Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7389
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 07. Júl, 2017, 18:04

Kedze O2 zrusilo net po precerpani a zrejme aj Orange tak spravi ci spravil uz neviem... chcel by som ist ku inemu. Co som sa docital tak 4ka ma problemy s netom, telekom neviem ako je na tom. Dalsi operatori .... ?

Co chcem: Rad by som mal program v ktorom platim len za to co vyuzivam a to teda kolko pretelefonujem tolko zaplatim, pripadne aj kolko dat miniem tolko zaplatim. No zaroven internet musi byt spolahlivy. Cesta je napr. aj to ze si nejaky internetovy balik predplatim na mesiac a ostatok je kolko pretelefonujem tolko zaplatim. Tak ako som mal teraz s O2 Fer ze som si doplatil len internet. Posledna cesta zeby existoval nejaky ozaj vyhodny pausal s netom.

Rad by som pocul nazory od uzivatelov, ktory maju podobnu sluzbu a aj ako je na tom net od daneho operatora. Nemam zaujem o taky net co vypadava kazdu chvilu.

Dakujem
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa geroswen » Pi 07. Júl, 2017, 19:10

Aky internetovy balicek si mal v O2 doteraz? Ak pouzivas primarne data, tak Modre data za 13e mesacne by nemusela byt zla volba.

V ponuke ostatnych operatorov nemam prehlad.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

Užívateľov profilový obrázok
red98
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 19. Júl, 2009, 22:50

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa red98 » Pi 07. Júl, 2017, 20:00

Ak chces pokrytie tak telekom alebo orange. Co sa tyka viazanosti, netreba sa jej bat. Ved to je len 12-15 mesiacov. Ja som mal donedavna sovu 10- telefonovanie a sms za 10 eur a k tomu som mal prilepene 2000 MB za 10 eur. Ked som prekrocil data, tak som aktivoval za 3 eura nekonecny internet s rychlostou 768 kbit/s.
Intel Core i5 7400T * Noctua NH-U12P SE2 * MSI Z270 SLI * 2 x 4GB Crucial DDR4 2400 Mhz * Asus GF GT 640 Pasiv* Crucial MX300 275 GB * ASUS Xonar DX * WD RED 1TB * Samsung SH-S 223L * Super Flower 650 W Gold * Nanoxia Deep Silence 3 * 3x Noiseblocker M12-S1 * HP LP2475w * Logitech Z623 * Win 10 Pro 64

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4219
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 07. Júl, 2017, 21:35

otazka ako intenzivne telefon vyuzivas. ja som sa pred casom rozhodol pre easy lebo nikde inde som nenasiel giga dat za menej ako 5,99 a volam tak do 5 min. za mesiac. a potom som zistil ze ani ten gigovy balicek si nemusim aktivovat, lebo denny max limit je 0,50 centov a net nevyuzivam kazdy den (wifi mam aj v robote), takze kredit 12 eur mi vyzdrzi takmer 3 mesiace
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 7389
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa gammaray » Pi 07. Júl, 2017, 21:46

Mam O2 Fer. Ak by bolo v Modrych datach zaratanych aj 100 min do vsetkych sieti tak ok. Lenze za 15€ (neviem kde vidis 13€) si kupim len 5GB dat (bez zariadenia) plus pretelefonovanie si hradim navyse, cize sa isto dostanem nad 20€. Nenasiel som nikde u operatorov program co by mi vyhovoval.
Pozeral som 4ku. https://www.4ka.sk/vypocet-uspory ked som zadal ze pretelefonujem 60 min, poslem 10 sms a prenesem 2000 mb dat tak mi to vyhodilo cenu 4,8€. Co sa mi vobec akosi nezda ta cena. Odradza ma hlavne ten internet ako nan ludia nadavaju v diskusiach. Rad by som pocul nazor niekoho kto je zakaznikom 4ky.
ZOSTAVA
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3470 @ 3,8 GHz, MB: MSI Z77MA-G45, RAM: 2x4 GB Kingston Beast XMP 1600 MHz CL9, SSD: Samsung 860 Pro 256GB, HDD: Seagate Constellation CS 1TB, DVD RW: Samsung SH-S183A, GPU: ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB, PSU: SEASONIC G-Series 450W 80+ Gold, Monitor: LG 32GK850F, CASE: Fractal Design Define Mini, Headset: KOSS SB/45, Repro: Fluid Audio F5, Myš: Logitech G400, Klávesnica: Corsair K68 RGB, OS: Windows 10 Pro 64bit


Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8650
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 07. Júl, 2017, 21:56

spotreba dat mesacne cca?

