Malware Bytes+Avast

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa Tracer » Ut 25. Okt, 2016, 12:29

Čaute po tom ako som chytil nejaký ruský vírus ktorý mi vyhadzoval PopUp okná stále do okola tak som sa nasral
a zdvojnásobil ochranu teraz mi v PC naraz beží Avast+MalwareBytes Anti-Malware je to v pohode ?? čo si myslíte o Malwarebytes ??
Ďakujem :)
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7260
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa stiv » Ut 25. Okt, 2016, 12:38

Ked klikas vsade mozne tak ti nepomoze ani svatena voda.

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa Tracer » Ut 25. Okt, 2016, 12:48

Ďakujem za odpoveď.Ty vieš kde ja všade klikám že ??? :)
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7260
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa stiv » Ut 25. Okt, 2016, 12:49

Ako je potom mozne chytit rusky virus?

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa Tracer » Ut 25. Okt, 2016, 13:24

Vyzerá to tak že kamarát mal infikované USB :/.Ja si dávam pozor viem kde môžem klikať a kde nie.
Proste sa len pýtam že či takkto môžu bežať tieto dve aplikácie :)
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5728
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 25. Okt, 2016, 13:30

bezim na MBAM premium a nikdy som nejake konflikty s AV nezaznamenal. je ale pravda, ze uz dlhsie ziaden AV nepouzivam, takze aktualne neviem ako na tom je v tomto ohlade. na druhej strane skusenost jedneho uzivatela je uplne irelevantna. ak mas nejaky problem, tak kontaktuj support MBAMu.
Plne príležitostný moderátor.

nabokow
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 22:49
Bydlisko: Sereď

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa nabokow » Ut 25. Okt, 2016, 14:53

ja mam aviru + malware bytes, spokojnost
GIGABYTE Z170X-Gaming 3, i7-6700K, SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4, Kingston 32 GB KIT DDR4 2666 MHz CL15 HyperX Fury, MSI GeForce 1080 Ti Gaming TRIO, Crucial MX300 525GB, Samsung 860 QVO 1TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Evga Supernova B2 750W, Fractal Design Define R5 Black, Audio-Technica ATH-M40x, HyperX Alloy FPS Red, Razer Abyssus, Razer Goliathus Large Speed, AOC Q3279VWFD8, Dell 2715H

Užívateľov profilový obrázok
JurajSlovakID
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 525
Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35

Re: Malware Bytes+Avast

Príspevok od užívateľa JurajSlovakID » Pi 15. Sep, 2017, 16:23

MCAffee Stinger, SUPERAntispyware, Zemana Anti-Malware, Malwarebytes Antimalware (kupeny premium), eset smart security (kupeny), tak to prislo samo, zatial sa nikdy nic nebilo, SUPERas mi maze tracking cookies, Zemana ma tiez nieco pod palcom a malwarebytes je samozrejmostou, ktomu eset smart sec. AV s FW. Ide to v pohode.
PC: CPU: RYZEN 3900X @ 4350 1.28V @ 24vlakien, Chladic Kraken X72, RAM: G.SKill Tritent Z 4400CL18 RGB @ 3800CL15 CR 2T, GFX: 2X AMD Vega64, MB:asus hero VII X470, M.2 SSD Samsung 970 PRO 500GB

Marisum
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2018, 13:37

Malware BytesAvast

Príspevok od užívateľa Marisum » Po 27. Aug, 2018, 01:06

Viem co je wermgr.exe, hlasenia som precistil Tune UP-om, len nechapem preco to vyuziva GPU, cital som ze su malware ktore sa maskuju ako wermgr.exe musim sa s tym este pohrat uvidime ked tak reinstal sice nerad ale co narobim. Dakujem

Napísať odpoveď

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"