Blokovanie MT operatormi

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2271
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Po 04. Feb, 2013, 14:40

Zdravim,

ako je to so slovenskymi operatormi a akciovymi telefonmi? Blokuju sa stale "u nas" telefony, alebo uz nie? Uvazujem o kupe novej Lumie 920. Nasiel som niekolko inzeratov na Lumie od Orange, no nerad by som po kupe este riesil odblokovanie (pouzivam Telekom).

Dakujem.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 04. Feb, 2013, 14:41

Podla mojich vedomosti telefony blokuje uz iba Telekom.

backy6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
Bydlisko: Bratislava-Lamač

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa backy6 » Po 04. Feb, 2013, 14:43

Orange už neblokuje už iba Telekom a pokial viem aj to už zo zákona vyplýva že všetky zablokované musí bezplatne odblokovať
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa newmi » Po 04. Feb, 2013, 14:55

no ale ani telekom neblokuje asi vsetky. Akurat som od kolegu bral HTC Desire (ma ho z telekomu a ma cca 3roky) a na nase prekvapenie nebol bloknuty, o2 kartu zozral v pohode.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

backy6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
Bydlisko: Bratislava-Lamač

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa backy6 » Po 04. Feb, 2013, 14:58

neblokuje všetky..iphone 5 z telekomu bloknutý je.
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 04. Feb, 2013, 15:10

Telefony (niektore) blokuje len telekom, musia ti ho vsak na poziadanie odblokovat, ale stratis zaruku.
Ak kupis telefon z Orange, nebudes schopny ho reklamovat, pretoze na to ma pravo iba ten, na koho je pisany pausal, na ktory bol telefon brany.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
citronik44
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2339
Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa citronik44 » Po 04. Feb, 2013, 15:35

Z akeho titulu prijdes o zaruku ak ti ho odblokuju? Ved zasah do zariadenia robia ony.
MB: GIGABYTE GA-B250-HD3P | CPU: Intel Core I3 7300| Cooler: Noctua NH-U12P | RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate GTX 960 2GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Crucial MX500 120 GB | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 04. Feb, 2013, 16:49

To neviem, skus sa opytat inteligentov v Telekome.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Supersonic
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 518
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Oravské Veselé
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Supersonic » Po 04. Feb, 2013, 19:27

HTC v telekome niesu blokovane uz strasne dlho....xperia T je tiez odblokovana napr...
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2258
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Po 04. Feb, 2013, 19:36

android sa myslim ze neblokuje,aspon vacsina v telecome
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Supersonic
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 518
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Oravské Veselé
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Supersonic » Po 04. Feb, 2013, 19:38

no xperie boli doteraz zablokovane vsetky dokonca aj bootloader... :D len pri Tčku prva vynimka
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4339
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa lacika » Po 04. Feb, 2013, 20:19

WP telefony nie su blokovane.
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6694
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 05. Feb, 2013, 14:53

Sama voda. U nas blokuje telefony iba Telekom. V pripade, ze kupis telefon za full sumu, tak ti ho musia bezplatne odblokovat na poziadanie, prip. ho predaju ako neblokovany. Na zaruku taketo odblokovanie u operatora vplyv nema.
V pripade pausalu mas po skonceni viazanosti narok na odblokovanie, tusim za to pytaju servisny poplatok 4 €.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa Wizik » Ut 05. Feb, 2013, 17:42

+ telefon si mozes dat obblokovat za 3,9e aj ked je na pausal, ale prides o zaruku (f.ck logic).
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2271
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Re: Blokovanie MT operatormi

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Ut 05. Feb, 2013, 22:45

Dakujem vsetkym za odpoved. V podstate podobne informacie som nasiel aj na nete. Teda ze Orange na rozdiel od Telekomu neblokuje telefony.

Rozhodol som sa este chvilu pockat, nakolko som cital prispevky od viac ludi, ktori mali problemy s restartami Lumie 920. Snad to bude "iba" software-ovy problem, ktory vyriesi update v blizkej buducnosti.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"