6600GT AGP a 300W Noname zdroj ???

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

6600GT AGP a 300W Noname zdroj ???

Príspevok od užívateľa _7uraj » Ne 24. Feb, 2008, 21:12

Cafte potrebujem poradit, kamos kupil 6600GT do AGP slotu a ma len 300W noname zdroj ale na 6600GT je napisany aspon 350W zdroj tak nevie ci to ma vobec skusit zapnut... Ma to skusit ? Nemoze to daco odpalit ci sa to prejavi len nestabilitou systemu ?
Cela zostava je:
Athlon Xp 2200+
Asus A7N8X
512MB Ram 400MHz
80GB HDD
DvD rom + disketovka a spominana 6600GT
CPU: E4500@3.07Ghz; Cooler: AC Freeezer 7 Pro; MB:Gigabyte P35 DS3-L; Ram: 2GB Axe ram DDR824@4-4-4-12; VGA: Sapphire 3870 ;HDD: WD 320GB; Power: Fortron 500W

Užívateľov profilový obrázok
vesslan
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 74
Dátum registrácie: So 18. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Povazska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa vesslan » Ne 24. Feb, 2008, 22:13

ja mam 6600GT a 300 no name a pobodnu zostavu a vsetko pohodkeee

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » Ne 24. Feb, 2008, 23:54

A este chcem doplnit ze ten 2200+ pojde minimal na tych 2100MHz v prevadzke... Potreboval by som aby sa k tomu viadrilo viac ludi aby som to neodpalil pretoze komponenty uz niesu v zaruke...
CPU: E4500@3.07Ghz; Cooler: AC Freeezer 7 Pro; MB:Gigabyte P35 DS3-L; Ram: 2GB Axe ram DDR824@4-4-4-12; VGA: Sapphire 3870 ;HDD: WD 320GB; Power: Fortron 500W

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Príspevok od užívateľa bongo-man » Po 25. Feb, 2008, 00:06

ja som mal 6600 non GT a 300W Euroshit. A pred nedavnom nas navrzy opustil. Esteze som to stihol predat. :lol:
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Po 25. Feb, 2008, 00:09

Ja som mal A64 pretakteny na 2400mhz + pretaktene ramky + pretaktena 7600vka na 630/1900+ 250Gb disk+ mechanika + kopu FANov a tahal to 300W noname.... zalezi najma na 12V vetve....

Užívateľov profilový obrázok
S4ne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa S4ne » Po 25. Feb, 2008, 13:25

myslim ze utiahne, no neriskoval by som :)
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power

Užívateľov profilový obrázok
Dexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 364
Dátum registrácie: Pi 14. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Dexx » Po 25. Feb, 2008, 14:57

aj ked to pojde, dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk a to je jedno aku mas zostavu :)

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 25. Feb, 2008, 18:18

Dexx napísal:aj ked to pojde, dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk
presne tak. Pokial by sa jednalo o 300W enermax alebo fortron.., tak nie je problem, takisto nie je problem pri zdroji 400W cokolvek okrem QTEC (mozno dokonca aj na 350W novsom...). Dlhodobo samozrejme.
Dexx napísal:dlhodobejsia prevadzka na tychto noname zdrojoch je risk a to je jedno aku mas zostavu :)
Tak toto je solidna somarina, mam/dal som do cca 10 strojov +/- P3 250-350W eurocase, mercury a podobne, funguju vsetky bez problemov

fatality

Príspevok od užívateľa fatality » Po 25. Feb, 2008, 19:07

to ti pojde uplne v pohode nemas sa coho bat ja mam este silnejsiu zostavu a fici mi to v pohode :D :D

Užívateľov profilový obrázok
BaRt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: Ut 08. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prievidza

Príspevok od užívateľa BaRt » Po 25. Feb, 2008, 20:25

Ano zalezi dost na tej pridavnej 12V vetve. Odpalit by si tam nemal nic akurat ze keby nemas zapojene 12V vetvu tak by ti to nemuselo ani nabehnut alebo by to nabehlo a potom zamrzlo.
Ale parametre su neni nejake extremne takze by to malo frcat. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Figio
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1010
Dátum registrácie: Po 05. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa Figio » Po 25. Feb, 2008, 23:34

ja mam zase zlu skusenost s touto grafikou v pc(sempron,768 ram, 6600 gt agp) a noname zdrojmi, mal som 300W emko alebo kyho das a po case to zacalo padat v hrach tak som "zainvestoval" do 350 W "vhodneho pre P4" zdroja a tiez vydrzal tak pol roka a potom zase v zatazi odchadzal...teraz ho ma babka a zatial solitairom ten pc dostatocne nevytazila takze mi este ziadny restart nehlasila...:D
asi to bude dane hlavne tou 12V vetvou na tvojom zdroji, ale ked to pojde tyzden, to este neznamena ze to pojde aj dalej...ja by som kupil akykolvek kvalitnejsi zdroj aspon 300W.. :!:
VZDY predavam aj inde

Užívateľov profilový obrázok
DrPokus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 442
Dátum registrácie: Pi 08. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: okres Levice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DrPokus » Po 25. Feb, 2008, 23:41

Bez problemov mi fical PC AMD 3000+ Barton / 768MB ram / 6600GT na 300W noname a to som mal PC vysvietene jak vianocny stromcek + 5 fanov .... par krat pri "tuningovani" som spravyl aj skrat priamo na vetve zdroja a v poho :D ,samozrejme som mal vsetko taktnute na vyssie hz ...

A pred nedavnom som slapal na 350mercuri so zostavovau v podpise .... cca 5 dni, potom mi prisiel new zdroj
CPU: Intel Pentium Dual Core E2180 2Ghz@3010Mhz CPUz | RAM: DRR2 2G 667Mhz@758Mhz Kingston | HDD: 250G Seagate 16M cashe SATA2 | MB: MSI P35 Neo2-FIR | GPU: ATi HD4850 512 DDR3 ,Saphhire

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » Ut 26. Feb, 2008, 22:40

Ok dnes alebo zajtra to skusim nakopnut... diky za rady... a do noveho zdroja investicia nebude pretoze ja by som ho kupil ale ten pc nejde mne a ten dotycny do toho nechce vrazat prachy... napisem ci to frci :wink:
CPU: E4500@3.07Ghz; Cooler: AC Freeezer 7 Pro; MB:Gigabyte P35 DS3-L; Ram: 2GB Axe ram DDR824@4-4-4-12; VGA: Sapphire 3870 ;HDD: WD 320GB; Power: Fortron 500W

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2404
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Príspevok od užívateľa Lithil » St 27. Feb, 2008, 20:01

tak co fici to ?

Užívateľov profilový obrázok
_7uraj
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 296
Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Zvolenská Slatina
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevok od užívateľa _7uraj » St 27. Feb, 2008, 23:03

este som nemal moznost ostestovat to lebo som zistil ze nemam win XP :) zajtra ho donesiem domov a skusim...
CPU: E4500@3.07Ghz; Cooler: AC Freeezer 7 Pro; MB:Gigabyte P35 DS3-L; Ram: 2GB Axe ram DDR824@4-4-4-12; VGA: Sapphire 3870 ;HDD: WD 320GB; Power: Fortron 500W

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"