4ka - Štvrtý mobilný operátor

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4617
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa shajek » St 25. Sep, 2019, 22:17

Hej. Ale zatiaľ len do januára, takže nieje sa zatiaľ moc co radovať
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4035
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa scream » St 29. Jan, 2020, 14:44

Pre mna 4KA nepouzitelny operator v KE. To pokrytie je megatragedia.
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, Colorful 1060 6g Gaminng, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W

XBOX ONE X

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3192
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa castelL » St 29. Jan, 2020, 17:58

4ka mám od leta roku 2018 a v Ke žiadny problém.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4710
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 12. Apr, 2020, 13:04

ako je to vlastne s novymi cenami 4ky? od marca mali zvysovat ceny pausalov o 2 eura, teraz som prevadzal cislo svojej mamy,. a pridaval som to do konta kde mam zvysne 2 cisla. novy pausal stale stoji 5 eur ako tie stare, ale ma 2gb dat namiesto 1 gb pri starych (je mi to jedno, na ziadnom z kariet sa data neouzivaju). viem ze pre starych zakaznikov mali ostat ceny rovnake, ale predpokladal som ze to plati na karty aktivovane do 29.2. ci nejaka docasna akcia?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6
HP Microserver Gen8 PVE + OMV + OPNsense

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 11344
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Ne 12. Apr, 2020, 15:47

Pokiaľ sa nemajú používať dáta, tak paušál neber, je to pridrahé - len si aktivuj automatické dobíjanie kreditu, vyjde ťa to lacnejšie. Za predpokladu, že človek toľko pretelefonuje, sa oplatí až Sloboda 300 paušál (9€ paušál, 12€ by bolo pri základnej sadzbe za 300 minút). Na druhú stranu zase ak ten človek bude posielať mnoho SMS, tak tých 5€ nie je až taký zlý deal.

Pozerám na webe
https://www.4ka.sk/pausaly-sloboda
a ceny sú rovnaké, podľa mňa ten plán zrušili alebo to už je navýšené.

Cez týždeň im skús napísať na chat.
CASE: Define Mini C + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI B450M Mortar CPU: Rezeň 3900X + Scythe Ninja 5 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Viper Steel 3600MHz@CL14 (Ťamťung B-Die) SSD: Adata SX8200 480GB + Corsair MP510 960GB HDD: 2x WD Red 4TB Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3192
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa castelL » Ne 12. Apr, 2020, 19:56

Ceny su navýšené, ja mám ten za 22€, akurát že platím 20 €.

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4617
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 17. Apr, 2020, 10:31

Aha, az teraz som si vsimol ako to je s tym prenosom dat

DÁTA v SR platnosť do: 24.04.2020 20:49:06 307 200 MB
SLOBODA DÁTA platnosť do: 23.04.2020 20:49:01

takze preto som mal den 600gb :D
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3192
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa castelL » Pi 17. Apr, 2020, 19:35

Jáááj.. mám ja Vám ťažké srdce na tú 4ku od kedy začali kade komu rozdávať tie dáta zadarmo, aj nižším paušálom, ide to neskutočne ako sračka, hlavne tieto posledné dni. Celý prúser je, že som sa presťahoval do lokality kde je agregované DSL ktoré ide horšie ako 4ka, tak som urobil sieť a fungujem cez 4ku aj na PC, ale ide to zle, veľmi zle. PING v hre ani nepíšem.. (občasne 300+).

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4617
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 17. Apr, 2020, 19:47

aha a to som si myslel ze to je tym ze som vymenil router :D vsetko islo v poriadku, stremoval som 4k kamery do internetu, a zrazu bum ... upload ani nie 4mbps .... takze sa to deje vsetkym, nielen mne hej ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 697
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa MacTukahan » So 25. Apr, 2020, 09:12

Kde a kedy? Ja mam 4rku v TT a zatial v pohode.

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 580
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Pini » Ne 26. Apr, 2020, 20:43

3G u 4ky je 2x rychlejsie ako 4G :good:
Obrázok

Obrázok
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

liqua1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 421
Dátum registrácie: So 24. Jan, 2015, 16:58

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa liqua1 » Ne 26. Apr, 2020, 20:47

mozno to je tym, ze to 3G nie je 4ka.

Užívateľov profilový obrázok
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 993
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves/Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa d3Xter » Ne 26. Apr, 2020, 21:03

presne :D 4ka nema 3g siet, tam mozes byt jedine v roamingu :D ved ti to tam este aj svieti ze R :cool:

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 580
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa Pini » Ne 26. Apr, 2020, 21:10

wow to som fakt nevedel :rolleyes: ..
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3192
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor

Príspevok od užívateľa castelL » Ne 26. Apr, 2020, 21:46

Môžeš postnúť/upnuť niekde ešte raz tie obrázky? Dik.

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"