Heslo obnova

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Heslo obnova

Príspevok od užívateľa lezgy » Pi 19. Jan, 2018, 18:35

Zdar
Existuje cesta ako najst heslo ktore bolo v minulosti pouzivane a ulozene v PC ale bolo zmenene za ine ?

To povodne bolo ulozene v settings, cez nove sa prihlasilo iba raz ale nedal som ho ulozit,
Cize zmenene je ale nieje ulozene

Nefunkcne heslo mam teda stale ulozene ako prve ale nebavi
hm?

dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6906
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 19. Jan, 2018, 18:39

nenapísal si to trocha blbo?  :D  V prvej vete píšeš, že hľadáš staré heslo ktoré bolo v minulosti používané a v ďalších riadkoch píšeš, že ho máš uložené.
.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa lezgy » Pi 19. Jan, 2018, 19:03

ano heslo ktore som pouzival som zmenil ale neulozil
cize ostalo ulozene to stare uz neaktualne
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7520
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa shiro » So 20. Jan, 2018, 10:09

To heslo je kde, v settingsoch coho, windowsu?
Su dve moznosti podla toho, ako si to napisal:
1. vlastne sa nic nezmenilo a stare heslo tam mas stale, kedze si nove heslo neulozil.
2. stare heslo sa po zmene ihned prepisalo tym novym, a to, co nazyvas jeho "ulozenim" je len kvoli jeho automatickemu doplnaniu pri zadavani. Podobne ako v browseroch.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa lezgy » So 20. Jan, 2018, 18:24

banka
v browseri ostalo ulozene stare
nove som pri prihlaseni neulozil a tak je tam stale to stare
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa LordKJ » So 20. Jan, 2018, 18:47

aky browser?
vsetky ulozene hesla sa daju najst v nastaveniach

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1994
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa mirjak » So 20. Jan, 2018, 21:41

podla browsra najdi vhodny tool, chrome https://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 21. Jan, 2018, 00:11

ani soft netreba, priamo v nastaveniach je vsetko

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15690
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 21. Jan, 2018, 00:22

lezgy napísal:
So 20. Jan, 2018, 18:24
banka
v browseri ostalo ulozene stare
nove som pri prihlaseni neulozil a tak je tam stale to stare
Zabudol si heslo do banky ? Postupuj podla postupov banky, typicky staci navstivit banku a nastavit si cez pobocku nove heslo.

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 21. Jan, 2018, 00:48

ja skor myslim, ze otvori stranku a autofillne mu stare

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7520
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 21. Jan, 2018, 10:05

Potom co nejaky soft na odkryvanie hviezdiciek? Nefunguje?
A ked ma stare heslo stale ulozene v browseri, tak cez nastavenia sa da pozriet.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 21. Jan, 2018, 12:04

faugusztin napísal:
Ne 21. Jan, 2018, 00:22
lezgy napísal:
So 20. Jan, 2018, 18:24
banka
v browseri ostalo ulozene stare
nove som pri prihlaseni neulozil a tak je tam stale to stare
Zabudol si heslo do banky ? Postupuj podla postupov banky, typicky staci navstivit banku a nastavit si cez pobocku nove heslo.
rada za milion

ty vole chlapi....
meso treba dobre pozit a pomiesat so slinami?

ak by sa malo postupovat podla banky tak podla ich podmienok mam heslo postou.... ano aj take su a pride mi po 6 dnoch, banku nemenujem, archaicka v dnesnej dobe ale i take su...a nie jedna a nielen na svk a s inym renome ako nase spajzove dcerske pobocky ...skoda


ak by som to vedel urobit sam cez nejake softy a pod precitat hviezdicky tak to i zrobim sam.... tolko este zvladnem, bez urazky

"ja skor myslim, ze otvori stranku a autofillne mu stare"
ano presne tak
a nove si nepametam

ale vdaka za postrehy
Naposledy upravil/-a lezgy v Ne 21. Jan, 2018, 12:07, upravené celkom 3 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2347
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Ne 21. Jan, 2018, 12:04

urcite by som nepouzival nejaky treti softwer na odkryvanie hesiel. ak to nejde priamo v prehliadaci ako jeho funkcia, tak potom cez pobocku banky. rsp skus najskor hotline, mozno tam ti budu vediet (najskor) pomoct. priprav si identifikatory pre operatora, na ktore sa bude pytat a ktore si zadaval pri vytvarani uctu.
Spoiler: ukázať
::: ...

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15690
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 21. Jan, 2018, 12:18

lezgy napísal:
Ne 21. Jan, 2018, 12:04
by som to vedel urobit sam cez nejake softy a pod precitat hviezdicky tak to i zrobim sam.... tolko este zvladnem, bez urazky

"ja skor myslim, ze otvori stranku a autofillne mu stare"
ano presne tak
a nove si nepametam

ale vdaka za postrehy
Pozri. Nove heslo nemas, nikde ho nemas zapamatane, softwarova cesta pre jeho ziskanie teda neexistuje. Jedina moznost je vypytat si nove heslo od banky. Nechapem co riesis. Vypytas si nove heslo, pockas 6 dni ci kolko pises, ak potrebujes surne urobit prevody pocas tych dni tak proste prides do pobocky a spravis prevod rucne, tak ako sa to robilo pred 20 rokmi.

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Heslo obnova

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 21. Jan, 2018, 12:31

tak ja som sa uz stratil :D

ak nie je ulozene tak tam proste nie je, jedine co vies je precitat to ulozene.

Napísať odpoveď

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"