siva wifi ikonka

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
mirexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 363
Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa mirexx » Ne 16. Jún, 2013, 12:32

Zdravim,
mam google nexus S (i9020) (android 4.1.2 stock) stava sa mi randomne, ze sa mi pri prejdeni z 3g na domace wifi nesynchronizuju google sluzby (wifi ikonka nie je modra ale siva) - jedine co pomoze je restart telefonu. Niekedy v pohode ficim tyzden, ze po prepnuti na wifi je vsetko ok (modra ikonka - google synchronizuje) a niekedy za dva-tri dni musim restartovat.. Viete mi poradit ako sa toho problemu zbavit bez toho aby som stale musel restartovat telefon? Diky :rolleyes:
Spoiler: ukázať
MOBO: ASUS P8B75-M LX PLUS CPU: Intel® Core™ i5-3470, 3,2/3,6GHz RAM: Kingston 2x8GB 1600Mhz CL8-8-8-20 HyperX Fury
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti WINDFORCE OC 4G STORAGE: 1TB WD Blue (backup 250GB Hitachi) PSU: Corsair VS450 MONITOR: BenQ GL2450H @75Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2123
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa Blackhawk » Pi 12. Júl, 2013, 14:29

skus si odstranit ucet, ktory mas v telefone a nanovo pridat. Mne osobne to pomohlo.

//predchadzajuci prispevok sa necituje. -newmi
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
mirexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 363
Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa mirexx » Po 16. Sep, 2013, 13:12

no dnes som tak akurat urobil, uvidime co to spravi.. newmi nepochopil som moc tu poznamku, "necituje" ?
Spoiler: ukázať
MOBO: ASUS P8B75-M LX PLUS CPU: Intel® Core™ i5-3470, 3,2/3,6GHz RAM: Kingston 2x8GB 1600Mhz CL8-8-8-20 HyperX Fury
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti WINDFORCE OC 4G STORAGE: 1TB WD Blue (backup 250GB Hitachi) PSU: Corsair VS450 MONITOR: BenQ GL2450H @75Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 16. Sep, 2013, 13:14

To bolo pre Blackhawka, a v skratke ide o to, ze ked odpovedas na predchadzajuci prispevok, tak sa nema citovat cez tlacitko "Citovat" :), ale stlacenim tlacitka Odpovedat na spodku stranky. Pripadne mozes pouzit aj to tlacitko Citovat, ale potom odmaz citat. Citaty mozu byt ak neodpovedas na prispevok priamo nad tvojim.

Užívateľov profilový obrázok
mirexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 363
Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa mirexx » Po 16. Sep, 2013, 13:17

jaj tak, diky za vysvetlenie ;]
Spoiler: ukázať
MOBO: ASUS P8B75-M LX PLUS CPU: Intel® Core™ i5-3470, 3,2/3,6GHz RAM: Kingston 2x8GB 1600Mhz CL8-8-8-20 HyperX Fury
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti WINDFORCE OC 4G STORAGE: 1TB WD Blue (backup 250GB Hitachi) PSU: Corsair VS450 MONITOR: BenQ GL2450H @75Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa newmi » Po 16. Sep, 2013, 13:56

robi ti to len doma? Moze byt aj problem v routeri.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 16. Sep, 2013, 14:11

Inac seda ikonka = si pripojeny na acces point (tvoj router), ale nefunguje konektivita na Google servery. To znamena ze bud nedostal IP adresu, alebo mas zle routovanie, proste nieco dokaslane na tvojej strane.

Užívateľov profilový obrázok
mirexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 363
Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa mirexx » Po 16. Sep, 2013, 16:01

iba doma, inde som teda nevyuzival wifi vacsinou mobilny net.. Aj ked v lete som bol 4dni mimo kde som fical viacmenej na wifi a sedu ikonku som tam nevidel, len modru.. skusal som uz co sa nastaveni v mobile tyka staticku ip a v routri som toho vela nemenil, neviem co presne by som tam mal mat nastavene, moc sa nevyznam..
Spoiler: ukázať
MOBO: ASUS P8B75-M LX PLUS CPU: Intel® Core™ i5-3470, 3,2/3,6GHz RAM: Kingston 2x8GB 1600Mhz CL8-8-8-20 HyperX Fury
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti WINDFORCE OC 4G STORAGE: 1TB WD Blue (backup 250GB Hitachi) PSU: Corsair VS450 MONITOR: BenQ GL2450H @75Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa newmi » Po 16. Sep, 2013, 16:29

no namiesto telefonu mozes este router skusit resetovat. Preco to tak je neviem. Mne to zas obcas robi naopak, z wifi na 3G.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
mirexx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 363
Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Re: siva wifi ikonka

Príspevok od užívateľa mirexx » Po 16. Sep, 2013, 17:49

zahady no.. nic teda skusim ci pomohlo to vymazanie google uctu a znova jeho pridanie a ked nie skusim ten restart.. na nete co som hladal je viac ludi s tymto problemom no niektori ho vyriesili tak ini onak a inym to zas robi stale ..

EDIT: nepomohlo ani nahodenie google uctu nanovo ani restart routru.. :rolleyes:
Spoiler: ukázať
MOBO: ASUS P8B75-M LX PLUS CPU: Intel® Core™ i5-3470, 3,2/3,6GHz RAM: Kingston 2x8GB 1600Mhz CL8-8-8-20 HyperX Fury
GPU: GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti WINDFORCE OC 4G STORAGE: 1TB WD Blue (backup 250GB Hitachi) PSU: Corsair VS450 MONITOR: BenQ GL2450H @75Hz MOUSE: Logitech G403 Prodigy

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"