4ka je OK akurat tak v bratislave. Mozes srpavit jedno. Prenes si cislo do orange/telekom, aktivuj si sikovana volba. Internet je 0.01eura/mb cize 10e - 1GB. Skus to riesit na pobocke, ak tam bude schopny clovek, tak ti aj daco lepsie nakonfiguruje.
Pockaj si na akciu ako malo O2 vo february, ze za prenos cisla si dostal aj zlavu na telefon + bonus za prenos
ohladne pokrutia, TOP je orange/telekom. O2 je na tom podstatne slabsie, ale pokial som sa spravne docital na nete, tak o2 ma tento rok hodne investovat na rozsireni 4g siete
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa geroswen » Pi 07. Júl, 2017, 22:16

Na cenu 13 eur sa dostanes tak, ze zoberies zariadenie za 26 eur (2 eur zaplatis na mieste a 24 eur budes splacat po 1 eure mesacne) - napriklad power banku. Zlavu na zariadenie dostanes v plnej vyske (tj. 3 eur mesacne), cize mesacne by si platil 13 eur. Ked si povies, ze ides od nich prec, tak doplatis zvysnu sumu z tych 24 eur, ktore budes splacat.

Pochybujem, ze ti to s O2 fer vychadzalo lacnejsie. Ak ti to za to stoji a mas na to povahu, tak chod do predajne a vypytaj si k tomu este nejaku podpultovu zlavu.

Ten vypocet od 4ky pocita s datovym balickom iba v ich sieti, co by som asi nechcel.

Co sa tyka pokrytia, tak na zapadnom SVK nemam v O2 vobec problem. Jedine, co mi vadi je ten ich bug, ze po prepnuti zo 4G do 2G na zaciatku hovoru nepocujes druhu stranu.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » Pi 07. Júl, 2017, 23:15

Mám tesco mobile , pozri si ich ponuku majú aj po prečerpani ďalšich 500 MB internetu za 3 € . som spokojný oproti o2 paušalu . pokrytie majú tkaé ako o2 .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa geroswen » Pi 07. Júl, 2017, 23:52

Nepoznam nikoho, ci by mal Tesco, Jura alebo Pisu. Tesco sa IMHO oplati iba ludom, co tam dokladaju rozky a maju zamestnanecku zlavu.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6122
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa Leon » Pi 07. Júl, 2017, 23:58

:hysterical: :hysterical: :hysterical:
.

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » So 08. Júl, 2017, 01:06

tiež som sa z toho smial až som zistil že mesačne oproti paušalu ušetrim polovičku :D volám za nejaké 4 centy za minutu sms tiež 4 centy a 500 MB net za 5€ s tým že keĎ ho prečerpam tak za 3 € mám znova 500 MB . niekedy si vystačím s 500 MB niekedy si priplatím za ďalších 500 MB . netelefonujem veľa občas pošlem sms a tak ušetrim oproti paušalu polovičku nákladov . samozrejme keĎ by sa minulo viac dat ako 1 GB ďalšich 500 MB stoji ďalšie 3 € . jediné čo ma naštvalo že ak chcem prejsť do tesco mobile s mojim čislom, tak ide všetko okrem o2 ! . preto som musel meniť číslo .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8650
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 08. Júl, 2017, 07:30

tesco mobile je nudzovka, hlavne teda na mobilne data. Volanie este OK, tam sa da usetrit, ale net je slabota
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
geroswen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1104
Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Bydlisko: Bratislava, Cifer

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa geroswen » So 08. Júl, 2017, 12:19

spencer napísal:Jediné čo ma naštvalo že ak chcem prejsť do tesco mobile s mojim čislom, tak ide všetko okrem o2 ! . preto som musel meniť číslo .
Tomu neverim. Operator ti zo zakona musi umoznit prenos cisla ;) Ked ti povedali, ze to nejde, tak si si mal pytal nadriadeneho a keby ti to tvrdili aj nadalej, tak to isti Telekomunikacny urad.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa spencer » So 08. Júl, 2017, 12:24

geroswen no vidíš no . ja som nejako pravne vzdelaný neni . takže o tom som nemal ani potuchy .

hellangel u mňa bola priorita aby som mal v robote 4G net a doma a v meste tiež a to aj mám . na niekotrých miestach som mal 4G a telekom čo ma kamoš tam chytal 2G . Ako určite to nie je pre každého dobre s tým pokrytim , keďže o2 malo vo veľa častiach SR slabšie pokrytie ale tu okolie žiliny je to už dobre , 4 G v robote mi nabehlo minuly rok , dovtedy to bolo v robote slabe .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7171
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)

Príspevok od užívateľa LordKJ » So 08. Júl, 2017, 12:36

ale ved O2 prevadzkuje tesco mobile
[......]

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"