Strana 1 z 2

6600GT AGP a 300W Noname zdroj ???

Napísané: Ne 24. Feb, 2008, 21:12
od užívateľa _7uraj
Cafte potrebujem poradit, kamos kupil 6600GT do AGP slotu a ma len 300W noname zdroj ale na 6600GT je napisany aspon 350W zdroj tak nevie ci to ma vobec skusit zapnut... Ma to skusit ? Nemoze to daco odpalit ci sa to prejavi len nestabilitou systemu ?
Cela zostava je:
Athlon Xp 2200+
Asus A7N8X
512MB Ram 400MHz
80GB HDD
DvD rom + disketovka a spominana 6600GT

Napísané: Ne 24. Feb, 2008, 22:13
od užívateľa vesslan
ja mam 6600GT a 300 no name a pobodnu zostavu a vsetko pohodkeee

re

Napísané: Ne 24. Feb, 2008, 23:54
od užívateľa _7uraj
A este chcem doplnit ze ten 2200+ pojde minimal na tych 2100MHz v prevadzke... Potreboval by som aby sa k tomu viadrilo viac ludi aby som to neodpalil pretoze komponenty uz niesu v zaruke...

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 00:06
od užívateľa bongo-man
ja som mal 6600 non GT a 300W Euroshit. A pred nedavnom nas navrzy opustil. Esteze som to stihol predat. :lol:

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 00:09
od užívateľa Josifek
Ja som mal A64 pretakteny na 2400mhz + pretaktene ramky + pretaktena 7600vka na 630/1900+ 250Gb disk+ mechanika + kopu FANov a tahal to 300W noname.... zalezi najma na 12V vetve....

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 13:25
od užívateľa S4ne
myslim ze utiahne, no neriskoval by som :)

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 14:57
od užívateľa Dexx
aj ked to pojde, dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk a to je jedno aku mas zostavu :)

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 18:18
od užívateľa jaffar
Dexx napísal:aj ked to pojde, dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk
presne tak. Pokial by sa jednalo o 300W enermax alebo fortron.., tak nie je problem, takisto nie je problem pri zdroji 400W cokolvek okrem QTEC (mozno dokonca aj na 350W novsom...). Dlhodobo samozrejme.
Dexx napísal:dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk a to je jedno aku mas zostavu :)
Tak toto je solidna somarina, mam/dal som do cca 10 strojov +/- P3 250-350W eurocase, mercury a podobne, funguju vsetky bez problemov

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 19:07
od užívateľa fatality
to ti pojde uplne v pohode nemas sa coho bat ja mam este silnejsiu zostavu a fici mi to v pohode :D :D

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 20:25
od užívateľa BaRt
Ano zalezi dost na tej pridavnej 12V vetve. Odpalit by si tam nemal nic akurat ze keby nemas zapojene 12V vetvu tak by ti to nemuselo ani nabehnut alebo by to nabehlo a potom zamrzlo.
Ale parametre su neni nejake extremne takze by to malo frcat. :wink:

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 23:34
od užívateľa Figio
ja mam zase zlu skusenost s touto grafikou v pc(sempron,768 ram, 6600 gt agp) a noname zdrojmi, mal som 300W emko alebo kyho das a po case to zacalo padat v hrach tak som "zainvestoval" do 350 W "vhodneho pre P4" zdroja a tiez vydrzal tak pol roka a potom zase v zatazi odchadzal...teraz ho ma babka a zatial solitairom ten pc dostatocne nevytazila takze mi este ziadny restart nehlasila...:D
asi to bude dane hlavne tou 12V vetvou na tvojom zdroji, ale ked to pojde tyzden, to este neznamena ze to pojde aj dalej...ja by som kupil akykolvek kvalitnejsi zdroj aspon 300W.. :!:

Napísané: Po 25. Feb, 2008, 23:41
od užívateľa DrPokus
Bez problemov mi fical PC AMD 3000+ Barton / 768MB ram / 6600GT na 300W noname a to som mal PC vysvietene jak vianocny stromcek + 5 fanov .... par krat pri "tuningovani" som spravyl aj skrat priamo na vetve zdroja a v poho :D ,samozrejme som mal vsetko taktnute na vyssie hz ...

A pred nedavnom som slapal na 350mercuri so zostavovau v podpise .... cca 5 dni, potom mi prisiel new zdroj

re

Napísané: Ut 26. Feb, 2008, 22:40
od užívateľa _7uraj
Ok dnes alebo zajtra to skusim nakopnut... diky za rady... a do noveho zdroja investicia nebude pretoze ja by som ho kupil ale ten pc nejde mne a ten dotycny do toho nechce vrazat prachy... napisem ci to frci :wink:

Napísané: St 27. Feb, 2008, 20:01
od užívateľa Lithil
tak co fici to ?

re

Napísané: St 27. Feb, 2008, 23:03
od užívateľa _7uraj
este som nemal moznost ostestovat to lebo som zistil ze nemam win XP :) zajtra ho donesiem domov a skusim...