Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Všetko o mobilných telefónoch ...
Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 15:47

zdravím dnes som si dal android 4.1.2. do SGS2 a vsetko ide iba mi nejde zamknutie obrazovky a sim karta ..co mam robit? :/

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 158
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa enruL » Ut 05. Mar, 2013, 16:41

oficialna romka?
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 16:44

áno oficiálna nejde mi zaregistrovať sim kartu mám T-mobile :(

enruL
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 158
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 19:34
Bydlisko: Spišské Podhradie/Prešov

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa enruL » Ut 05. Mar, 2013, 16:48

vymazal sa ti obsah telefonu? a si 1. majitel?
PC1:CPU:Dual Core e5200 3,8GHZ Ninja 2 RAM:4GB 800mhz (2x2GB) MB:GA-EP31-DS3L HDD:640GB WGAAKS ZDROJ:Fortron SAGA+ 450PGPU:ATI TOXIC HD4850 512mbMonitor:iiyama 24" LCD 2ms FULL HD
PC2:CPU:Dual Core 2,8Ghz D820 RAM:4GB 667mhz (2x2GB) MB:GA-945PLHDD:160GB WD ZDROJ:ATX 500WGPU:Nvidia GeForce7300GS Monitor:Philips 19" LCD

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 16:49

niesom prvý majitel a nevymazal sa mi ale chlapík čo mi posielal tú 4.1.2 hoovril ze je to oficialna

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4612
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa hulo92 » Ut 05. Mar, 2013, 16:56

tak ta pekne o*ebkal, lebo oficialna vychadza az niekedy v aprili, teda u nas v zapadakove samozrejme

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 8 64GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 16:58

aha a čo by ste mi odporučili spraviť? :?

Užívateľov profilový obrázok
F242
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1397
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Cunovo

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa F242 » Ut 05. Mar, 2013, 17:11

Tu mas 4.1.2 na SII aj s navodom:
http://www.ibtimes.com/android-412-jell ... t-manually
Sam som si ju nahral do SII, funguje bez problemov....

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 17:13

pojde tam aj slovensky T-mobile?

Užívateľov profilový obrázok
F242
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1397
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Cunovo

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa F242 » Ut 05. Mar, 2013, 17:23

neviem, mam o2 a orange, obe karty tam idu... tak snad aj t-mobil.

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 17:27

tak to skusim teda nom :? a mam potom robit nieco aj v recovery mode ked skoncim s odinom?

Užívateľov profilový obrázok
F242
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1397
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Cunovo

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa F242 » Ut 05. Mar, 2013, 17:39

nie, nic...

Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 18:31

nejde to aj tak a zistil soom ze som stratil efs subor :/ co mam robit?

Užívateľov profilový obrázok
F242
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1397
Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Cunovo

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa F242 » Ut 05. Mar, 2013, 19:53


Ajko1234
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 13
Dátum registrácie: Ut 05. Mar, 2013, 11:15

Re: Samsung Galaxy SII 4.1.2. chyba

Príspevok od užívateľa Ajko1234 » Ut 05. Mar, 2013, 19:55

ja sa do tohoto az tak nevyznam :/ nevedel by si ma navigovat? nieak cez mail alebo co?

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"