realne ich nepripocitalo. Teraz pre zmenu not like results ...
21:02:46:WU00:FS01:0x22:Completed 990000 out of 1000000 steps (99%)
21:03:45:WU00:FS01:0x22:Completed 1000000 out of 1000000 steps (100%)
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Saving result file ..\logfile_01.txt
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Saving result file checkpointState.xml
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Saving result file checkpt.crc
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Saving result file positions.xtc
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Saving result file science.log
21:03:48:WU00:FS01:0x22:Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
21:03:49:WU00:FS01:FahCore returned: FINISHED_UNIT (100 = 0x64)
21:03:49:WU00:FS01:Sending unit results: id:00 state:SEND error:NO_ERROR project:11762 run:0 clone:3847 gen:8 core:0x22 unit:0x0000001880fccb0a5e6d810305f0879b
21:03:49:WU00:FS01:Uploading 33.02MiB to 128.252.203.10
21:03:49:WU00:FS01:Connecting to 128.252.203.10:8080
21:04:10:WARNING:WU00:FS01:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80
21:04:10:WU00:FS01:Connecting to 128.252.203.10:80
21:04:13:WU00:FS01:Upload 0.19%
21:05:21:WU00:FS01:Upload 0.38%
21:05:21:WARNING:WU00:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed
21:05:21:WU00:FS01:Trying to send results to collection server
21:05:21:WU00:FS01:Uploading 33.02MiB to 155.247.164.213
21:05:21:WU00:FS01:Connecting to 155.247.164.213:8080
21:05:27:WU00:FS01:Upload 9.84%
21:05:33:WU00:FS01:Upload 20.44%
21:05:39:WU00:FS01:Upload 30.47%
21:05:45:WU00:FS01:Upload 40.88%
21:05:51:WU00:FS01:Upload 51.30%
21:05:57:WU00:FS01:Upload 61.90%
21:06:03:WU00:FS01:Upload 72.12%
21:06:09:WU00:FS01:Upload 82.72%
21:06:15:WU00:FS01:Upload 93.13%
21:06:19:WU00:FS01:Upload complete
21:06:19:WU00:FS01:Server responded WORK_QUIT (404)
21:06:19:WARNING:WU00:FS01:Server did not like results, dumping
21:06:19:WU00:FS01:Cleaning up
Server did not like results,
:facepalm: uninstal, strata casu a kw :bye:
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Užívateľov profilový obrázok
JurajSlovakID
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 525
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa JurajSlovakID » Ne 29. Mar, 2020, 11:08

ja mam 268 000 bodov, prave mi rata aj CPU (rata celkom rychlo) aj GPU. Hral som pritom SCII jedine coho som si vsimol je 3x loading bliklo miesto 2x pri spusteni coz je tiez dobre lebo s 8086K na 5.1GHz mi to bliklo az 4x, tesim sa na zen3 a 4 s DDR5 10nm od samsungu :D
PC: CPU: RYZEN 3900X @ 4350 1.28V @ 24vlakien, Chladic Kraken X72, RAM: G.SKill Tritent Z 4400CL18 RGB @ 3800CL15 CR 2T, GFX: 2X AMD Vega64, MB:asus hero VII X470, M.2 SSD Samsung 970 PRO 500GB

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4614
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 29. Mar, 2020, 11:14

ericc64 napísal:
Ne 29. Mar, 2020, 11:03
..
nevidim dovod kvoli tomu s tym koncit. Stalo sa to aj mne par krat. Foldis s OC ? ci bez ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7085
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ne 29. Mar, 2020, 11:19

Ja vidim jednoduchy dovod, ked vidim ze zo zasuvky mi ide 250W do vzduchu. Foldim s OC, ale to OC je 100% stabilne. Vzdy ako som pisal, aj ako vidis na grafe mi bez problemov, bez padu, ulohu dopocitalo na 100%. keby ze mi to pada, tak nepoviem, ale neni mozne aby ti ulohu vypocitalo a pri posielani vysledku ti napisalo hovadinu, alebo napisalo ze odoslalo dobre a realne ti nic nezapocitalo, na to sa im mozes vysrat.
Naposledy upravil/-a ericc64 v Ne 29. Mar, 2020, 11:53, upravené celkom 1 krát.
MB: Gigabyte B550i Aorus Pro AX CPU: Ryzen 5 3600 @ 4200 MHz RAM: Patriot Viper Steel 16 GB 4000 MHz CL19 @ 3800 Mhz CL16 VGA: ??? @ ??? MHz SSD: ADATA SX6000 Pro 512GB PSU: Corsair HX 850 Platinum + Noctua Sleeved Cables CASE: ITX benchtable LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + Logitech G305+ A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

WATTER → CPU: HEATKILLER IV BASIC VGA: ??? RADIATOR: XSPC RX 360 + 3x Noctua NF-A12x25-PWM PUMP: EK-D5 PWM G2 Motor RESERVOIR: HEATKILLER Tube 150 D5 TUBING: EK-Tube ZMT Matte Black 16/11 FITTING: EK Black 16/12

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"