odblokovanie nokie 6300 z tmobilu

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
bubo47
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 409
Dátum registrácie: Št 28. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: KE / BA

odblokovanie nokie 6300 z tmobilu

Príspevok od užívateľa bubo47 » Št 13. Dec, 2007, 00:35

jednoducha otazka, viem to, ako bezny user, nejak rozumne odblokovat? ci radsej navstivit servis? (nepridem tym o zaruku? kolko to moze cca stat?)

PS: asi som sa mylil, ked som si myslel, ze blokovanie mobilov nejak zatrhli.. :?

Užívateľov profilový obrázok
britva
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 707
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Slovensko-Ražňany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa britva » Št 13. Dec, 2007, 13:21

Doma to odblokujes jedine ze si za bubaky zozenies cez servis kod.
Inak len cez spec. box a TP. Samozrejme za uhradu.

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Št 13. Dec, 2007, 15:00

Oblok BB5 sa tu riesi uz asi 3212654112164135449x :E NEDA SA TO DOMA ODBLOKOVAT!!! Da sa to iba v servise a o zaruku prides ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
janda
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa janda » Pi 14. Dec, 2007, 01:22

Jerry napísal:..tu bola zbytocna citacia..
No myslim, ze s tym BB5 to nebude az taka pravda. Opravte ma ak sa mylim. Ale ci sa s tym da odbloknut aj 6300 tak to uz neviem. Sice ju mam doma ale nemam kabel, tak ti to neodskusam. Skus zagooglovat trochu v spojitosti s tymto programom. Mozno nam to niekto z prizerajucich :8O: prezradi, i ked pre niektorych z nich je to mozno tajomstovo know-how :wink:

http://www.tweaks.pl/Nokia-BB5-Calculator,861.html
Mal by ku tomu stacit originalny kabel DKU-5 s FBUS interfejsom.
PC Intel i5-2500K (Gelid Tranquillo rev.2) | Asus | 8GB RAM | Intel HD Graphics 3000 | WD 6400AAKS 640GB | WD 2000JS 200GB | Hitachi 7k250 160GB | Samsung SP1213N 120GB | Asus DRW-1604P | FRACTAL Define R4 | Seasonic M12II-520Bronze | HP L1706 | APC Back-UPS RS 500
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N

Užívateľov profilový obrázok
bad_messiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 480
Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: PezinoK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bad_messiah » Pi 14. Dec, 2007, 09:20

porozhliadni sa ujo google ti pomoze a zistis ze s tym BB5 je to az taka pravda :wink:

btw- okrem toho ze clovek dojde o zaruku este za to aj pekne zaplati (cca 1500 +/- ako kde...)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"

Užívateľov profilový obrázok
britva
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 707
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Slovensko-Ražňany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa britva » Pi 14. Dec, 2007, 09:31

Len este raz potvrdim,ze BB5 len v servise alebo kodom od operatora.
Googlos vam nepomoze. :) Robim odbloky,tak nieco hadam o tom viem. :)

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Pi 14. Dec, 2007, 20:07

britva napísal:..tu bola zbytocna citacia..
a co tak cez phoenixa nahrat novy firmware ?
program afirmware zozenies cez uja google a potom neni problem.

OT.
teraz som si bral na pausal nokiu6120c v orange a dal som si ju hned aj flashnut v tej istej predajni po kupeni. vramci zaruky ti musi flashnut novy firmware. mne islo len o vyhodenie kustomizacie.
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
britva
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 707
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Slovensko-Ražňany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa britva » Pi 14. Dec, 2007, 20:43

Takze sumar,nech sa nerobia falosne info:
1.kustomizaciu ti urobia v kazdom servise pomaly.
2.flashnes si aj doma na vyssi fw,ale kustomizujes tazko
3.odblok BB5 nokii ako som pisal len,nie ako si myslite ze google vas zachrani
4.BB5 nokie sa robia s boxom na to urcenym a s TP metodov.
5.ani panbozko ti s phenixom neodblokuje BB5!!!

Užívateľov profilový obrázok
bubo47
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 409
Dátum registrácie: Št 28. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: KE / BA

Príspevok od užívateľa bubo47 » So 15. Dec, 2007, 00:56

2britva: chcel by som sa teda spytat, ze na kolko ma to cca moze vyjst...ci sa mi vobec oplati dat odblokovat mobil

Užívateľov profilový obrázok
britva
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 707
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Slovensko-Ražňany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa britva » So 15. Dec, 2007, 18:40

Odblok stoji 1000-1500SK zalezi od typu a od servisu aku si da cenu. S niektorymi sa musi servisak pohrat viacej.
Ohladne zaruky je to otazne,lebo podla zakona by sa telefony nemali uz blokovat.

Užívateľov profilový obrázok
janda
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa janda » Ne 16. Dec, 2007, 01:58

bad_messiah napísal:porozhliadni sa ujo google ti pomoze a zistis ze s tym BB5 je to az taka pravda :wink:

btw- okrem toho ze clovek dojde o zaruku este za to aj pekne zaplati (cca 1500 +/- ako kde...)
Nakoniec som vygoogloval, ze ten program od Dejana Kaljevica zevraj podporuje len par starsich modelov BB5 ochrany a to: 6630, 6680, 6681, N70, N71, N90. Niekedy dokonca poskodi jeho certifikaty a fon vobec nenabehne :8O:
PC Intel i5-2500K (Gelid Tranquillo rev.2) | Asus | 8GB RAM | Intel HD Graphics 3000 | WD 6400AAKS 640GB | WD 2000JS 200GB | Hitachi 7k250 160GB | Samsung SP1213N 120GB | Asus DRW-1604P | FRACTAL Define R4 | Seasonic M12II-520Bronze | HP L1706 | APC Back-UPS RS 500
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Ne 16. Dec, 2007, 02:32

janda napísal:..tu bola zbytocna citacia..
Dobre rano mlada panicka ... [-X Radsej nastudovat a potom pisat ... Ja s tym robim cenne, tak viem o co sa jedna ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
Monster
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1102
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: PD

Príspevok od užívateľa Monster » Po 17. Dec, 2007, 03:04

Je neviem ci je to take tazke chapat, ked to tu uz bolo X krat preberane ze BB5 si doma nespravite.
A dalsia vec je take tazke vygooglit aku ochranu pouziva konkretny telefon :?
Asi by sa to malo dat do dolezitych, ze to nejde a ak sa to este raz niekto spyta dat mu RANK slepuch :lol:
Razer Blade i7-6700HQ, GTX1060, QHD+, 1Tb ssd.

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Po 17. Dec, 2007, 20:48

Monster napísal:..tu bola zbytocna citacia..
a ked ti poviem ze som si doma 6280 odblokol.
vsetko sa da len treba chciet a vediet sa spytat googla
vsetko mi je jedno

Užívateľov profilový obrázok
britva
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 707
Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Slovensko-Ražňany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa britva » Po 17. Dec, 2007, 21:28

No neviem co si si odblokoval,ale asi tazko lock operatora.
Jedine ze si zohnal kod. :) Tymto sa ja uz k tejto teme nevyjadrim.

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"