6600GT AGP a 300W Noname zdroj ???

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
Sandman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 143
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Piesok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Sandman » Pi 02. Máj, 2008, 13:01

hmm no mne osobne na tej grafe padal aj 350 W shit no name zdroj,a to iste aj kamosovi je dost nenazrata,ja by som radsej nieco lepsie kupil... :wink:

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2405
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Príspevok od užívateľa Lithil » Pi 02. Máj, 2008, 13:39

zase ja nemozem povedat nic,uz asi dva mesiace ficim na NX6600GT s 300W No name zdrojom a nezbadal som ani jedno zavahanie :)

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa zwARO » Pi 02. Máj, 2008, 14:16

ja som ju mal a predal som ju :) ten clovek co ju kupil mal 300W a dost mu hadzala artefakty aj v 2D... tak som mu k nej predal aj ten moj zdroj a uz mu isla v pohode... takze naozaj by som nesiel na hranu s tym 300W aj keby to slo... bal som sa uz pri 350W.

Užívateľov profilový obrázok
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3152
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa stanomx » So 03. Máj, 2008, 10:37

lpo
Naposledy upravil/-a stanomx v Po 16. Apr, 2012, 14:32, upravené celkom 1 krát.
RAMMSTEIN

Užívateľov profilový obrázok
pepo30
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1272
Dátum registrácie: St 19. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Sereď (38)
Kontaktovať užívateľa:

re:

Príspevok od užívateľa pepo30 » So 03. Máj, 2008, 12:44

No ja na mojej starsej zostave (vid popis druhy PC - predtym tam bola AGP 6600Gt a potom 7600GS) a vsetko slapalo na 300W noname zdroji takmer dva roky a nikdy ziadne problemy neboli. Neskor som potom predal skrinku a kupil inu zase s noname zdrojom a vsetko slape. Dokonca aj tu moju prvu zostavu v popis mi taha 400W euroshit a nemam s tym ziadne problem a to su tie ATI-ny vyhlaseny zraci. V zatazi ma odber zo siete 180 - 190W, takze si myslim, ze sa niekdy precenuje vyznam zdrojov - aj keD netvrdim, ze je dobre mat tieto shity, ja tiez planujem kupu Fotronu alebo asi Seasonic ale az ked budu bubaciky, zatim slapem na tomto bezproblenmov. Ono to asi aj dost zalezi kus od kusa ako je vydareny a tak.
Edit: A to som tam mal vtedy este dva disky na tej starsej zostave a ten 300W-atak to tahal betz problemov.
Spoiler: ukázať
1 PC: CPU: AMD E5 3600X cooled by noctua NH-U12S-SE AM4MB: Gigabyte Aorus B450 Pro, VGA: Gainward Geforce GTX 1660Ti 6GB Pegasus, RAM: Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 MHz CL17, HDD: SSD ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256 GB + Crucial M500 240GB + 2xWD 1 TB Green SATA2, , PSU: Corsair TX650W, Case: NZXT Apollo, LCD: LG W43 series 23",Windows 10 Home premium X64bit
2 PC: Notebook HP Probook 455, OS: Win10 HP 64bit
3 PC: Notebook Asus, OS: Win 10 HP 64bit
Samung Galaxy Note 10+

Užívateľov profilový obrázok
Bubu123
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 492
Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice - Barca
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bubu123 » St 14. Máj, 2008, 10:40

napr mne 350W non name neutiahol 2500+ XP 512RAM a 6600nongt po par mesiacov sa doslova vetva od zdroja ku doske upiekla
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"