Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7568
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa newmi » St 04. Sep, 2019, 10:37

@shiro blbi ludia su ti co platia 20€ a viac a ani to nevyuziju. Nie kazdy potrebuje vyvolavat do bezvedomia a silou mocou frcat na 4G datach. Mne 4ka za 8€(100min/sms 1 +10GB dat) bohate staci. 90% casu sa pohybujem v ich pokryti. A ked nahodou idem na dovolenku a nie je tam pokrytie dobre, tak mam v druhom sim slote este o2 volnost. Stale lepsie ako ako chuj platit 20-30€ za tie oranzove pausaly. Neobmedzene minuty im mozem a 15€ za 3GB je zlodejina. Ano su ludia, ktori to potrebuju k praci a priplatia si za to ale su ludia, ktori to nepotrebuju.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shiro » St 04. Sep, 2019, 15:34

Som v telekome mozno 20r, nemam problem si vyjednat pausal....posledne mi sami ponukli 100minut vsade a 2GB dat za 10e. predtym som mal to iste za 13e. Kludne ostanem u telekomu aj dalsich 20r, ak budu mat kombinaciu sluzieb, aku potrebujem, za vhodnu cenu.

Suhlasim, data su u nasich opetratorov predrazene. Okrem telefonovania, takmer vsetko fici na datach. SMSky su pekne dlho uz mimo, vhodne snad na SMS parking a nejake sutaze. Inac kazdy textuje/vola/videotelefonuje cez FB messenger a kopu inych appiek online.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12489
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Per » St 04. Sep, 2019, 16:19

shiro napísal:
St 28. Aug, 2019, 09:19
hlavne ze 300GB dat, neobmedzene hento-tamto....blbym ludom nedojde, ze je mi nanic ich 300GB dat, ked mam pomale EDGE, len co vyjdem za mesto. Na neobmedzene volania v ich sieti, sa im len smejem. Kde sme, v roku 1999, aby som este musel sledovat, ci nahodou nevolam do susednej siete, lebo bu-bu-bu? Aby sa operatori nepotentovali, ze im moj signal leti z ich BTS na konkurencnu. Traposi s ich vyfabrikovanymi "prepojovacimi poplatkami" za elektromagneticky signal. :laugh:

S Telekomom tiez nemam ziadny problem, 4G mam aj na miestach, kde by som ho necakal.
1.za mestom mas tiez 4G
2.neomedzene volania su do vsetkych sieti

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1745
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Matej.T » St 04. Sep, 2019, 16:28

Ja som ani v meste nemal (Piešťany) :D :D O budovách a sms o zmeškaných hovoroch radšej pomlčím.
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shiro » Št 05. Sep, 2019, 11:42

Co som zazil, ak dany operator ponuka neobmedzene volania, tak vzdy len v jeho sieti.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8567
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 05. Sep, 2019, 13:01

neobmedzene volania uz hadam onukaju len nejaky mali operatori. Uz som dlho nevidel, aby bl v ponuke pausal s naobmendzenimi volaniami obmedzeni iba v ramci jedneho operatora. Volakedy to tak bolo, ale uz hadam par peknych rokov nie

Inac k tomu O2. Nie je to najhorsia siet, aj ked porovnavat to s orange a telekomom nejde. Napriklad ja som mal isty cas jedno cislo O2, byvam na dedine a v dome pod strechou som nemal signal, pritom v ostatnych castiach domu mi furt drzal signal na 4G. O2 uz nie je tak vyhodne ako volakedy, teraz uz aj oranzovy a ruzovy operator ti vie vyskladat celkom slusny pausal
NB: Dell Latitude 5480

bepetko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 20
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa bepetko » Št 05. Sep, 2019, 14:22

Podľa mňa to je jedno. Prašť ako uhoď všetko okrem štvorky. Ak máš pokrytie pre štvorku tak není o čom. Kubín Nitra Žilina Bystrica kdekoľvek som bol, mal som 4g. Postupom času mimo 4g pokrytia bolo 3g, ktoré stačilo na messenger, yb a pod. Neviem kto čo špekuluje s tými "profi" paušálmi od telekomu a pod. Pokiaľ nie som biznis zákazník iné ako 4ku by som neriešil.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shiro » Št 05. Sep, 2019, 14:51

