4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 495
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Pi 07. Júl, 2017, 10:14

Neboj sa, aj na pohode je 4ka...kazdy operator tam ma BTSku.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Po 10. Júl, 2017, 17:29

teraz sa to stalo aj mne,ze mi vypadla siet..doma mam roaming..a nechodili mi overovacie sms,co mi google posiela pri prihlaseni k uctu..nerisil som,myslel som ze je chyba u googla
potom som ale chcel zavolat a telefon zahlasil ze je bez mobilnej siete..zaujimave je,ze palicky signalu mal..akurat tam nebol znak roamingu
skusil som lietadlo,nic,restartoval som fon a nic..ale asi po minute siet a nabehla

neviete kde sa to na nete riesi? forum,alebo nieco podobne
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 495
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Po 10. Júl, 2017, 17:35

Napis 4rke do chatu, nech ti to skontroluju

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2175
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Po 10. Júl, 2017, 17:46

Nic s tým nespravis, spravilo to aj mne, este asi trpia problémami pri prechode do orange siete, predtým to bolo v pohode, kedze mam dual sim fon, staci mi len prehodit karty v nastaveniach a uz mi to nabehne
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Po 10. Júl, 2017, 17:49

blbe je,ze mi to telefon neoznami..proste ide dalej offlinie ,tvariac sa online :)
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 495
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Po 10. Júl, 2017, 18:34

Mne sa to este nestalo...dneska som mal na o2 ziadnu siet...ani do telekomu ma neprehodilo

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » St 12. Júl, 2017, 21:50

zas sa mi to stalo
cakam,ale samo sa to nenastartuje
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1526
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Sky » St 12. Júl, 2017, 22:18

Mne dnes vypol internet tiez, nepomohlo ani vypnut-zapnut data, wifi... po restarte fonu uz 4G ficalo. Som to pripisoval k chybe fonu spociatku.
Naposledy upravil/-a Sky v Št 13. Júl, 2017, 13:05, upravené celkom 1 krát.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: MSI R9 270x Gaming, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer,
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: LG IPS235P-BN
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Júl, 2017, 09:31

Takže oficiálne vyjadrenie od 4ky :-D
Jop,keď budem cestovať v aute,to sa mi bude fajne prepínať..hlavne ,keď neviem,kde a kedy ..

https://1drv.ms/i/s!AvV6xW22pYeCg5MXV-P20E3PnM9hCA
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 495
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Št 13. Júl, 2017, 09:44

To je blbost, HO musi fungovat na 99,99 percenta... skusal si webchat? Daj im cas a t.c. a oni skontroluju preco (bolo to pri hovore?) HO nepresiel korektne...
Ja mam dva telefony v IP mam o2 a Nokii 925tke mam 4rku...a aj som tocil simky a zistil som, ze IP ma vacsi problem sa hodit do NR ako nokia a nemyslim si, ze mam nieco zle/inak nastavene...

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Júl, 2017, 09:54

Vyskytuje sa to uz len tu viac ľuďom. Ten istý problém. Je irelevantné,že to tebe ide ok
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
BigRoland
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
Bydlisko: Fiľakovo

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa BigRoland » Št 13. Júl, 2017, 11:20

v tej 4ke je pravda že sú tie dáta neobmedzené, alebo je dajme tomu 10GB obmedzených a potom môžem byť zadarmo na spomalených dátach ?

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 495
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Št 13. Júl, 2017, 11:52

Per co si hned neprijemny... len som konstatoval, ze moj IP ma s tymito cachrami vacsi problem ako WP platforma... + dodatok, ze aj stazovat sa treba aj efektivne...

BigRoland pri to.nekonecne mas neobmedzene data...pri to.10 nie som si isty, nemam to. , ale podla mna ta upozorni na vycerpanie dat a bude chcet novu reaktivaciu.

S automatickou obnovou TO.10 sa vám TO.10 obnoví každých 30 dní. Ak miniete 10 GB dát v sieti 4ka skôr, paušál sa obnoví skôr. Stačí, ak máte na SIM karte dostatočný kredit. Nespotrebované minúty/SMS nestratia svoju platnosť skôr a môžete ich využívať aj naďalej. Ak spotrebujete minúty/SMS skôr ako dáta, môžete naďalej telefonovať a SMSkovať iba za 4 centy za 1MIN/1SMS v celej EÚ. TO.10 si aktivujete jednodnoducho zaslaním SMS v tvare TO.10 na číslo 950.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Št 13. Júl, 2017, 18:28

tazko mozem byt prijemny ked pises ako madar
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11176
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Per » Pi 04. Aug, 2017, 12:46

Dnes to ide pekne naprd v BB
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"