4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1849
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Sky » Pi 02. Mar, 2018, 13:53

vyborne, konecne to nebude zrat z kreditu za data roaming cez orange :) Takto teda uz maju vpodstate plne funckne datove pripojenie na celom slovensku bez dokupovania dalsich balikov/dat.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Pi 02. Mar, 2018, 14:10

wot ? ako z kreditu ? z kreditu ti to bude vzdy brat ked minies ten GB..ci ?

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 678
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Pi 02. Mar, 2018, 14:51

Sak ale on myslel ked neminie ze ked mal len 1G v 4rke takto bude mat 1G vsade

Užívateľov profilový obrázok
Diablo1st
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3759
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Diablo1st » So 03. Mar, 2018, 21:01

Chalani dá sa nejako paušal v 4ke zautomatizovať bez toho, aby som im nechal číslo mojej platobnej karty?

Teraz mám klasika paušál + inkaso, takže sa o nič nestarám. Ak som to správne pochopil takto sa to vo 4ke nastaviť nedá, alebo sa mýlim?
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10558
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Po 05. Mar, 2018, 09:54

Moja prianie sa splnilo, keď uviedli 3Gčko, tak som im hneď dal vedieť, že by som rád videl, ak v budúcnosti ujednotia to, čo zahrnie balík GIGA. Vidím, že to spravilo dostatok ľudí, aby to aj spravili.

Teraz sa to aj za tie 2€ plne oplatí. :)
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Po 05. Mar, 2018, 15:48

od aprila
to.10 o 50c drahsie
to.15 o 2€ drahsie
nekonecne volania po 3.minute len po prevolani minut v baliku

ullsus
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi 24. Jún, 2016, 21:14

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa ullsus » Po 05. Mar, 2018, 19:21

Uz to zacina....
Naposledy upravil/-a ullsus v Ut 30. Júl, 2019, 11:27, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 07. Mar, 2018, 04:10

tebe zacina..

zlesili sluzby ? hej..moj program bude o 50c drahsi,pretoze mam 3G namiesto 2G ? pls bitch

ullsus
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi 24. Jún, 2016, 21:14

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa ullsus » Ne 25. Mar, 2018, 20:24

Nezdá sa vám že vám 4ka vybija viac baterku? Zdá sa mi že odkedy mám 4ku sa mi skôr vybije telefón (Honor 9) možné to je, že hľadá silnejší vysielač alebo čo, hoci doma mám stále plný signál...

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1842
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 28. Mar, 2018, 08:07

je to dost mozne lebo 4ka stale prepina z ich siete na Orange, takze ano, je mozne, ze to zerie baterku
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 678
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » St 28. Mar, 2018, 10:57

Ked mam signal 4rky este sa mi nestalo ze by ma preplo same na orange.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Po 02. Apr, 2018, 23:26

Kukam tie nove pausaly

aky je rozdiel v Sloboda+ a TO ?

Ja tam ziadny nevidim,teda az cenu slobody,ktora je drahsia ..

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2260
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ut 03. Apr, 2018, 09:24

Cena je rovnaka uz
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12433
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Ut 03. Apr, 2018, 12:05

ja to vidim ako 10 vs 12

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7557
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa newmi » St 11. Apr, 2018, 20:42

Dneska som dal preniest cislo od orange. Dal som si slobodu 100+ za 8€ mesacne. Neni o com, u orange za to dostanem sotva 1GB dat. Tu mam 100minut a sms a 1GB+10GB dat. A ze to plati len na SK? To co mesacne usetrim je omnoho viac ako to co raz za cas miniem ked idem mimo SK. :) Ovocinari sa mozu dat vypchat. Vyse 17 rokov som bol u nich a nic slusne mi nevedeli ponuknut.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"