No mne to furt vyzdvihovali ako neviem aku "vyhodu"...asi si naivne myslia, ze teraz budem cele svoje okolie presviedcat, aby presli pod mojho operatora, lebo neobm. volania :laugh:
Furt ked mi niekto volal ohladom predlzenia ci noveho pausalu, vzdy mi vraveli ze va ramci mojej siete mam neobmedzene volania.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7568
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa newmi » Št 05. Sep, 2019, 15:29

ja to nechapem. To normalni ludia fakt potrebuju taketo pausaly? Kedysi davno ked sme blbli s kamaratmi a volalali si cez konferencne hovory lebo jeden mal hovory zadara, tak po pol hodine ma ucho bolelo :D ale to sme fakt ze uplne blbosti o nicom kecali.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7025
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 06. Sep, 2019, 08:11

Ludia kupia hocico, aj ked to nepotrebuju. Operatori prisposobia tomu pausaly, pretoze im to zaraba. A ostatni nemaju na vyber, iba ich kupovat, lebo nic ine nieje. Ked chcem kecat hodinu, idem na pivo. Nie si smazit telefon a potom sa mi nedovola niekto, kto ma fakt nieco dolezite. 100 minut/mes. mi bezne staci, casto mi zo 20min. este ostava.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Bird » Pi 06. Sep, 2019, 11:12

HellAngel napísal:
Št 05. Sep, 2019, 13:01
neobmedzene volania uz hadam onukaju len nejaky mali operatori. Uz som dlho nevidel, aby bl v ponuke pausal s naobmendzenimi volaniami obmedzeni iba v ramci jedneho operatora. Volakedy to tak bolo, ale uz hadam par peknych rokov nie
---
?? Orange to má v paušále GO za 20€ a vyššie
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1745
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Matej.T » Pi 06. Sep, 2019, 15:00

Keď si to vybavíš, tak za 15 s 2GB dátami.
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 06. Sep, 2019, 15:12

Ono tiez operatori radi "trestaju" preskakovacov co sa tyka operatorov, resp. "odmenuju" ludi co ostavaju dlhodobo u jedneho operatora, aspon teda u Telekomu tomu tak je.

Osobne mi Telekom sam napriklad ponukol Ano L s 10GB dat a neomedzene vsetko ostatne za 18 euro. Iste, mohol som mat za 20 euro od stvorky to iste s 300GB dat v ich sieti a 1GB v roamingovej sieti - no za o nieco horsie pokrytie mi to nestalo. Byvam v BA (Dubravka), a i tu v zavislosti od pocasia skoncim v sieti Orange na svojej SIMke od 4ky.

Iste, Telekom ma takto casom dostal z 10 eurovej kategorie na takmer 20 euro, no zaroven som isiel z 50 minut + 2GB dat (Podla seba 1 bez telefonu) cez 150 minut + 1GB dat na nekonecno + 10GB dat. No tych 8 euro ma nezabije :).

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2354
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa wingo » Pi 06. Sep, 2019, 15:39

Ja som Telekom poslal do riti v čase keď prišlo O2 a nejaký retardovaný manažér v Telekome dostal geniálny nápad spoplatniť predĺženie zmluvy. Let that sink in. Niekto si myslel že v čase príchodu novej konkurencie je najlepšia odpoveď spoplatniť možnosť predĺžiť si viazanosť na paušáli. :bye:
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), ASUS VG279Q, Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

hubula
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2014, 10:14

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa hubula » Pi 06. Sep, 2019, 17:21

4ke v principe fandim, ale stavalo sa mi, ze napriklad vo vytahu vypadol signal 4g, potom chvilu nic a nakoniec sa preplo do 3g Orangu. Cize niekolkokrat denne som bol nedostupny a telefonu dlho trvalo kym prepol naspat do 4G.

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"