4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12287
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 13. Jún, 2018, 22:03

Ja sa pohybujem predsa. Ide o to,že prídem na miesto,napr krčma..je tam LTE..dám niečo ťahať,pustím YouTube vo fullhd a prehodí mi to na 3g,ani o Tom neviem..to je celá pointa

Roaming vypínať nebudem,pohybujem sa dosť na miestach kde nie je LTE..tam samozrejme nič veľké netaham,ani notvaram videá. Len som online
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12287
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 01. Aug, 2018, 10:35

Všimli ste si zmeny v paušáloch? Riadne pritvrdili. Napr 100 min. do všetkých sieti a nekonecne data za 8€...
Predtým tam bolo 10GB
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6730
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa shiro » St 01. Aug, 2018, 11:10

Co z nekonecnych dat, ked...vid tvoj predosly prispevok.

A to je problem vsetkych operatorov. Bud vyborne pokrytie, ale data na prd. Alebo kvantum dat, ktore nemas poriadne ako vyuzit, lebo smejdove pokrytie - kazdu chvilu roaming, pady na 3g, apod. Takze max. marketingovy efekt, wau mam 300GB dat / nekonecno. Real vyuzitie vsak otravuje, clovek aby vkuse sledoval, daval pozor.... :(
Sa divim ze vobec maju odvahu takto fungovat. Sak by som sa bal, ze iba nastvem ludi.

Na nejake neobm. minuty do vlasnej siete im kaslem. Este aby som si v 2018-tom musel sledovat, ze ci nahodou nevolam do inej siete.
Mi to pripomina, ako sme sa kedysi smrtelne bali zapnut si na mobiloch internet. Ale to bolo v roku 2000....
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 01. Aug, 2018, 12:50

Ale plati to len na mesiac
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12287
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 01. Aug, 2018, 12:54

Shiro,ja nemám s operátorom žiadny problém už rok...nikdy nemal problém.sa mi niekto dovolať. Akurát vypínam 3G v telefóne.. a keď už ho zapnem,tak stojím na mieste a viem že nebudem nič veľké ťahať..


Max..akože aktivácia,alebo len tento mesiac to funguje? Síce mne je to jedno ,keďže už mám doma.wifi
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2245
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 01. Aug, 2018, 16:59

Akcia plati do 1.9.2018, dali to vlastne na 2mesiace ako zacali prázdniny aby trosku ludi nalakali
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1764
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Sky » St 01. Aug, 2018, 17:41

CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: GTX1060 3GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3893
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa molnart » Pi 16. Nov, 2018, 10:25

funguje vam automaticke dobijania pausalu na 4ke? manzelka k nim presla pred dvoma mesiacmi, zatial sa pausal neobnovil an raz normalne, vzdy musim cez tu ich zonu vypinat a znovu zapinat obnovenie
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6048
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa ericc64 » Pi 16. Nov, 2018, 10:32

Pokial tam mam kredit, tak sa mi vzdy sam obnovil, nemal som nikdy problem. Mam Slobodu 100+ . Teraz mi prisal SMS ze za 2dni mi konci pausal a mam si nezabudnut dobit kredit, lebo tam nemam :) Ale priatelka mala aktivovane Giga a raz jej to tiez zblblo ze jej to neobnovilo samo a musela rucne.
MB: MSI B450 GAMING PRO CARBON AC CPU: AMD Athlon 200GE @ ???? MHz + be quiet! DARK ROCK PRO 4 RAM: 2x8GB G.SKILL Flare X 3200 MHz CL14 @ 3400 MHz CL14 VGA: ???? @ ????/???? MHz SSD: Samsung 860 EVO 1TB PSU: SuperFlower SF-550P14PE CASE: Fractal Define C Window + 3x be quiet! Silent Wings 3 LCD: LG 34UM59 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12287
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Pi 16. Nov, 2018, 10:38

ja mam tiez Sloboda 100+. Mesacne mi automaticky stiahnu z karty 8€ a nasledne sa program dobije..nic nemusim robit
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

PetoBB
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Ut 27. Sep, 2016, 23:42

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa PetoBB » So 17. Nov, 2018, 01:39

Automatické dobíjanie kreditu z kreditnej karty mám nastavené pri poklese kreditu pod 1e na 3 rodinných číslach, funguje to absolútne spoľahlivo. Ešte sa mi za cca. 2 roky nestalo, aby to zlyhalo.
i7 6700k 4,4 GHz + Noctua NH-D14 + 2x Noctua NF-S12A PWM, 16GB DDR4 Corsair 3 GHz, Gigabyte Z270-X Gaming 5, Gainward GTX 1080 Phoenix (Bios GLH), SSD M.2 Samsung 960 Pro 512 GB + Sata 850 Evo 1 TB, Seasonix SS-1000W Platinum, Cooler Master K280 + 2x Noctua NF-S12A PWM, 4x FHD 24" Monitory, Win 7 Pro 64bit, router Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN
2x Lenovo T430 i7 a i5, 8GB DDR3, Samsung 850 Evo 256GB, Win 7 Pro 64bit

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 603
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Po 19. Nov, 2018, 13:13

Mne to funguje, najprv si stiahne peniaze s kreditky, potom sa obnovi balicek

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"