Strana 2 z 2

Napísané: Po 17. Dec, 2007, 22:02
od užívateľa bubo47
fuha, 1000-1500skk? ...tak s tym som az neratal :o ....kua, a preco ruzovi blokuju mobily a orange nie?! ...to je zaujimava obchodna strategia...

(no ohladom toho zakazu blokovania som nieco registroval...ale no neviem, lebo zjavne tieto praktiky este funguju. samozrejme, ze v tmobile to odmietli odblokovat, ked som sa pytal co a ako...)

Napísané: Po 17. Dec, 2007, 23:31
od užívateľa Monster
Patko19 napísal:a ked ti poviem ze som si doma 6280 odblokol.
vsetko sa da len treba chciet a vediet sa spytat googla
Mam svoje skusenosti, ked mi to ukazes na vlastne oci uverim 8)

Re: odblokovanie nokie 6300 z tmobilu

Napísané: So 18. Máj, 2013, 16:27
od užívateľa patro16
zdravim, dostala sa mi pod ruku 6300 z t-cka tak sa chcem spytat zmenilo sa nieco uz je to predsa nejaky ten rocik stale sa to neda free?

edit:// takze bol som v telekome a odblokovanie stalo 4€ a 5min casu :)