OVERENY Pencil-mod pre HD3850!!!

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Pi 11. Jan, 2008, 22:34

Aha ale ty mas 3870ku nie 3850ku :) ta ide taktovat lepsie a hlavne vyssie:)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Smugl1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Biely Kostol

Príspevok od užívateľa Smugl1 » Ne 13. Jan, 2008, 21:12

Ja mam takisto Atinu 3850 256mb od Sapphiru. Vmod s ceruzkou, voltaz na 1,39V. Stabilne 850/1026. Len sa chcem spytat akym sposobom zvysim napatie pamati?

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Po 14. Jan, 2008, 13:25

no bohuzial pamate uz ceruzkou nepojdu... jedine hardmod, aj ked je teda jednoduchsi ako ten pre v/gpu.

http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... nalql8.jpg
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Smugl1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Biely Kostol

Príspevok od užívateľa Smugl1 » Po 14. Jan, 2008, 16:41

Staci iba spojit tie dva modre spoje dokopy?

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » St 16. Jan, 2008, 09:16

nie musis medzi tie 2 body pajknut rezistor alebo VR... presna hodnota ale nieje znama.... mozno ked poriadne prestudujes zahranicne fora tak sa k tomu docitas viac.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
Smugl1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Biely Kostol

Príspevok od užívateľa Smugl1 » So 19. Jan, 2008, 00:18

Takze existuje aj na pamate Pencil mod: http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... p?t=171996. Teraz mam takty 908/1071, chladenie Arctic Cooling Accelero S1 + 2x 120mm Zalman Quiet fan/ 5V. Teploty idle 38, burn 56/atitool.
Naposledy upravil/-a Smugl1 v Št 24. Jan, 2008, 10:36, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
riomaro
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Ne 09. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa riomaro » Št 24. Jan, 2008, 02:26

mam saphirku hd3850 512MB, mam tam pasiv chladic. ako zriesim ten pencil mod ? musim dat dole cely chladic ? chladic ja na celej karte.
dik

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3497
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 24. Jan, 2008, 09:38

Ak ms Ultimate Edition 512MB tak ho musis odmontovat cely a potom premazat ten rezitor R650

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Št 24. Jan, 2008, 10:36

Smugl1 napísal:Takze existuje aj ma pamate Pencil mod: http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... p?t=171996. Teraz mam takty 908/1071, chladenie Arctic Cooling Accelero S1 + 2x 120mm Zalman Quiet fan/ 5V. Teploty idle 38, burn 56/atitool.
Akurat ako pozeram tak ten obrazok v duhom poste je chybny, naopak sposobuje znizenie voltaze...

BTW hodil som to do prveho postu nech je poriadok.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3497
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 24. Jan, 2008, 10:39

Ten Pencil - mod pre pamate plati aj na HD3850 ?

Užívateľov profilový obrázok
Smugl1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Biely Kostol

Príspevok od užívateľa Smugl1 » Št 24. Jan, 2008, 15:32

Je to odskusane zatial iba na Ati 3850. Treba zacmarat R710 a hlavne merat!!!!

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Št 24. Jan, 2008, 17:32

fobos napísal:Ten Pencil - mod pre pamate plati aj na HD3850 ?
Ano plati...a co som tak cital tak nie kazdemu sla s napatim hore aj frekvencia pamati....v kazdom pripade merat a chladit je zaklad.... a neist nad 2,3V
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3497
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 28. Jan, 2008, 15:15


Užívateľov profilový obrázok
Smugl1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Biely Kostol

Príspevok od užívateľa Smugl1 » Ne 17. Feb, 2008, 16:51

Neviete kolko x-ohmov je x-voltov? Jedna sa o Ati 3850 256mb, Sapphire. Nemate to nejako odskusane pri kolkych ohmoch dava kolko voltov?

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4141
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Ne 17. Feb, 2008, 22:54

hmm uz karty nemam doma... ale je mudre zmerat odpor. a potom zmerat zacmarany odpor.... pomerom zistis ci to je bezbecne alebo nie.... ak ma odpor 6k a znizis ho na 5,5K tak by to malo byt uplne bezpecne.... potom pozres o kolko sa zvysila voltaz a podla toho to doladis...
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"