HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Všetko o mobilných telefónoch ...
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 16. Máj, 2011, 19:00

Heh .. tak aktualizacia prave teraz dostupna aj umna .. vaham .. :)

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 16. Máj, 2011, 19:39

Takze update neuspesny .. nakolko nemam kompletny system a odstranil som nejake app ... tazke dam default 2.2 + root + S-OFF a nasledne update .. uvidim ci root ostane .. teda hlavny je S-off ktory by mal .. dam vediet ako to fici a dopadlo .. :)

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » Po 16. Máj, 2011, 19:53

Ja som mal eng s-off cez preflashovany hboot.
Po update som bol opäť s-on a bez rootu.
...

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » Po 16. Máj, 2011, 20:18

S-OFF ostalo ... ale stale sa mi ta plocha nezda :rolleyes: .. davam este factory reset


edit .. zda sa ze gingerbreak funguje ... idem skusit poodstranovat app ..


edit .. root funkcny ,,.. plocha seka //

edit .. po par resetoch sa to trochu zlepsilo ..

Edit .. definityvny navrat na 2.2 ... dalej neriesim ... nechapem jak nieco take mozu vypustit

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15344
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 17. Máj, 2011, 13:39

Nuz, ja neviem co myslis tym sekanim. Prechod medzi plochami, zoznam aplikacii - nic neseka. A to skusam Sense. Ak myslis to skakanie pri zozname aplikacii, tak si vsimaj tu ciarku po kazdej sade 4 riadkov, ono je to totiz vertikalne strankovanie.

Mimochodom, 4 dni a 5 hodin, este mi ostava 16% baterie.

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » Ut 17. Máj, 2011, 14:41

ked myslim plochu tak myslim plochu ,.... nie menu ani nic ... presuniem sa z domacej plochy z hodinami na vedlajsiu ja neviem z widgetom pre to je jedno .. tak prechod nieje plynuly... ale sekavy trhany :rolleyes: mozem vsetko z ploch odstranit a pri posuvani vidim na pozadi ze tiez sa posuva sekano .. ked sa posuvam na 2.2 ide to krasne plynulo ,.. hladko .. tot vse .. neriesim to .. ale toto pouzivat nebudem .. ma stoho siel slak trafit .. ak to nikomu inemu nerobi tak to nechapem alebo to nik nevidi .. nevadi to nikomu alebo co ja viem ... .. dal som stock 2.2 nato officialny update .. seka .. instaloval som z exe instalacky ... seka .. ked som mal nejaku custom rom 2.3.3 tak to slo normalne .. no zas blblo SRS ... kaslem to .. 2.2 forever ..

Užívateľov profilový obrázok
Assassin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2605
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Bydlisko: Blawa-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa Assassin » Ut 17. Máj, 2011, 20:38

problem budes mat asi len ty nakolko si jediny ktory to tu spomina, este otazocka aku mas sdkartu?
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » Ut 17. Máj, 2011, 21:35

no nemyslim si ... skor sa priklanam ktym dalsim moznostiam co som spominal .. neviem cim ja mam zazracne zariadenie zeby som stym mal mat prave ja problem .. :rolleyes: to ze to nikto nespomina neznamena ze to na inom zariadeni nejde rovnako len to nikomu neprekaza(toto moze byt relativne u kazdeho inak ..) no ja vidim rozdiel medzi 2.2 a 2.3.3 .. nemam nikoho v okoli kto by mal taky fon aby som to mohol porovnat .. keby mi to robila akakolvek 2.3.3-ka tak nepoviem, ale skusil som 2 custom rom a obe sli v tomto ohlade dobre .. problem zas bol nikde inde . ale hladat tu spravnu nebudem .. som mal HD2 jku nieco cez pol roka a to bolo cele o flesovani .. furt daco tu taka romka tu zas taka hentaka potom zas tuto .. a bol to nekonecny kolotoc .. pri prechode na desire bol o dovod viac ze som si povedal no uz nemusim nic laborovat mam android nativne .. no zas to ma nabeh len daco furt menit .. dost jak som pisal nemam tel na to aby som fleshoval ale ho pouzival .. takze nestravim veskeri cas skumanim cusom romiek .. 2.2 je dobra .. nemam na nu co zle povedat .. takze zrejme u nej ostanem ..


Co sa tyka karty neviem aku ulohu by v tomto pripade mohla zohrat .. OS predsa znej nebezi .. nema stym suvis .. ked ju vyberiem tak proste vsecko musi ist ako keby som tam nejaku mal .. rozdiel moze byt vo veciach ako zapis a citanie z nej .. mozno zapis z kamery ale tam by mala stacit uz aj clas 2 nakolko s takou je zariadenie dodavane ..

ale by som ti odpovedal tak mam 16GB C4..

