problem s homecomplete

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4586
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa lezgy » So 04. Júl, 2015, 00:19

zdar
masina cista, a obcas vyskoci toto...
rozdelil som pre istotu
co to je a odkial sa zobral ked fakt bezi iba pretakt sme a obcas nejaky f1 race z utube
?
dik

h ttp://homec ompleteblue.in/passthrough?&url=bBCIcYSRmFfp5JCDWYVmAcPPNj0nlIVqWGT%2B4K2wk0lcwbRTyH17siL7cGMMBYngenZPEnzctpqqi%2Bzj80bPNLS8pQSdq8%2F5WU4YFAy%2BZCSiBMA6vGVY12zle886z6aqcdZIdvp2hu5wx%2BMLX8xqdF&ptcks=8ZlBCDWYXLs7BYSUMOoD2G1Is%2FdXHRGtOJ%2FFinqCDgwSa3yi778mV0iv&tkn=p42XZH6M6dKe Hnn5wyczAHQyzCXgp%2FZCw8A0K%2Fe1o9vyKxnlQjfzG9tyO3nFHsmOOTxzS8gLFqVhGh1%2FTb8etemnge1QXNWnjQp0THclgCJ0%2FxbffPn2dlk1GZE43IrGyHR3%2Fqw8wUmWcwNpMWFmauPx59inqa676cHk9PInDTdJSvS3056E2F5F%2Bef%2BHsXdMEsXjA3dzoIcn6QmGEa3mfZlEy3C%2BNluRlSgZ8oDVv2erb7xlAI0JfhLCoBhTaFOrzcLj%2BQsGf&ptc=6%2Fy0RJLrrwfH3FHwys4o6SGtpFWHuS0kqZzTTbix5MmbQXwblSVV&px.pluginh=1&__pdt=vG0UAftVg6mXCy0EvNDP BM4VCMlUvM0GhH0EAen0rTn5qjCMg7r0k9IMheVUojU4qchOAen0rjk4qTU5rHg6qdU6pdY5rTsHqTrMDT9EvTwKrihTAd9FtMqPhd9HrjaEqTrMDyVUojrMgem9Aen0pihHBeVUojrMCytPhd9EtM0OoeZLBelTB78EByl9hetIDekKAe5VrUhEgfqHDyZGB6lNAchHAd8OB78Vg70JCyFVDylSBzlVvMVK
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
mosqa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 258
Dátum registrácie: Št 09. Dec, 2010, 11:30
Bydlisko: Sliac

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa mosqa » Ut 07. Júl, 2015, 12:13

cim si to cistil? skus pozriet nieco tu: http://www.antivirus-blog.com/removal-g ... in-adware/
(ten tvoj link som pre istotu neotvaral, ale malo by to byt ono..)

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4586
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa lezgy » Ut 07. Júl, 2015, 20:52

ne toto ma ciste
po preskusani kde coho som nasiel nejaku FR utilitu, po prevereni dam echo ci to zabralo
ale cekom zaujimava haved
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4586
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa lezgy » So 25. Júl, 2015, 08:07

to takze screen z tej havede ktoru nie a nie dostat von vyzera takto po zapnuti chromeho
moc casu na to nemam a tak to aj vyzera :)
obcash okna blokuje zrejme adblock

Obrázok
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Hexaris

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa Hexaris » So 25. Júl, 2015, 08:59

Skus combofix a potom malwarebytes, combo podporuje max do win7. A stahuj ho priamo z bleep webu, pre istotu ...

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4586
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa lezgy » So 25. Júl, 2015, 10:33

nic nezabera
skusim viry a ked nie system pojde het
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4586
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa lezgy » So 25. Júl, 2015, 12:02

zrejme vyrisene
presiel som na canary
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Užívateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1825
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (35)
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem s homecomplete

Príspevok od užívateľa zoom » St 29. Júl, 2015, 07:21

Ak mas bordel v browseri (a aj inde), skus este AdwCleaner [link]. Dlho som tej utilitke nevenoval pozornost, ale je fakt super. Neinstaluje sa, spustis, oscanuje hlavne take ad-warove veci (reklamy, minery, extensions v browseroch, nastavenia) a maze vsetko (subory, adresare, registre, sluzby, zle riadny v konfigurakoch browsera, atd). Ak mas obcas problem s nejakymi reklamami v browseri, stoji to za vyskusanie. To, ze si presiel na Canary, neznamena, ze bordel tiez odisiel z PC.
Po oscanovani, vycisteni a restartovani spusti utilitu este raz a daj odinstalovat (vymaze svoje EXE-cko a karantenu).

Napísať odpoveď

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"