Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Andrej828
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: So 03. Aug, 2013, 16:28
Bydlisko: Nitra

Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Andrej828 » Št 05. Sep, 2013, 15:15

Ahoj, mozem si kupit SGS4 za 350e z Rakuska. Zaruka tam nieje ale je k tomu vsetko prislusenstvo. Je to cisto novy nerozbaleny. Myslite ze sa mi to oplati kupit za tu cenu a ak nie napiste mi aka cena by bola k tomuto telefonu primerana. :-)
Spoiler: ukázať
CPU: i5-4570, MB: Gigabyte H87N, RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, HDD: Hitachi Z5K500, LCD: Philips 32PFL5606H LCD LED, PSU: Corsair VX450W, CASE: BitFenix Prodigy.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13627
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Snake » Št 05. Sep, 2013, 15:26

Kupit si ho mozes, ale ktory debil by to robil ze? :)
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Andrej828
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: So 03. Aug, 2013, 16:28
Bydlisko: Nitra

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Andrej828 » Št 05. Sep, 2013, 15:42

preco debil ?
Spoiler: ukázať
CPU: i5-4570, MB: Gigabyte H87N, RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, HDD: Hitachi Z5K500, LCD: Philips 32PFL5606H LCD LED, PSU: Corsair VX450W, CASE: BitFenix Prodigy.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 05. Sep, 2013, 15:44

Lebo novy mobil bez zaruky ? Teda realita je taka, ze je kradnuty, pripadne kupeny na pausal, ktory ale nikto platit nebude, a teda pravdepodobne za par mesiacov ti ho zablokuju.

Užívateľov profilový obrázok
Andrej828
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: So 03. Aug, 2013, 16:28
Bydlisko: Nitra

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Andrej828 » Št 05. Sep, 2013, 15:54

Nieje kradnuty je od znameho. Telefon je kupovany na firmu a zaruka tam vlastne je len v Rakuskom orange a to tiez je zaruka na meno...
Spoiler: ukázať
CPU: i5-4570, MB: Gigabyte H87N, RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, HDD: Hitachi Z5K500, LCD: Philips 32PFL5606H LCD LED, PSU: Corsair VX450W, CASE: BitFenix Prodigy.

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Kknightley » Št 05. Sep, 2013, 16:02

hlavne si daj pozor na špecifikácie, bazare sú plné všelijakých čínskych fejkov :X

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2258
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 05. Sep, 2013, 16:13

osobne by som kaslal na to,a kupil z bazaru kde mas celkom nove kusky od 400e a tych 50e ta navyse nezabije a mas to zo zarukou
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Andrej828
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: So 03. Aug, 2013, 16:28
Bydlisko: Nitra

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Andrej828 » Št 05. Sep, 2013, 16:15

O to sa nebojim. Hral som sa s S4 par krat a viem rozoznat fake od originalu. Telefon budem mat na jeden den doma takze to pojdem porovnat s kamaratom, ktory tiez vlastni S4 :)
MaxPayne no neviem pozeral som tie ceny na bazosi a za 400 som ho nenasiel iba 440...
Spoiler: ukázať
CPU: i5-4570, MB: Gigabyte H87N, RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, HDD: Hitachi Z5K500, LCD: Philips 32PFL5606H LCD LED, PSU: Corsair VX450W, CASE: BitFenix Prodigy.

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2258
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 05. Sep, 2013, 16:58

Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8529
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 05. Sep, 2013, 17:13

tomu sa vravit vyhodit 350e do luftu. ak mozez mat kusok za 400e so zarukou tak neviem nad cim tu vlastne uvazujes. Ked bude mat nejaku vadu ktora sa prejavi po 1 mesiaci tak potom co? das si ho ako podpivnik? keby ho daval za 50e tak ti poviem nevahaj. za tie prachy snad aj fake by stal.
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Andrej828
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: So 03. Aug, 2013, 16:28
Bydlisko: Nitra

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Andrej828 » Št 05. Sep, 2013, 18:16

taky lacny som este nevidel na bazosi, takze neberiem rakusana :laugh: dakujem :)
Spoiler: ukázať
CPU: i5-4570, MB: Gigabyte H87N, RAM: Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, HDD: Hitachi Z5K500, LCD: Philips 32PFL5606H LCD LED, PSU: Corsair VX450W, CASE: BitFenix Prodigy.

Užívateľov profilový obrázok
F242
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1397
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Cunovo

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa F242 » Št 05. Sep, 2013, 22:10

Neviem, ale hocico dnes bez zaruky je skoro sebevrazda. :-) Mam SGII aj SGIII,a SGIII po 4 mesiacoch pouzivania nefunkcna... Uplne nove kusy so zarukou, keby som zaruku nemal, tak neviem, neviem... Pochybujem, ze SGIV je kvalitou niekde lepsie, skor opacne.

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5900
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Leon » Št 05. Sep, 2013, 23:23

Veď keď kupovali mobil, tak dostali bloček nie ? Bloček od známeho nedostaneš ?

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Mimiik » Pi 06. Sep, 2013, 08:22

Andrej828 napísal:Telefon je kupovany na firmu
Myslim ze z tohto to jasne kazdy pochopi preco blocek nedostane...
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5900
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Samsung Galaxy S4 z Rakuska

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 06. Sep, 2013, 10:51

Čo ja som nejaký všadesrajko, že viem ako to funguje keď berieš na firmu ? Keď si kupoval na firmu tak asi Tebe je jasné "preco_blocek_nedostane"

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"