ATi HD 2400 na AGP

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
Thomas1804
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 780
Dátum registrácie: Ut 27. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica

ATi HD 2400 na AGP

Príspevok od užívateľa Thomas1804 » Pi 03. Aug, 2007, 13:19

uz ste to videli ?
http://www.gecube.com/products-02.php?p ... cat_id=199
ja ked som to videl tak..... :8O: no posudte sami
...:::Asus G750JX-T4179H:::...
CPU: Intel Core i7 4700HQ Haswell (3.6Ghz OC)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770mm 3GB (834Mhz/1333Mhz/925Mhz OC)
RAM: 22GB (6+16)
Patriot SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Viper
SSD: OCZ Vector 150 240GB

Roccat Kone XTD + Roccat Taito

Užívateľov profilový obrázok
Heatman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 722
Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné okolie

Príspevok od užívateľa Heatman » Pi 03. Aug, 2007, 16:38

Ziadna novina uz asi pred dvoma tyzdnami som na stranke Sapphiru videl 2400 Pro/XT 2600Pro/XT na AGP

http://www.sapphiretech.com/sv/products ... php?pcat=3
Spoiler: ukázať
PC-01:
CPU: Xeon X5460 @3.8 Ghz + Scythe NINJA 2
MB: ASUS P5Q-PRO + Xigmatek Porter CN881
RAM: Corsair XMS2 2x2048 DDR2 + Corsair XMS2 2x1024 DDR2
GPU: Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4G + AC S1 + be quiet! Silent Wings2 120
SSD + HDD: Crucial M500 120GB + (WD10JPLX Black + Scythe QD 2.5)
DVDRW: Sony NEC AD-7200S
PSU: Super Flower - Golden Silent SF-500P14FG
Case: CoolerMaster HAF 912 Plus + Ich bin leise bigpack + FANs 2x in 2x out: be quiet! Silent Wings USC 120
FAN control: Scythe Kaze Q
Monitor: Dell U3011
Keyboard: Corsair K95 RGB MX Brown NA-layout
Mouse: Trust Laser Gamer Mouse Elite GM-4800

Audio: Audio-gd NFB-11 --> JBL LSR4326P + JBL LSR4312SP
                                                                    --> Beyerdynamic DT880 Edition 600Ω + Antlion ModMic 4.0

PC-02:
CPU: P4 HT 3.0 Ghz@ 3.75Ghz + Scythe Mugen
MB: MSI 875P Neo-LSR (MS-6758)
RAM: V-Data 2x1024 DDR
GPU: Leadtek WinFast A7600GT + custom cooler
HDD: 2x Maxtor 6V160E0 Raid 0
DVDRW: ASUS 1608P3S
PSU: Frontier 350W (customized)
Case: Cooltek CT-K II (customized)
FAN control: Home made

Monitor: NEC MultiSync EX231W
Keyboard: Logitech G11

NB-01:
Dell Latitude E6330
CPU: Core i5-3320m
RAM: 2x4096 DDR3
SSD + HDD: Crucial M500 240GB + (WD3200BEKT Black + optical bay caddy)

Užívateľov profilový obrázok
Thomas1804
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 780
Dátum registrácie: Ut 27. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Príspevok od užívateľa Thomas1804 » So 04. Aug, 2007, 11:18

ale tam na tej stranke od spphiru spravili asi chybu zevraj 2400XT(aj PRO) ma 64-bit zbernicu a 2600XT(aj PRO) len 128-bit !!!
no na tej 2600 to nieje az take hrozne ale na tej 2400 !!!!!!!! preboha to naco vobec vyrabaju taku grafu na agp len s 64-bit a stavim sa ze nebude lacna cize je to zbytocne
...:::Asus G750JX-T4179H:::...
CPU: Intel Core i7 4700HQ Haswell (3.6Ghz OC)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770mm 3GB (834Mhz/1333Mhz/925Mhz OC)
RAM: 22GB (6+16)
Patriot SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Viper
SSD: OCZ Vector 150 240GB

Roccat Kone XTD + Roccat Taito

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7279
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » So 04. Aug, 2007, 11:23

Nechapem naco furt este vykopavaju AGP zbernicu, ked uz je davno po smrti a svojimi parametrami sa nemoze s PCI-E rovnat...

