HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher?

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Archon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 180
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher?

Príspevok od užívateľa Archon » Ut 26. Jún, 2012, 18:58

(Dole v prispevku je riešenie na tie zakladne animacie)

Tak dneska som si aktualizoval oficialne HTC EVO 3D na 4.0.3 s Sense 3.6
No skoro všetko super , až na to že neviem najsť , tam kde byvalo , vypnutie animacii , takže čo som tam mal len tie dve tri animacie , tak teraz ich tam mam všetky čo tam len su (proste plno : prechody , vyskakovanie , minimalizovanie , fading , všetko to hrozne)

A ja proste NEMAM RAD animacie , to čakanie kym sa tam niečo prehra ...
Alebo to neviem najsť(a zaplo sa to samo, všetko... ako väčšina veci) alebo to tam proste nieje , a potrebujem asi Modifikovany Sense 3.6 launcher . Ako skušal som vtedy davno ine launchre(keď som mal ten isty problem s animaciami , ale nakoniec som si zvykol na 2 animacie) , ale chybali mi tam niektore veci , a ten Sense 3.6 je pomerne pekny (až na tie animacie) a Widgety ma fakt super .

Proste by som potreboval dako vypnuť tie Animacie bez rootu (mam to ešte zaruke a neviem osobne ako to funguje root<=>zaruka)
a asi ak to nieje fakt nejak skryte v GUI , tak ma napada ten modifikovany Launcher ak daky existuje

Dam sem aj obrazky ako to mam , a že prečo by som chcel zachovať Sense vyzor
Vlavo plocha - Kde mam HTC kalendar a riadi sa podla Google kalendara (narodeniny kontaktov , SK sviatky , Facebook eventy/narodeniny)
Stredna hlavna plocha - no tu nieje nič , len mi vadi že meniny z google kalendara mi ukazuje na dalši deň a nie ten dnešny :D
Vpravo plocha - Widged hlavne na bezdratove veci a svetlo(ževraj to ma mať už 4.0 android , takže to by mi nevadilo)
Soft - To len tak že UŽ KONEČNE JE OFICIALNY UPDATE , jupiii (až na animacie :D )
no ešte ma velmi dobre spravene kontakty , tie obrazky , a všetko to info prepojene zo všetkymi IM , a tak

a mimo tych animacii , že ešte hladam daky zvukovy prehravač , ktori prehrava hudbu podla zložiek a nie podla albumov skladatelov a inych blbin , ale pekne ako si to tam dam na SD kartu , tak to chcem aj prehrať podla zložky

(inak toto je prva vec čo pišem a POTOM hladam googel alebo momentalne pozeram aj na forum.xda-developers.com či tam niečo nieje take)



TAK SOM TO NAŠIEL , ALE NA TAKOM MIESTE ...
Najprv treba kliknuť na toto v settings a potom tuto treba dať miesto 1min na vypnutá (Tu je aj vrchna čast toho nastavenia)
Ale to nemeni na tom nič , že by som chcel vedieť či je ešte modifikovana verzia , ktora by mohla odstraniť ešte tie posledne animacie , a že by aj niečo zlepšila .
Popripade aj čo by urobilo keby som ponastavoval v tej položke Aplikacie , by sa hneď vypinali po stlačeni HOME ?

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3945
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa Memnon » St 27. Jún, 2012, 13:32

hlavne sa mi zda cely system trochu sviznejsi
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 29. Jún, 2012, 15:17

ale to sense je hnusnejsie a nepraktickejsie. Napr. wifi musim zapinat o jeden klik navyse a gps bud cez widget alebo sa hrabat v nastaveniach. Predtym to islo krasne, stiahol som roletku, preklikol na druhu zalozku a klik na ikonku.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
LuccasS
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: St 08. Apr, 2009, 14:37
Bydlisko: Trnava

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa LuccasS » So 07. Júl, 2012, 19:04

Tieto on/off ja riesim widgetom ovladanie napajania chcem sa ale opytat, ako sa da zmenit farba pisma v hornej liste na modru? tak ako je to vidiet na vacsine sreenshotov s ICS. Dakujem :)
AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3100MHz (15x207) 1,45V Windsor 90nm, Socket AM2 ZALMAN8700, ATI Sapphire HD3870 GDDR4 890/1385, Gigabyte GA-M55S-S3 v2 nVIDIA nForce 550, AMD Hammer, Dual Channel Aeneon 2x1024 DDR2-753MHz SDRAM + 1x2048 DDR2 (5-5-5-18 CR2), Intel® X25-M SATA SSD, 120GB, 2.5", MLC,(Postville 34nm) High Performance BOX+ Samsung 320 SATA2 7200 16 , AC Fusion 550W, Enermax Phoenix Neo (blue), MS SIDEWINDER X4, SS Kinzu, SS QcK+, SS Siberia v2

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa newmi » Po 09. Júl, 2012, 11:12

asi len tak ze zrusis Sense
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15342
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 09. Júl, 2012, 11:24

LuccasS napísal:Tieto on/off ja riesim widgetom ovladanie napajania chcem sa ale opytat, ako sa da zmenit farba pisma v hornej liste na modru? tak ako je to vidiet na vacsine sreenshotov s ICS. Dakujem :)
Neda, teda nie bez rootu a modifikacie systemovych balikov, kde su prave veci ako farby ci pouzite fonty nastavene.

Užívateľov profilový obrázok
LuccasS
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 32
Dátum registrácie: St 08. Apr, 2009, 14:37
Bydlisko: Trnava

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa LuccasS » Po 09. Júl, 2012, 22:31

Tusil som, ze to nebude jednoduche...hoci je to zrejme len hodnota RGB ulozena v subore
AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3100MHz (15x207) 1,45V Windsor 90nm, Socket AM2 ZALMAN8700, ATI Sapphire HD3870 GDDR4 890/1385, Gigabyte GA-M55S-S3 v2 nVIDIA nForce 550, AMD Hammer, Dual Channel Aeneon 2x1024 DDR2-753MHz SDRAM + 1x2048 DDR2 (5-5-5-18 CR2), Intel® X25-M SATA SSD, 120GB, 2.5", MLC,(Postville 34nm) High Performance BOX+ Samsung 320 SATA2 7200 16 , AC Fusion 550W, Enermax Phoenix Neo (blue), MS SIDEWINDER X4, SS Kinzu, SS QcK+, SS Siberia v2

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15342
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HTC EVO3D(4.0.3Sense3.6)existuje Sense 3.6 mod. launcher

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 09. Júl, 2012, 22:42

Ano, v jednom ci viac apk suborov, ale ako pisem, ide o apk subory v systemovych adresaroch, na ktore potrebujes root a zapisove pravo do tychh adresarov.

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"