PowerColor X1950 PRO AC2, 512MB

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
radar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 631
Dátum registrácie: So 08. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Kremnica
Kontaktovať užívateľa:

PowerColor X1950 PRO AC2, 512MB

Príspevok od užívateľa radar » Ne 16. Dec, 2007, 18:06

PowerColor Radeon X1950 PRO AC2, 512MB DDR3 ma niekto konkretne tuto grafiku a skusal ju taktovat?
R5 1600@3,9GHz;Thermalright ultra-120 Extreme+NoctuaNF-P12-1300;Asus ROG Strix B350-F Gaming;Corsair 2x8Gb DDR4 3000Mhz cl14;
Evga GTX1070TI;S24B300;Evo 850 120GB+Intel 545s 512GB+WD1TB;Powered by Focus Gold 650W;Z-5500

Užívateľov profilový obrázok
Trubka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 158
Dátum registrácie: Št 27. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA-Rusovce

Príspevok od užívateľa Trubka » Ut 25. Dec, 2007, 22:44

Ja mam taku kartu akurat ma 256MB.
Taktovat som skusal, ale akonahle zmenis frekvenciu karta padne. Asi vyrobca nastavil v BIOSe karty ze sa neda taktovat. KeDze neviem ako sa na grafike upgraduje BIOS tak mam smolu a asi aj ty. :(

Užívateľov profilový obrázok
radar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 631
Dátum registrácie: So 08. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Kremnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radar » St 26. Dec, 2007, 00:11

jj toto robi aj mne jadro ani pamate skoro vobec nejdu taktovat.
R5 1600@3,9GHz;Thermalright ultra-120 Extreme+NoctuaNF-P12-1300;Asus ROG Strix B350-F Gaming;Corsair 2x8Gb DDR4 3000Mhz cl14;
Evga GTX1070TI;S24B300;Evo 850 120GB+Intel 545s 512GB+WD1TB;Powered by Focus Gold 650W;Z-5500

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » St 26. Dec, 2007, 02:53

taktovali ste po 7 mhz? viem ze to bol problem u prvych varok
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Užívateľov profilový obrázok
Xaltotun
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1441
Dátum registrácie: Ut 15. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xaltotun » St 26. Dec, 2007, 09:50

A pouzili ste ati TRAY tools? Lebo s ati toolom klasickym to nejde.
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3559
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » St 26. Dec, 2007, 10:47

mal som ju a sla uplne bezproblemov.... ale pamate nesli vysoko....treba len zvolit dobru OC utilitku
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Asus GTX 560Ti TOP, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

Užívateľov profilový obrázok
radar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 631
Dátum registrácie: So 08. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Kremnica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa radar » St 26. Dec, 2007, 15:50

siel som po 7 a po minimalnom zviseni boli hned artefakty alebo zmrzla.
preto chcem vedet na ake konkretne cisla ju kto dostal aby som tam skusil tie
R5 1600@3,9GHz;Thermalright ultra-120 Extreme+NoctuaNF-P12-1300;Asus ROG Strix B350-F Gaming;Corsair 2x8Gb DDR4 3000Mhz cl14;
Evga GTX1070TI;S24B300;Evo 850 120GB+Intel 545s 512GB+WD1TB;Powered by Focus Gold 650W;Z-5500

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"