Firewall

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Firewall

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 31. Mar, 2006, 16:53

Tak do trojice , aky pouzivate firewall ? :lol:
alebo nepouzivate firewall ??

- ja pouzivam Zone Alarm
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 31. Mar, 2006, 16:57

pouzivam norton personal firewall ... ale mam nastavenu integraciu do Windows Firewall, ale zvlast prava atd ...

Užívateľov profilový obrázok
hanni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 179
Dátum registrácie: Št 02. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom (31)

Príspevok od užívateľa hanni » Pi 31. Mar, 2006, 17:10

Pouzivam jeden z najlepsich a najpouzivanejsich firewallov - Agnitum Outpost firewall,ktory trestuhodne v ankete chyba. Predtym to bolo Kerio,tiez velmi dobry firewal....vyskusal som aj Sygate a Zonealarm - Sygate mi spomaloval net a ZoneAlarm mi rozflakal cely comp - teda je antispyware stit,ktory sa mi hned pobil so stitom SpySweeperu.

Mozno by bolo vhodne do ankety doplnit aj McAfee Firewall...tiez sa pouziva.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 31. Mar, 2006, 17:15

- tak to bude musiet spravit moderator / admin...
- na Agnitum utpost firewall som zabudol :roll:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Jeffo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 110
Dátum registrácie: Ut 09. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Detva(19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jeffo » Pi 31. Mar, 2006, 17:16

ja pouzivam winFW, ktory ani nepovazujem za skutocny 'firewall' :roll:
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3757
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Pi 31. Mar, 2006, 17:18

crux2005 napísal:- tak to bude musiet spravit moderator / admin...
- na Agnitum utpost firewall som zabudol :roll:
pridane Agnitum Outpost Firewall :)

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Pi 31. Mar, 2006, 17:55

V sucasnosti je jeden z najlepsich Agintum Outpost Firewall, videl som dajaky zahranicny testik a jednoznacne vyhral, pricom boli merane aj nove typy utokov z internetu, co je super + dost rychly vyvoj...

Doteraz som pouzival Kerio Personal Firewall a bol super, teraz je uz nic moc, nevyvyja sa dalej, hoci ho akoze zobrala pod seba spolocnost Sunbelt, ktora kasle na jeho vyvoj a len zmenila ikonky v nom a nic viacej... :cry:
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4546
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » Pi 31. Mar, 2006, 17:58

outpost ;-)

Užívateľov profilový obrázok
GentleGiant
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 87
Dátum registrácie: So 21. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa GentleGiant » Pi 31. Mar, 2006, 18:05

Ja pouzivam Zone Alarm Pro 6.1, pøedtim jsem dost dlouho pouzival Kerio.

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa Jofo » Pi 31. Mar, 2006, 20:20

Kedze sa na internet pripajam cez router s HW firewallom, tak softwarovy nepouzivam.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » So 01. Apr, 2006, 13:06

kerio/sunbelt :wink:
pusti toho sice pomerne vela..ale ten najvacsi bordel zadrzi...a to co ne odstranim rucne :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » So 01. Apr, 2006, 19:58

Ja firewall nepouzivam > som za domacim serverom kde sa vsetko filtruje.
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 02. Apr, 2006, 16:59

tak som presiel od ZA k Jeticu .. uvidim , zatial sa mi celkom pozdava :)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
GentleGiant
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 87
Dátum registrácie: So 21. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa GentleGiant » Ne 02. Apr, 2006, 18:23

crux2005 napísal:tak som presiel od ZA k Jeticu .. uvidim , zatial sa mi celkom pozdava :)
Mùzes si nechat nainstalovane oba, po dobu nez se rozhodnes kterej Ti vyhovuje vic. Ja mam teD Jetico vedle ZA Pro, neni s tim zadny problem.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 02. Apr, 2006, 18:26

ja mam s najnovsim ZA problemy ... svchost - 100% vytazi cpu :?
netusim preco .
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"