Problem ATI2900XT

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
okookooko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Kechnec

Problem ATI2900XT

Príspevok od užívateľa okookooko » Ne 13. Jan, 2008, 18:49

no kolegovia,kamarat chcel flasnut bios na grafike a zamrzol mu komp a uz nejde,nenacita nic,a ani nezacne bootovat z diskov.ked vytiahne grafiku zapipa mu ze nema graficku kartu,zakladnu dosku uz skusil vymenit,to iste?
takze urcite je to grafikou? co sa mu podarilo odpiect? da sa nejak grafika resetnut?
diki caute

Užívateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2125
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Josifek » Ne 13. Jan, 2008, 18:51

Pokaslal BIOS pravdepodobne.... mohol by skusit naslepo naflashovat povodny, alebo skusit PCI kartu, a ak nic, tak reklamacia...

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3414
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 13. Jan, 2008, 18:52

No je tu este jedna moznost, ze si do PC hodi klasicku PCI graficku kartu, ktora bude ako primarna (nastavi v BIOSe) a ten Radeon sekundarna a potom budes musiet pomocou ATI Flash v DOS-e preflashovat tu 2900XT

Užívateľov profilový obrázok
okookooko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Kechnec

Príspevok od užívateľa okookooko » Ne 13. Jan, 2008, 18:56

no asi mu poradim aby to dal na reklamacku
toto bude na neho prilis vela ale dik a este ma tam nejake dve mikroprepinace ako su Crossfire mostiky neviete co to je?

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6629
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » Ne 13. Jan, 2008, 23:37

Nuz, ak RMA technik zisti, ze bol flashovany BIOS, reklamaciu neuznaju.
Radsej sa pokuste flashnut povodny BIOS pomocou PCI grafiky, alebo aj naslepo, len ju treba zhotovit na inom PC a napisat si postup.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10703
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 15. Jan, 2008, 14:53

neviem neviem...ale ja co mam znamych tak RMA technici to akurat tak hodia do pc,zisti ,ze nejde a hodi to do kosa a posle najblizsou lodou do vietnamu....takze asi tolko k reklamackam...
King is back from VACation :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"