PROBLEM s Ati x1950pro - SURNE !

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

PROBLEM s Ati x1950pro - SURNE !

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 15:03

takze nova karta ,256ddr3,def takty od asus
teraz som ju nahodil do pc,predtym som mal nvidiu
safe mode+driver cleaner,potom instalacia novych 7.3 catalyst
pustim 3dmark a vysledne skore 7300b...co to moze byt? skusal som opat ten postup a dal som starsie 7.2 ovladace, vysledok 7200b
pri pusteni 3dmarku06 sa mi hned vypol obraz a ostala cierna obrazovka,pc zmrzol.
Na tejto istej zostave 7800GT som mal 8500b...
zostava z podpisu a zdroj je tam 360W thermaltake purepower,osobne si myslim,ze bud nestiha alebo neviem
pri pusteni 3dmarku06 sa mi hned vypol obraz a ostala cierna obrazovka,pc zmrzol(doteraz mi nezmrzol ani RAZ!)
NEJAKE NAPADY RADY?
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » St 18. Apr, 2007, 15:09

Uz som ti pisal ze to je zdrojom. Som si isty. Mal som X1950Pro na 400W Fortrone a bolo vidiet ze ma dost.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 15:10

idem reinstal win...pak sa ozvem co jak
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
P0tk4N
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Pi 13. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa P0tk4N » St 18. Apr, 2007, 15:39

jj aj mne sa zda 350W zdroj malo

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 16:53

reinstal hotovy a ziadny rozdiel v bodoch:( 7190b na cistej istal win
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
P0tk4N
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Pi 13. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa P0tk4N » St 18. Apr, 2007, 17:56

skus vymenit zdroj na tu 400ku

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4030
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 18. Apr, 2007, 18:05

hmm... sak ich uz posluchni preboha
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.208V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4oooMhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12060 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
gomez
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 92
Dátum registrácie: Ne 14. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Nitra / Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gomez » St 18. Apr, 2007, 18:08

ja mam atinu sapphire x1950pro 512 agp + a64 2.5ghz 4x512ddr400 1x250gb X-FI + nejake vetraky a v pohode mi to slape na 350W seasonic... 9500b v 05ke + mozem si dovolit aj dalej taktovat...

podla mna to nebude len zdrojom ( aj ked na p4 4,5ghz to je malo)

quickymi som poradil podtaktovat procik na defalut a dalo mu to 6300b. cize zdroj mozem vylucit

nejake zahadne nastavenia.. qck je nub :red:

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 18:14

gomez zas off ako nic nevie:)
no proste uz fakt nechapem co to moze byt,proste cista instalacka+catalyst 7.3+ati tray tools...nic ine ...fakt neviem
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » St 18. Apr, 2007, 18:15

No ten bios by si tiez mohol prekontrolovat ci tam nemas nieco blbo nastavene, idealne load default settings. Ale silnejsi zdroj by som skusil ako prve.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 18:55

aky bios??? si menil na tej vga bios?
fakt divne - 3dmark 2003 mi da 14tisic bodov,to co je za smiech? ked 7800gt mi dala 19tisic
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » St 18. Apr, 2007, 18:57

A naco by som menil bios? S kartou nebolo robene nic, to bud kludny, myslim bios zakladnej dosky.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 19:02

jaj tak no ok...moj bios je v poriadku,tam nema co byt zle nastavene
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
midlet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1361
Dátum registrácie: Pi 12. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Pezinok

Príspevok od užívateľa midlet » St 18. Apr, 2007, 19:12

Tak ked myslis uz konecne skus zohnat silnejsi zdroj.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa quicky » St 18. Apr, 2007, 19:42

teraz som skusal zas nieco uz dalo realnejsi vysledok 18100b v 3d2003.
King is back from VACation :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"