aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1771
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa Xeigen » Št 30. Okt, 2014, 23:58

orange ma teraz za 2e (700MB) + 5 Eur na telefonovanie (cca 40min) cez eshop (bez viazanosti a bez telefonu).
Ale banda smrdlava, zrušil akože poplatok za prenos čísla(10e), ale zato je tam aktivačný poplatok 11e.
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 31. Okt, 2014, 00:10

Ten aktivacny poplatok mali vzdy. To je poplatok za SIM kartu.

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1771
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa Xeigen » Pi 31. Okt, 2014, 00:18

hmm, tak som nič nenapísal..
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 31. Okt, 2014, 01:05

KUP SI PRIMU ZA 5E S 10E KREDITOM, prejdi na pausal a mas to zadarmo a 10e sa prenesie do pausalu..

ale neodporucam..

naj riesenie:
treba si kupit o2 kartu, prejst s nou na ten pausal v orangei za 7e, dostanes 150e zlavu a budes platit len 2e mesacne :) (miesto 7eur)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 31. Okt, 2014, 01:08

faugusztin napísal:Bohuzial aktualna situacia je z tohto pohladu strasne smutna. Ja si pochvalujem ze som si pred rokom este stihol aktivovat Podla seba 1 bez telefonu, tj mam 50 minut + 2GB za 9.99e. V aktualnej ponuke asi jedine tak Easy Pecka s balikom Surf 1000 v 4G sieti - tj 1GB dat za 5.99 euro/30 dni. Orange je uplne mimo, no a O2 radsej nekomentujem.

cez retencne sa niekomu kto ma v telekome existujuci pausal bez problemov podari aktivovat podla seba 1 s 50% zlavou za 5€ napr.
musi to byt ale existujuci zakaznik. ja mam PS7 za 20eur, a prednedavnom som riesil PS5 za 15e - a nebol problem.
alke cez retencne - najprev ziadosrt o odchod ku konkurencii, a po telefonate z retencneho stazovanie sa, ze znamy ma podla seba za polovicu a je v telekome kratsie nez ja :D (nahodenie spravnej temy aby sa vedelo co ma donuti ostat..)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 31. Okt, 2014, 01:45

Ako u mna je to +/- jedno, ani tych 50 minut a 2GB zdaleka nevyuzijem, a kvoli 5 euram sa s nimi hadat na retencnom nebudem :D . Aj tak najviac platim za SMS listkom.

Užívateľov profilový obrázok
pepo30
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1242
Dátum registrácie: St 19. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Sereď (38)
Kontaktovať užívateľa:

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa pepo30 » Pi 31. Okt, 2014, 12:00

Mám 6GB ale miniem cca 2-3GB.
Spoiler: ukázať
1 PC: CPU: Intel core i5 2500k cooled by CM Hyper 212+ noctua NF P1300, MB: ASUS A8P67 EVO, VGA: AMD Sapphire HD 7950 3GB GDDR5, RAM: 4x4GB DDRIII Kingston HyperX 1866 MHz, HDD: SSD Crucial MX300 275GB + Crucial M500 240GB + 2xWD 1 TB Green SATA2, , PSU: Corsair TX650W, Case: NZXT Apollo, LCD: LG W43 series 23",MS: MS Sidewinder, OS: Windows 10 Home premium X64bit
2 PC: Notebook HP Probook 455, OS: Win10 HP 64bit
3 PC: Notebook Asus, OS: Win 10 HP 64bit
Samung Galaxy S7 Edge

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5892
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 31. Okt, 2014, 21:12

ale tie podľa seba paušály už neexistujú nie?

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 31. Okt, 2014, 21:37

Vsak preto som aj pisal ze situacia je strasne smutna, a ze v aktualnej ponuke je konkurencieschopne akurat tak Easy s tym Surf 1000 balikom.

Ja osobne mam spotrebu okolo 500MB/mesiac, takze pre mna pohoda.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa valistar » So 01. Nov, 2014, 10:10

podla seba su, ale len na retencnom ti ich vedia ponuknut ako bolo spominane. Ja som dostal neobmedzeny internet (2GB) a 50 minut za 5EUR s DPH.

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3761
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?

Príspevok od užívateľa Krutibrko » Po 03. Nov, 2014, 11:52

Akurat riesim, zeby som si zriadil nejaky pausal, hlavne mi ide o internet. Viete mi poradit nieco ?

Moje poziadavky :
1) najviac budem online na FB + nejake stranky ako jpm a pod.
2) moj problem je, ze som v CR, tym padom mi pripada do uvahy len O2, alebo uz zrusili roaming v ramci CR aj ostatni ?

Cena cim menej, tym lepsie, staci aj 1gb data a potom spomalenie. Doteraz som to riesil mobil.cz, tam je 200mb fup + spomalenie.

Takze moja datova spotreba bez wifi je cca 300mb, s Wifi par giga ( aktualizacie + nejake appky, stream, skusal som aj torrenty )

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"