Tech-demé pre grafické karty

Diskusia o technike grafických kariet, ich recenziách a pretaktovaní...
Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11643
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Tech-demé pre grafické karty

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 16. Apr, 2007, 10:56

Tech-demá od výrobcov grafických čipov nV a AMD/ATi ukazujú technické lahôdy, ktoré umožňujú v tej dobe nové čip. Reálne - v hrách sú techniky použité častokrát až niekoľko rokov neskôr.
  1. Všetky tech-demá od AMD/ATi pre Radeon grafické karty
    Všetky tech-demá od nVidie pre GeForce grafické karty

    Najzaujímavejšie:

    AMD/ATi - Ping Pong: DirectX® 10.1 demonstration
    AMD/ATi - Ruby: Whiteout
    AMD/ATi - ToyShop

    nVidia - Medusa - Nové !
    nVidia - Adrianne
    nVidia - Froggy
    nVidia - Dawn
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Po 16. Apr, 2007, 11:39

Dik presne to som hladal.

- neviete este o nejakych peknich demach???

T. :)
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3494
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ut 01. Máj, 2007, 18:23

No tak na VGA od nV aj ATi najdes tu dema (myslim ze vsetky co vysli) http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » St 09. Máj, 2007, 22:25

Na co su tie dema dobre????
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » St 09. Máj, 2007, 22:37

pekne vyzeraju, ukazuju moznosti grafiky, to je vsetko...
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 10. Máj, 2007, 10:08

Nasiel som si to demo cascades. Nevedel som ho spustit. Vraj chyba d310.dll. Az teraz som si vsimol, ze v zatvorke je 8800. Je to specialne na jenu kartu??? A pri instalovani mi vypisalo, ze bude instalovat directx 10 runtime. Nabehla instalacia directx. Ale to X bolo zelene ako pri directx 9. Ako mozem odinstalovat ten runtime?????? V polozke pridane alebo odstranenie programov tam ziadny DX10 runtime nie je. Nainstalovalo mi vobec to DX10????
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 10. Máj, 2007, 10:12

- jo, dema oznacene 8800 budu vyzadovat 8800 (DX10) (ani mne neslo neslo, skusal som)
- ak mas 7 seriu pojdu ti vsetky dema pre seriu 7 a vsetky nissie.

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 10. Máj, 2007, 10:25

A pri instalovani mi vypisalo, ze bude instalovat directx 10 runtime. Nabehla instalacia directx. Ale to X bolo zelene ako pri directx 9. Ako mozem odinstalovat ten runtime?????? V polozke pridane alebo odstranenie programov tam ziadny DX10 runtime nie je. Nainstalovalo mi vobec to DX10???? PLS poradte.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7631
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Št 10. Máj, 2007, 10:37

Xenon ako tak citam tie tvoje prispevky na forach, ty si dobry pacient. Ludia ti napisu a ty just este raz sa to iste opytas. :crazy:

DX10 ti nemohlo nainstalovat ak nemas VISTU!

A neviem co ta trapi ze nemas v odinstal menu direct x 10 runtime. Vsetko ide v poho ako predtym? Ak ano, nie je problem, nie?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Xiaomi Mi A2 myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Št 10. Máj, 2007, 10:47

OK. Ale pocuvaj. Uz som raz tu otazku dal a nic!!!! Chapes????
No a neviete, kde sa daju zohnat dema, ktore by isli na mojej grafike????
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 10. Máj, 2007, 11:31

- no nVidia dema ti nepojdi na ATI karte (firemna politika)
- nejaky ATI dema najdes tu: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6 (Radeon X1K demo - ToyShop)

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 01. Jún, 2007, 12:00

Staihenm si to demo a vypise mi: This demo required support of DX9.0c. - Ale ja mam DX9.0c, aj mi to karta podporuje. A ste toto: It requires support for the 1010102 backbuffer format. Neviete co to je? Moze to byt tym, ze mi karta podporuje len SM2.0?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11643
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 01. Jún, 2007, 19:28

ano, format 10:10:10:2 podporuju az Radeonky >/= X1x00
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Xenon » Ne 03. Jún, 2007, 14:11

crux2005 napísal:ano, format 10:10:10:2 podporuju az Radeonky >/= X1x00
Aha diki. A neviete o nejakom deme pre radeony X xxx?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3494
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 03. Jún, 2007, 14:15

Xenon napísal: A neviete o nejakom deme pre radeony X xxx?
Jedno mas TU a druhe TU

Napísať odpoveď

Návrat na "Grafické karty"