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa glirpi » St 18. Máj, 2011, 02:21

potrhava to aj mne, ale nijako moc mi to neprekaza. az tak casto nerolujem obrazovky nakolko pouzivam iba dve a aj to na tej druhej mam odkazy na take veci, ktore casto nevyuzivam .. zakladna obrazovka u mna je standartne hodiny na pol displayu + 8 hlavnych ikon (caste aplikacie) .. vedlajsia obrazovka odkazy na menej vyuzivane odkazy + odkazy na osoby, ktore volam casto.
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » St 18. Máj, 2011, 08:54

no tak to je "dobre" pocut ,.. :) ja si myslim ze vsetkym to tak ide .. len ja som na take veci haklivy ( mozno az moc) ale bohuzial .. neviem stymto fungovat ..

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3945
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa Memnon » St 18. Máj, 2011, 13:55

ja nevidim absolutny rozdiel pri posuvani medzi froyo a pernikom :)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » St 18. Máj, 2011, 15:40

Vporiadku .. tak su 2 skupiny ludi ktorym to ide bud dobre alebo trhano .. ja som v tej menej stastnej skupine .. (bol som )

Užívateľov profilový obrázok
glirpi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1334
Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Bydlisko: Handlova / okres PD

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa glirpi » St 18. Máj, 2011, 16:52

ja by som to rad upresnil ak mozem .. mne to posklbkava. trhano a to akoze fakt ze trhano mi ide vtedy ked vypnem a zapnem telefon a ihned po nabehnuti rolujem obrazovkami. tomu ja hovorim trhanie, ktore po chvili samozrejme prestane pokial sa tam vsetko na pozadi popripaja, nastartuje .. potom to ide sklbkano, vidim to aj ked stale drzim prst na display a posuvam doprava dolava ale nepustim. nie je to absolutne plynule ale ani to neseka nejako poriadne. a vlastne teraz som sa pozrel posklbava mi to aj v menu zoznamu aplikacii, ale ked vbehnem napriklad do nastaveni tak ten zoznam mi uz roluje uplne plynulo..

// edit.. nahodou som vypol wifi a uz aj rolovanie obrazoviek je plynulejsie.. hm.. :rolleyes:
I♥C64 0,97Mhz CPU, 64KB RAM, VIC-II GPU (320x200 multicolor / 16 farieb) a aka zabava..
Spoiler: ukázať
PC: CPU: INTEL Core i5-2500K @ 3,30Ghz (Default) / CPU-COOLER: Coolink Corator DS / MB: MSI Z77A-GD65 / RAM: CORSAIR VENGEANCE LP DDR3 CL 9-9-9-24 16GB/4x4 GB @ 1600 MHz (Default) / SSD: CORSAIR Force Series GT 120GB / HDD: WD WD1001FALS 1TB (32MB cache) / DVD-RW: Samsung SH-S223B / PSU: Seasonic X-Series 560W / CASE: FRACTAL DESIGN Define R2 (3 x 120mm / Fractal Silent Series, 3 x 140mm fan / Fractal Silent Series) + 2x fractal fan controller / VGA: MSI N560GTX-448 CORES, Twin Frozr III, Power Edition / SOUND: SOUND BLASTER X-Fi Titanium HD / SPEAKERS: LOGITECH Z-5500 Digital 5.1 / HEADPHONES: BEYERDYNAMIC DT 770 PRO (80 ohm) / LCD: BENQ G2420HDBL 24" (Full HD, LED) / KEYBOARD: LOGITECH diNovo Edge / MOUSE: MICROSOFT Arc Touch / GAMEPAD: MICROSOFT Xbox 360 wireless controller & LOGITECH ChillStream / OS: MICROSOFT Windows 8.1 PRO 64Bit / TABLET: Google Nexus 7 (16Gb, No Root) / MT: Google Nexus 5 (16Gb, Black/White, No Root)

Užívateľov profilový obrázok
Assassin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2605
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Bydlisko: Blawa-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa Assassin » St 18. Máj, 2011, 17:16

asi vam spravim videjko ako mi ide 2.3.3 + 2.1 na klasickom desire :) s-off + cm7 hboot + class 2 sdkarta a je to bleskove vsetko, pre porovnanie klaiscky stock bez rootu froyo 2.2 a s-off+cm7 hboot je ako skoda fabia 1.2 HTP a fabia RS :D
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy

Príspevok od užívateľa FEAR » St 18. Máj, 2011, 17:46

a kcomu mi/nam to bude ?

ja som videl to ist plynulo aj na 2.3.3 ... ale nie orginal .. a taku varenku nechcem kde zapnem SRS a mi exploduju sluchadla aj z usami ..

na 2.2 to ide bezchybne .. beztak nejako nemam za ciom smutit .. prinos 2.3.3 co som postrehol bol zanedbatelny .. v mojom pripade ozeliem zoom pri nahravani videa nakolko digital zoom je digital zoom ... co este snad stalo za zmienku bol hlasnejsi zvuk .. inak nic premna podsatatne .. horsie to bude mozno casom ked zacne sa u applikacii objavovat does not 2.2..

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"