Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1431
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Reputácia: 0
Bydlisko: PE+-

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa zedolsi »

ono mne končí teraz paušál v orange tak sa pozerám čo poriešim ďalej, no do úvahy prichádza jedine orange alebo telekom, 4 a pod proste nie a nikto ma nepresvedčí že so signálom nie je problém lebo sa mi veľa krát stalo že tam kde ja som v pohode prechádzal net, kamarát čo mal 4 mal hlavu v smútku :)
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015 i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB PHONE iPhone 11 PRO - 256GB Watch Series 3 (42mm)
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13292
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Ak si mal dať ty na Orange,tak by mal mať aj kamoš..keďže sa zdieľa 3G od Orange. Zrejme len nemal dátový roaming povolený .
13.6.2008 - 4.2.2020
Používateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1171
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Reputácia: 5
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa d3Xter »

ale kludne tam 3g orange nemusel mat, ale 4g fungovalo :D
Používateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1431
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Reputácia: 0
Bydlisko: PE+-

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa zedolsi »

To absolutne netusim ako funguje, v podstate od zaciatku mobilnej ery mam orange 😁 je mozne ze niekde bola chyba, rozmyslal som uz aj ze tomu dam sancu tym ze virtualnu sim budem mat orange a fyzicku sim skusim len kvoli internetu, uvidim vsak co ponuknu 😊
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015 i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB PHONE iPhone 11 PRO - 256GB Watch Series 3 (42mm)
Používateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Reputácia: 0
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa Matej.T »

Ahoj, nemate nahodou kontakt na nejake telefonistu Telekom / Orange (podpultovy pausal)? Potreboval by som prejst rychlo zo 4ky, lebo to je jedna velka katastrofa...
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
lithrai
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 267
Dátum registrácie: Ut 24. Júl, 2012, 15:40
Reputácia: 0
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa lithrai »

A povoliť roaming a nastaviť Orange 3G si neskúšal? Mne tiež končí v Orange paušál a som rozmýšľal o prestupe do 4ky. Je to také zlé?
Používateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa geroswen »

Mne volala v juni nejaka teta z Orange a ked som nezdvihol, tak mi poslala SMS. Mozes skusit.

"Dobry den, pri vybere produktov a sluzieb spolocnosti Orange ma mozete kontaktovat na cisle 0905777452. Pekny den, Anna Pi****ova"
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Používateľov profilový obrázok
srebalat
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2367
Dátum registrácie: Št 10. Aug, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Štrba (33)

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa srebalat »

lithrai napísal: Pi 14. Aug, 2020, 14:42 A povoliť roaming a nastaviť Orange 3G si neskúšal? Mne tiež končí v Orange paušál a som rozmýšľal o prestupe do 4ky. Je to také zlé?
ja mam 4ku cca pol roka alebo viac, na zaciatku som mal 4G zapnute a v meste to bolo fajn, ale doma mimo mesta sa to stale prepinalo z 4G na 3G a zas naopak a stavalo sa ze ludia sa nevedeli dovolat, tak som to natvrdo prepol na 3G a zapol roaming ako pises a slape to jedna pohoda, rychlosti mi bohato stacia, v pohode to prehrava HD videa, fotky to nacitava velmi slusne, vobec mi nechyba to 4G, vsetko ide pohodlne ako by som chcel aj pri "starom" 3G. vsak keby nie tak som uz od nich davno prec :)
Desktop: Intel Core i5 9400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B360 AORUS GAMING 3 WIFI nVidia GTX970 4Gb ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB 2666MHz SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LG 29UM58 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Logitech G102 + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone SE 64gb + iPad 2020 32gb + Apple Watch SE 44mm
TV: LG 55LB870V
bepetko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 204
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08
Reputácia: 0

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa bepetko »

Možno to je tým, že to 4g je horšie ako dobré 3g
Používateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1861
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Reputácia: 0
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa Matej.T »

Moje skusenosti:
1) pri prechode cez hranice (CZ/SK) musim restartovat mt (sam ma vyzve), toto sa zacalo diat po vlozeni ich sim karty
2) nechapem preco musim stale odklikavat datovy roaming v mt (S9), toto sa zacalo diat po vlozeni ich sim karty
3) Piestany, katastrofalny signal

Radsej si priplatim a mat plnohodnotne sluzby :)

btw toto uz bol 2. pokus odomna u nich (po 2 rokoch) :hysterical:

@geroswen, dakujem! Cez tyzden zavolam :)
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
tyler91
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 156
Dátum registrácie: Ne 26. Dec, 2010, 11:45
Reputácia: 0

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa tyler91 »

https://www.radost.digital/
Táto ponuka konečne zamáva s cenami :)
Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4494
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Reputácia: 2
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa kllr007 »

To ide cez O2, tam je problém so signálom aj ked človek stojí pred anténou.
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Nvidia RTX 3060Ti 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Používateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8080
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Reputácia: 5
Bydlisko: KE/BT

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa stiv »

Nastastie oproti takej 4ke je to o 10 rokov vpred.
Spoiler: ukázať
Crosshair VIII Dark Hero, Ryzen 9 5900X + EK-Quantum Velocity, F4-3800C14Q-32GTZN, RTX 3090 + EK-Quantum Vector, Caselabs SMA-8, Optane 900P, SN850, 970Pro, 960 Pro, 2x850Pro, Corsair AX1600i, HW Labs 2x480 + 360mm, Aquaero 6XT, 12x NF-A12x25, HEATKILLER® Tube 200 D5, Bitspower.
UP3216Q, Vortex Race 3, G903 Hero, G440, C980, Adam A7X, Aune S6, MMX300 v2
DS918+, IronWolf Pro 10TB, RT2600ac, 2x MR2200ac.
Používateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa geroswen »

To, ze maju pomalsiu siet, nez Orange alebo Telekom je fakt. Asi maju aj o nieco horsie pokrytie, ale nie je to nic tragicke (pokial nemas chatu niekde v lese). V podstate mam jediny problem vtedy, ked vyjdem z vytahu alebo podchodu, kde nie je ziadny signal a nasledne ma to hodi do roamingu (Orange), kde vobec nejdu data. Inak pouzivam ich internet aj ako nahradu za DSL na dedine - je to podstatne rychlejsie a za nizsiu cenu.

Rychlost prenosu je obmedzena na 10 Mbit/s a po prekroceni 100 GB FUP sa spomali na 2 Mbit. Cize je to presne to iste, ako Titanovy pausal, ktory stoji 40 eur, ale bez aplikacii a zlavy na HW.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Používateľov profilový obrázok
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4494
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Reputácia: 2
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od používateľa kllr007 »

Hmm pozerám aorange mi sám zvýšil mobilné dáta z 12GV na 16... Stalo sa to niekomu ?
MB: Gigabyte B450M S2H; CPU: AMD Ryzen 2600; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Nvidia RTX 3060Ti 8GB; SSD: Crucial MX500 1TB; PSU: Be Quiet Pure Power 11 500W; CASE: Jonsbo UMX3; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: RK61; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"