blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa lezgy » So 22. Okt, 2016, 12:25

zdar
ma to asi suvis so zabezpecenim alebo aspon vsetky prehliadace vo w10 mi vypluju pri pokuse platit hlasku z dovodu bezpecnosti a privela pokusov o presmerovanie mi nieje umoznene kosik zaplatit
jedno v ktorom shope

je pravda ze orange-tcom /rovnaka dsl ustredna/ tuna prestavuje rychlosti a ze najnovsi blabol slubuje termin ukoncenia konec oktobra

mna ale napada ci ma nieco w10 spolocne s blokovanim presmerovani
neviem ale ci top vyriesi slovanet a antena kedze kabel by bol zas len ten isty
lebo na w7 na inej masine to ide
v podstate sa mni ten w10 nezda od zaciatku
hm?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7520
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 23. Okt, 2016, 09:38

je to cisty install win10 alebo si robil upgrade?
ak nieje, sprav cisty install.
lebo toto je riadna haluz, este som to nikde nevidel. logicky, presmerovanie si riesi druha strana, ty s tym nespravis nic a prehliadac s tym tiez nema co mat problem.
mozno este ak je ten OS nejak zabordeleny alebo sa tam deje nieco co sa diat nema.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 23. Okt, 2016, 20:08

cisty praveze, presiel som nan ked nebolo mozne nahodit usb3 driver pri instalacke w7 aj ked som sledoval intel postup /skylake/
aj bez toho je nejaky prispaty ale tie presmerovania zacal hlasit teraz
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15690
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 23. Okt, 2016, 20:16

Pripoj sa cez mobil, skus rovnaku stranku. Osobne si myslim, ze to blbne tvoj internetovy provider.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa lezgy » Ne 23. Okt, 2016, 20:21

tiez si to myslim ale orange trva na tom ze uz je to OK a on vidi uz rychlost 8mega a meta sa o zem
na w7 notase to ako tak ide, mobil takisto ok...co sa tyka platieb ...o tie ide
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15690
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 23. Okt, 2016, 23:02

No vsak ale ty hovorim, ze zapni si zdielanie internetu na telefone, pripoj sa nan z tvojho PC a nasledne skus spravit tu objednavku. Ak to pojde, problem je v tvojom internete, ak to nepojde, tak je problem v tvojom PC.

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4611
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: blok a privela presmerovani pri pokuse platit v ehope

Príspevok od užívateľa lezgy » Po 24. Okt, 2016, 08:15

dik za tip, vyskusame aj toto....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Napísať odpoveď

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"