Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7585
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 06. Dec, 2019, 15:43

Nejak neviem najst nejaky slusny pausal za 15€. Teraz mam orange 100 minut a 6GB za 20€. Chcel by som nieco lacnejsie. Je za prenos inde nejaky dobry bonus teraz? Lebo tie ponuky su stale akoby sme zili v dobe pred 10 rokmi. Ceny a ponuky drahe.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa hubula » Pi 06. Dec, 2019, 16:07

Ja mam v Orange Go 30 za 15€ (neobmedzene volania a SMS v ramci EU + 4GB dat). Da sa vybavit pri prenose od konkurencie takato cena, akurat je to s viazanostou 15 mesiacov.

Užívateľov profilový obrázok
stevo891
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 843
Dátum registrácie: St 14. Jan, 2009, 02:54
Bydlisko: TN

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa stevo891 » Pi 06. Dec, 2019, 18:09

Cez to retencne si nepochodil alebo si neriesil? Vdety ked som ti pisal tak som prezistil aj inych operatorov ale v tom case nikto nemal nic zaujimave akurat O2 ked sa dobre pamatam 100min a 3gb za 15e.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
MB: ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 | CPU:Intel Core i7-4790K @ 4600 MHz | COOLING: Raijintek Ereboss, 2x Noctua NF-P12-1300 | RAM: Kingston DDR3 12GB 1333MHz CL9 HyperX (2x4GB, 2x2GB) @ 1800MHz | VGA: ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5| SSD: Kingston 240GB SSD HyperX SATA3, 2.5 | HDD: Seagate Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB | MONITOR: LCD Benq G2420HDBL | CASE: Fractal Design Define R2 Black Pearl, 3x Noctua NF-S12B FLX| FAN CONTROLLER:NZXT Sentry Mesh | PSU: Seasonic M12II-620

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7585
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 06. Dec, 2019, 18:18

Volal som na 905 a samozrejme som nepochodil. Ta baba mi ponukla akurat tak GO 15.
hubula - ja mam orange takze to nepojde ako prenos.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13059
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Dec, 2019, 18:46

za 12€ 300min/16GB(aj v domacej roamingovej sieti)
https://www.4ka.sk/ponuka/sloboda-300-plus
popripade za 20 vsetko neomedzene
siet a pokrytie sa zlepsuju https://zive.aktuality.sk/clanok/144089 ... om-je-4ka/

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4622
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 06. Dec, 2019, 18:49

4ku ani nepriatelovi :) a uz vobec nie na severe, tam je to neskutocne otrasne s tym pokrytim :)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13059
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Dec, 2019, 18:54

nemam problem so 4kou uz roky :) nesir tu prazdne hoaxy
je to bez viazanosti,za vyskusanie nic neda

hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 89
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa hubula » Pi 06. Dec, 2019, 20:37

gammaray - tak ak nie cez retencne, tak presun cislo inde (napriklad do 4ky na skusku) a potom spat. Podla mna to za to stoji - preco preplacat nenazranemu operatorovi?

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3684
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Pi 06. Dec, 2019, 21:30

Okrem casu a energie.
O2 dava 150 euro preplatenie pokuty ak ku nim prejdes, vyuzil som to. Ale pausaly.nic moc.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 13059
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Per » Pi 06. Dec, 2019, 21:36

ak aj strati 4G,preskoci mu to na 3G orangu..datam je jedno odkial sa tahaju,uz to nie je ako predtym,ze z 3G slo len 1Gb a musesl si si davat pozor..
ale chapem,typicke slovneske myslenie si o nicom,co ma najmenej ludi,ze je zle..slovaci rozmyslaju ako ovce..vid foodcourty v shopingcentrach..tam kde nik nie je,nik ani nepojde jest,alebo minimum...naopak vsetci sa budu tlacit,tam kde je najvacsia rada :D
skoda diskutovat na tuto temu

