Nokiu 6300 alebo 6120

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Nokiu 6300 alebo 6120

Príspevok od užívateľa iwhy » Po 15. Okt, 2007, 16:44

Nazdar,
do mobilov velmi nevidim, ale vyberam prave medzi tymito dvoma fonmy... Cenovy rozdiel je asi 2000 a neviem ci sa mi to oplati :?
Je ten symbian na 6120 stabilny? Ak nebudem mat datovy pausal a teda nevyuzivat net bol by mi ten udajny "smartphone" este k niecomu? Ake vyhody moze ten symbian ponuknut?

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Po 15. Okt, 2007, 21:49

No N6300 by som si nekupoval...mne sa zda pomala a 4smerove tlacitko je naprd cele..
6120 C je dobry telefón ma new OS...a je hlavne velmi rychli...
Nieje to nic extra je to proste klasik a ponuka vsetko co by mobil mal mat...je to dobry telefón...urcite sa za tu cenu oplati...ak chces viac tak si zober N73, sam ju mam a spokojnost nadovsetko.. :)

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Po 15. Okt, 2007, 22:26

Ja taktiez rozmyslam nad tymito dvoma telefonmi a zatial sa neviem s urcitostou rozhodnut. Ta 6120 vyzera byt lepsia, ale zas je aj drahsia a moc sa mi priplacat nechce. Skusim pockat na akcie teraz pred Vianocami ci to nezlacnie alebo nebude 6120 dokonca za 1 Sk :red: alebo aspon za polovicu.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 15. Okt, 2007, 22:29

A E50? Urcite lepsia volba nez 6300, navyse o 1000 lacnejsia (teda ako kde, ze ano :roll: )

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 15. Okt, 2007, 22:40

jaffar ma pravdu, ak nepotrebujes fotak, pripadne len shitny, uplne idealna je ta nokia E50, fakt dobry phone, ale ak silou mocou medzi tymi dvoma, tak 6300 je taka elegantna, tlacidla ma super, aj to stvorsmerove je uplne v pohode, ale as 6120 ma navyse OS, cize uz si mozes kukat avi filmy a davat tam kvanta softu co na normalny phone nedas, to iste aj na E50 ktora ma symbian... tot vse z mojej strany
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Po 15. Okt, 2007, 23:00

Najvacsie vyhody symbianu su ze donho mazes narvat takmer cokolvek...nevyhoda je rychlost ale 6120 je rychla, za to rucim...a ma novy OS takze ty vydrzi nejaky ten rok...

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 15. Okt, 2007, 23:36

W!Z!K napísal:jaffar ma pravdu, ak nepotrebujes fotak, pripadne len shitny, uplne idealna je ta nokia E50, fakt dobry phone, ale ak silou mocou medzi tymi dvoma, tak 6300 je taka elegantna, tlacidla ma super, aj to stvorsmerove je uplne v pohode, ale as 6120 ma navyse OS, cize uz si mozes kukat avi filmy a davat tam kvanta softu co na normalny phone nedas, to iste aj na E50 ktora ma symbian... tot vse z mojej strany
Ono ten fotak nie je az taka zloba, fotky su sice v mensom rozliseni, ale kvalita +/- rovnaka ako na 6300... Na cvaknutie nejakeho textu alebo podobne to staci, na ine sa aj tak neda pouzit poriadne ziadny telefón :)

iwhy
VIP
VIP
Príspevky: 763
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa iwhy » Ut 16. Okt, 2007, 14:43

Vdaka chalani, ale uz som nepostrehol vase reakcie a 6300 je nastole, kazdopadne som spokojny za tie prachy

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 28. Okt, 2007, 14:32

Da sa na tej 6120 prehravat normalne aj film ze ? Kolko fps to ide ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 28. Okt, 2007, 15:21

ano ide tam v pohode film, a fps si mozes nastavit podla kvality, ked si budes rozlisenie upravovat programom dakym ...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Ne 28. Okt, 2007, 15:48

Tak to si mam este aj rozlisenie upravovat ? Nestaci ze nahram film na kartu a prehram ? Ake rozlisenie na to dat a kolko fps to dat ? Hm ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 28. Okt, 2007, 20:42

sak vacsinou mas avi film v rozliseni vacsou ako je rozlisenie tvojho displaya ... ty si film upravis na rozlisenie ake mas display, nastavis si aku chces kvalitu zvuku a obrazu, prekonvertujes a nhras do mobilu ... fps zalezi aj na mobile ale ... a samozrejme cim vyssia kvalita obrazu,tym menej fps ... ale nemaj boja, ten phone to zvladne hravo ked mu das presne rozlisenie
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 23. Nov, 2007, 03:53

Na stranke nokie som nasiel 4GB kartu ktora je udajne kompatibilna so 6120 http://www.nokia.sk/A4612196
Lenze podla specifikacie telefonu ma oficialne telefon podporu do 2 GB, ale na tej stranke ako sami vidite je zevraj mozne dat tam aj 4 GB kartu.
Moze to niekto odskusat kto ma ten telefon ?
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Pi 23. Nov, 2007, 13:22

Dodaj kartu, ja odskusam ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7391
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 23. Nov, 2007, 14:49

Este nemam ani ten fon, nieze este tu kartu :) , kartu do toho mam zatial objednanu tuto - http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9794816
len by bolo zaujimave vediet ci fakt to zozere aj 4GB :)

Skus pozhanat tu kartu a daj vediet :red:
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"