Navyse AGP maju stare PC so slabymi procakmi, ktore taketo new grafiky budu len brzdit.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3414
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 04. Aug, 2007, 11:46

Thomas1804 napísal:ale tam na tej stranke od spphiru spravili asi chybu zevraj 2400XT(aj PRO) ma 64-bit zbernicu a 2600XT(aj PRO) len 128-bit !!!
Aj PCI-E verzie HD2600XT maju 128bit a 2400Pro/XT 64bit, chyba na tej stranke nie je

Užívateľov profilový obrázok
br4n0
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 799
Dátum registrácie: Ut 20. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava V

Príspevok od užívateľa br4n0 » So 04. Aug, 2007, 11:48

sirka zbernice bola uvedena spravne (aj 8600gt ma 128bit) a robit menej vykonne karty pre agp mi nepripada ako zbytocne. Stale je dost ludi, ktori maju dobre cpu s agp. Rychlost agp8x predstavuje uzke hrdlo az pre high-end karty (ani tam strata nemusi byt velka). PCI-E nie je ziadny zazrak, ktory katapultuje vykon karty do nebies, aj keD si to mnohi pod vplyvom marketingu myslia.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20865
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dexterav » So 04. Aug, 2007, 11:52

jedina brzda v AGP bude prave ta 2400... :roll:
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Thomas1804
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 780
Dátum registrácie: Ut 27. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Príspevok od užívateľa Thomas1804 » So 04. Aug, 2007, 21:10

jj ja si tiez myslim ze AGP nieje pochovane a duplom si nemyslim ze sa do nej maju prestat vyrabat grafy (sak aj ja mam na kompe AGP a som s nim spokojny a kamarat ma skoro rovnaku zostavu len s pci-e (dokonca rovnaka grafa) a vykon je rovnaky)
...:::Asus G750JX-T4179H:::...
CPU: Intel Core i7 4700HQ Haswell (3.6Ghz OC)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770mm 3GB (834Mhz/1333Mhz/925Mhz OC)
RAM: 22GB (6+16)
Patriot SO-DIMM 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Viper
SSD: OCZ Vector 150 240GB

Roccat Kone XTD + Roccat Taito

Norbi082
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1225
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Norbi082 » Ne 05. Aug, 2007, 09:12

0
Naposledy upravil/-a Norbi082 v Ne 17. Aug, 2008, 19:45, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ne 05. Aug, 2007, 09:26

ano su ale teraz viem len o HD2600 a to Pro s GDDR2 a GDDR3 a XT s GDDDR 3 a GDDR 4 a este sa delia na 256MB a 512MB pripadne pouzi uja googla :wink:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Norbi082
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1225
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Norbi082 » Ne 05. Aug, 2007, 12:33

0
Naposledy upravil/-a Norbi082 v Ne 17. Aug, 2008, 19:45, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ne 05. Aug, 2007, 14:15

:lol: uz sa predava ale to iba ja mam taku smolu ze cakam na Gigabyte a ta este nedosla :(
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3414
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 05. Aug, 2007, 14:17

A2C napísal::lol: uz sa predava ale to iba ja mam taku smolu ze cakam na Gigabyte a ta este nedosla :(
On sa pyta zrejme na AGP verziu ... jeden dred uz ma

- AGP ma vyjst v septembri, u nas zrejme nejaky ten tyzden neskor
Naposledy upravil/-a foboss v Ne 05. Aug, 2007, 14:21, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » Ne 05. Aug, 2007, 14:21

aha sorry nedomyslel som to :roll:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5706
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Po 06. Aug, 2007, 12:09

prosim, drzte sa temy. rada 2600 tu ma vlastne vlakno.
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"