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4622
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 06. Dec, 2019, 22:11

nechel som na teba ani reagovat povodne. Ale ja neviem ci ty alebo ja mas realne skusenosti so 4kou mimo "centra mesta " (pokrytia). Je to otrasne, o internete nehovorim, ale boli problemy s takymi vecami ako volanie. Keby som mal zit iba v BA/BB/ine vacsie mesto tak ok. Ale je to fakt smiesne by ti vkuse prehadzovalo signal a nevedel sa niekam dovolat. Nie kazdy ma telefon len tak, ale niekto to aj potrebuje a pouziva :) ten prazdny hoax si prosim nabuduce odpusti, vdaka

PS: osobne mam dve SIM 4ky :) Hlavnu mam telekom a dalsiu orange. Mam s cim porovnavat
PS2: gamma, ak to mas kde vyuzit kup si jednu SIM 4ky a vyskusaj to tam kadial behas.. neviem ako vyuzivas tie minuty ale teraz pouzivam EasyPecku ktora mi zatial vyhovuje super s jej balikmi a tym ze viem mat v ramci dna zadarmo volanie do siete, lebo volam narazovo :)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7585
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 06. Dec, 2019, 22:27

Ja prevolam mesacne tak zhruba 50 min aj to niekedy nie. Data vyuzivam ako pride, ale tak nieje problem vyuzit aj 6GB co mam. No viem si predstavit aj menej dat.
4ka je problem. Kupil som do roboty kartu (stary mobil ako hotspot na wifi) a neobmedzene data, ale ten signal je ubohy. V meste ok da sa ale mimo nie. Preto je 4ka tak lacna lebo maju slabucky signal mimo miest hlavne. Ja chcem ostat pri Orange lebo ma najlepsie pokrytie. Aj tam kde ini maju slabe 3G Orange ma 4G bez problemov. Chodim po takych miestach. Keby mala 4ka pokrytie ako Orange (4G) tak isto nema take ceny ako ma teraz. Tiez by sa chceli nabalit ako klasicky slovensky podnikatel.

Ak nebude v dohladnej dobe nieco lepsie (okolo vianoc) asi sa zahram na odchadzajuceho a nech mi retencne vola. No uvidim
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 06. Dec, 2019, 23:04

shajek napísal:
Pi 06. Dec, 2019, 22:11
nechel som na teba ani reagovat povodne. Ale ja neviem ci ty alebo ja mas realne skusenosti so 4kou mimo "centra mesta " (pokrytia). Je to otrasne, o internete nehovorim, ale boli problemy s takymi vecami ako volanie. Keby som mal zit iba v BA/BB/ine vacsie mesto tak ok. Ale je to fakt smiesne by ti vkuse prehadzovalo signal a nevedel sa niekam dovolat. Nie kazdy ma telefon len tak, ale niekto to aj potrebuje a pouziva :) ten prazdny hoax si prosim nabuduce odpusti, vdaka
No ja ti neviem. V lete sme boli na Orave a ja bol so 4kou zahojeny. Zatial co vsetci ostatni behali po zahrade resp dome a hladali signal O2 a Orange. V Malych Karpatoch tiez v poho chytam signal. Az som prekvapeny. 4ke dost pomohla ta prenajata siet od Orange ;-) Musim povedat, ze sa zlepsuju. Nie su o nic horsi ako ostatni OPi, akuratze su lacnejsi :)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4622
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shajek » So 07. Dec, 2019, 00:18

no ja som len rad, ale riesil som problem, kde chalan byval v Dolnom Kubine a cestoval hore dole po orave (smer tvrdosin), a seriozne 50% casu sa nedal dostihnut, lebo signal. Taktiez aj ked bol staticky DK/TV. Bol to samsung s8. Po vymene SIM za Telekom, absolutne ziaden problem.. cize vyplyva mi z toho, ze ten signal nemaju uplne porieseny.. a bohuzial, podla mna ak potrebujes byt zastihnutelny 100% zostavaju nasi stari znami predrazeni ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7619
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa newmi » Ne 08. Dec, 2019, 14:29

Tak hej, ak riesis stale biznis cez telefon, tak ine ti nezostava :( Akoze uznavam, ze ta nasa svata trojica ma lepsie pokrytie a kvalitnejsiu siet. Len ten ich pomer cena/kvalita je ako keby z ineho vesmiru.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"