Strana 1 z 1

PowerColor X1950 PRO AC2, 512MB

Napísané: Ne 16. Dec, 2007, 18:06
od užívateľa radar
PowerColor Radeon X1950 PRO AC2, 512MB DDR3 ma niekto konkretne tuto grafiku a skusal ju taktovat?

Napísané: Ut 25. Dec, 2007, 22:44
od užívateľa Trubka
Ja mam taku kartu akurat ma 256MB.
Taktovat som skusal, ale akonahle zmenis frekvenciu karta padne. Asi vyrobca nastavil v BIOSe karty ze sa neda taktovat. KeDze neviem ako sa na grafike upgraduje BIOS tak mam smolu a asi aj ty. :(

Napísané: St 26. Dec, 2007, 00:11
od užívateľa radar
jj toto robi aj mne jadro ani pamate skoro vobec nejdu taktovat.

Napísané: St 26. Dec, 2007, 02:53
od užívateľa jararak
taktovali ste po 7 mhz? viem ze to bol problem u prvych varok

Napísané: St 26. Dec, 2007, 09:50
od užívateľa Xaltotun
A pouzili ste ati TRAY tools? Lebo s ati toolom klasickym to nejde.

Napísané: St 26. Dec, 2007, 10:47
od užívateľa scream
mal som ju a sla uplne bezproblemov.... ale pamate nesli vysoko....treba len zvolit dobru OC utilitku

Napísané: St 26. Dec, 2007, 15:50
od užívateľa radar
siel som po 7 a po minimalnom zviseni boli hned artefakty alebo zmrzla.
preto chcem vedet na ake konkretne cisla ju kto dostal aby som tam skusil tie