Blokovanie MT operatormi

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
adomalick
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Pi 14. Feb, 2014, 13:29

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa adomalick » Pi 14. Feb, 2014, 13:32

Wizik napísal:+ telefon si mozes dat obblokovat za 3,9e aj ked je na pausal, ale prides o zaruku (f.ck logic).
Vieš to určite ? ak hej tak je to celkom fajn ale nikde inde som sa o tom nedočítal

Užívateľov profilový obrázok
Supersonic
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 518
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Oravské Veselé
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Supersonic » Pi 14. Feb, 2014, 15:07

teraz su už v telekome vsetko odblokovane fony,ak kupis novy mobil a nahodou by este bol blokovany tak ti ho hned odblokuju.. :-)
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

adomalick
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Pi 14. Feb, 2014, 13:29

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa adomalick » Pi 14. Feb, 2014, 15:09

To hej lenže takto to je krátko, teda od 15.11.2013 .. a mám jeden mobil ktorý bol kúpený ešte skôr a neviem čo s tým odblokovaním...

Užívateľov profilový obrázok
Supersonic
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 518
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Oravské Veselé
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Supersonic » Pi 14. Feb, 2014, 15:29

ak je starší ako 2 roky odblokuju zadarmo,ak nieje starší ako 2 roky tak treba počkat na uplynutie viazanosti a potom odblokuju zadarmo...alebo sa to možno da aj tak ze odblokuju teraz a stracas zaruku ale to neviem naisto..najlepšie bude ked sa pojdeš opytat do T centra ..
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

adomalick
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Pi 14. Feb, 2014, 13:29

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa adomalick » Pi 14. Feb, 2014, 15:33

No to je ako čakať v lete mikuláša. Tie slečny v Telekome väčšinou nevedia absolútne v ničom poradiť, no ale asi to teda skúsim :D

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 14. Feb, 2014, 15:35

v hornej-dolnej ti mozu povedat, ze sa to neda.
Tak totiz dopadla frajerka v SP. Ale v KE uz nebol problem s odblokovanim.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Supersonic
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 518
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Oravské Veselé
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Supersonic » Pi 14. Feb, 2014, 15:50

no treba ist do značkovej predanjne či ako sa to vola nie do pobočky...napr v ZA to odblokuju a u nas sa to tiez nedalo vraj.. :laugh:
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11304
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 15. Feb, 2014, 09:28

firemna predajňa myslím :) ;) mno a babine neodblokovali 20erovy samsung ani v TO, ani v NR :rolleyes:

// OT o bootloaderi zmazane. Zalozte si na to inu temu. - newmi

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"