Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím

Príspevok od užívateľa foboss » Ut 15. Apr, 2008, 17:53

Obrázok


[FAQ] Pretaktovanie.sk Folding@home tím
Co je Folding@home?


Pretaktovanie.sk team number :arrow: 124205
----------------------------
Jednoduchý a prehľadný nástroj pre spustenie a monitorovanie Folding@home - FAH Tracker
Download

Obrázok
Naposledy upravil/-a foboss v So 01. Dec, 2012, 20:19, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Po 21. Apr, 2008, 14:06

Pre tych co chcu ratat folding@home, pod menom pretaktovanie.sk ;)

(samozrejme ak niaky nas tym uz neexistuje :D )
New team pretaktovanie.sk with number 124205 has been founded.
Any client program can contribute to the statistics for this team by putting the number 124205 in the team field in the client
Domovska stranka:
http://folding.stanford.edu/

Pretaktovanie.sk na FAH stranke: Team Page

Najprv si precitame FAQ a potom pokracujeme podla navodu :)

GPU - klient pre graficke karty.

http://folding.stanford.edu/English/FAQ-ATI2#ntoc7" onclick="window.open(this.href);return false;
http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther" onclick="window.open(this.href);return false;

SMP - klient pre viacjadrove procesory, viacprocesorove platformy

http://folding.stanford.edu/English/FAQ-SMP#ntoc2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther" onclick="window.open(this.href);return false;

PS3 - klient pre PS3

http://folding.stanford.edu/English/FAQ-PS3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://folding.stanford.edu/English/Download" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako si postavit najlepsiu farmu pre pocitanie folding@home LINK
...zaujimave citanie ohladom toho ako postavit najvykonejsi system na pocitanie folding@home s testami grafickych kariet podla toho, ktora da najviac bodov za den.

Ako nastavit klientov pre pocitanie folding@home LINK
...navod ako nastavit folding@home clientov pokial mate 1 az viacjadrovy cpu, 1 a viac ako jednu grafiku.
Naposledy upravil/-a LoPiO v St 28. Dec, 2011, 12:16, upravené celkom 4 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 28. Apr, 2008, 12:12

@LoPiO: uz som aj ja v pretaktovanie.sk time, ratas na CPU ? (asi j, keDze X1xxx nemaju podporu ... )

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Ut 29. Apr, 2008, 08:22

Nie ;)

V robote na 1 pc HD3450 s E4500 2,2ghz a na 2 pc tiez HD3450 s Pentiium D 3,4Ghz.

Doma zatial nie, pretoze su tam len box chladice. Tiez vykon mojho systemu zerie viac ako by sa oplatilo palit za to elektriku :(
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 02. Máj, 2008, 08:41

co ti fachaju tie Radeony aj cez noc ? :D VeD ta nemozem ani za otca dobehnut s HD3870 :twisted:

VeD sa pripojte este niekto , neverim, ze sme tu na pretaktovani sami dvaja s R6xx

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » Pi 09. Máj, 2008, 18:17

No tie kompy sa nevypinaju, kto by rano cakal az sa mu to vsetko spusti a potom otvarat vsetky tie okna znova na obidva monitory :D.

Ale mas sancu ma dobehnut ;) z niakeho neznameho dovodu sa akoby vyplo nastavenie proxy a nechce stiahnut ulohu pokial nejdem do konfiguracie a znova neodfajknem proxy nastavenie. No co beta verzia klienta.

No ja sa pridam aj z domu ked vyriesim nieco lepsie, lebo na moju oblubenu hru rappelz ani x1950gt nestaci.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 01. Jún, 2008, 21:25

Caute. Nainstaloval som Folding at home client. Pracuje ale iba CPU. GPU nic nerobi - v catalystoch ukazuje vytazenie na tazkych 0%. Procesor ide na 50%. Catalysty mam 8.3 - na nich by to malo fungovat.

PS: Ak to nie je v dobrej sekcii, tak sa vopred ospravedlnujem. :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Folding@home s ATI

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 01. Jún, 2008, 21:59

Uz som stiahol GPU klienta. Toho spravneho, ale nejak sa mu nechce ziskavat ulohy. Nic nerobi dam display a len sa tam ten retazec toci a toci.....

EDIT: Staci tuknut F3-F6. Uz to ide.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Folding@home s ATI

Príspevok od užívateľa foboss » Po 02. Jún, 2008, 09:37

ok, ked ti to ide tak, nezabudni sa pridat do pretaktovania timu, t.j. do team number hod toto cislo :arrow: 124205

Lopia s jeho tromi radeonmi ale nie je sanca dobehnut :-)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Folding@home

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 02. Jún, 2008, 15:12

no, F@H tému sme ešte nemali a to čo je v diskusii o všetkom presuniem sem ;)

done - zlúčené
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Lkuzman
Ničiteľ hardvéru
Ničiteľ hardvéru
Príspevky: 405
Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: D. Kubín (33)

Re: Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa Lkuzman » Ut 03. Jún, 2008, 22:13

Chcel by som sa opýtať ... existuje takýto klient aj pre grafické karty s jadrom G80 .. teda NV? Vďaka.
Spoiler: ukázať
CPU: Phenom 940 @ 3,6GHz + SCYTHE MUGEN; RAM: 8GiB @ 800MHz; MB: ASUS M3A-32 MVP DELUXE; VGA: Saphire HD5770 : 960MHz / 5200MHz; SSD: OCZ VERTEX 2 120GB; HDD: WD 2TiB; PSU: Akasa 1200W, CASE: Lian Li - PC-V2010B; LCD: Acer 2723W, OS: Windows 7 Home x64-SK-OEM ...

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa foboss » Ut 03. Jún, 2008, 23:07

nie, az od chystanych GT200

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa Borec » Pi 06. Jún, 2008, 08:49

rad by som sa pridal... len mi troska nedochadza co mam teda spravit :?
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 06. Jún, 2008, 09:00

link na stiahnutie Public Beta toto si stiahni, normalne to nainstaluj (je to klasicky exe subor) , potom sa ti dolu na tray liste zobrazi ikona Folding@Home (take atomy zlucene, ale skorej to vyzera ako zmrzlina :D ) , n vastaveniach si hodis do team number , cislo pretaktovania timu, dake sa u povaluje, hladaj, zavress program, pripadne si nastavis este ostatne veci (vyuzitie GPu a pod) a rata to samo, len musis mat trvale pripojenie na net

Užívateľov profilový obrázok
Borec
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 2841
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice (19)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pretaktovanie.sk tím Folding@Home

Príspevok od užívateľa Borec » Pi 06. Jún, 2008, 13:07

jop to by som mal :D lenze mi to nijak nevyuziva gpu a po chvili sa mi v tray zmeni ikonka na "sleeping..." :OO=
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"