Zmena tlacidiel v Telefone

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Dwayne-Johnson
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 34
Dátum registrácie: Ne 29. Sep, 2013, 22:49
Bydlisko: Miami.FL

Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Dwayne-Johnson » Pi 26. Dec, 2014, 23:54

Zdravim

Moc sa do toho nerozumiem ale potrebujem poradit z jednym telefonom ktory nema dotykove tlacidla pod displajom ale na displeji ( Ma to dole taky cierny pasik a tam su ) Videl som na obrazkoch ze niektore telefony to maju tiez tak ale maju to priesvitne a nemaju to na tom ciernom podklade... Pre lepsie predstavenie problemu sem davam aj foto co myslim... Da sa to prosim vas nejako zmenit aby to bolo aj na tom fone priesvitne co je na o brazku dole ??? Moc dakujem
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB : MSI 785GM-E51 | CPU : AMD Phenom II X4 955 BE 3,2 Ghz *Alpenföhn Ben Nevis | RAM : Kingston 4 x 2 GB DDR3 1333 Mhz 2x Dual Channel |
GPU : Asus Nvidia GeForce GTX960 2 GB | HDD : WD Caviar Black 500 GB | ROM : Samsung DVD-RW 22X | PSU : Seasonic S12II 520W Bronze |
CASE : Evolve Tornado WBS | Monitor : LG Flatron IPS234 23" | Keyboard : Logitech Media Keyboard 600 | Mouse : E-Blue Cobra II |OS : Windows 7 Ultimate 64 Bit |

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1748
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Pein » So 27. Dec, 2014, 00:53

zalezi od telefonu / resp vyrobcu ako ma upravenu nadstavbu.
A android to podporuje tusim az od 4.3

Užívateľov profilový obrázok
Dwayne-Johnson
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 34
Dátum registrácie: Ne 29. Sep, 2013, 22:49
Bydlisko: Miami.FL

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Dwayne-Johnson » Ne 28. Dec, 2014, 10:43

Tak to si ma nepotesil... Je to telefon HTC Desire 310 a ma to Android 4.2.2 :D Neda sa to nejako aktualizovat na ten novsi android ? :D Dakujem moc
MB : MSI 785GM-E51 | CPU : AMD Phenom II X4 955 BE 3,2 Ghz *Alpenföhn Ben Nevis | RAM : Kingston 4 x 2 GB DDR3 1333 Mhz 2x Dual Channel |
GPU : Asus Nvidia GeForce GTX960 2 GB | HDD : WD Caviar Black 500 GB | ROM : Samsung DVD-RW 22X | PSU : Seasonic S12II 520W Bronze |
CASE : Evolve Tornado WBS | Monitor : LG Flatron IPS234 23" | Keyboard : Logitech Media Keyboard 600 | Mouse : E-Blue Cobra II |OS : Windows 7 Ultimate 64 Bit |

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2258
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 28. Dec, 2014, 11:15

no tebe by nepomohol ani android 4.3, htc to ma upravene,jedine iny launcher alebo si zvykaj :D
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Dwayne-Johnson
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 34
Dátum registrácie: Ne 29. Sep, 2013, 22:49
Bydlisko: Miami.FL

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Dwayne-Johnson » Ne 28. Dec, 2014, 11:49

To neni moj telefon :D Ja mam iny :good: nasiel som jeden navod na prepalenie androidu

Kód: Vybrať všetko

http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=http://www.upgrade-lollipop.org/mp3-0/htc-desire-310-6009.html&prev=search
Co myslite je to bezpecne nieco take spravit ??? Alebo myslite ze ten navod by fungoval ??? ( Uz som nieco take robil na iphone ked som robil odblokovanie to bude asi nieco podobne )
MB : MSI 785GM-E51 | CPU : AMD Phenom II X4 955 BE 3,2 Ghz *Alpenföhn Ben Nevis | RAM : Kingston 4 x 2 GB DDR3 1333 Mhz 2x Dual Channel |
GPU : Asus Nvidia GeForce GTX960 2 GB | HDD : WD Caviar Black 500 GB | ROM : Samsung DVD-RW 22X | PSU : Seasonic S12II 520W Bronze |
CASE : Evolve Tornado WBS | Monitor : LG Flatron IPS234 23" | Keyboard : Logitech Media Keyboard 600 | Mouse : E-Blue Cobra II |OS : Windows 7 Ultimate 64 Bit |

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1770
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Xeigen » Ne 28. Dec, 2014, 12:18

Nova launcher to nemá/nepodporuje ?
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Dwayne-Johnson
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 34
Dátum registrácie: Ne 29. Sep, 2013, 22:49
Bydlisko: Miami.FL

Re: Zmena tlacidiel v Telefone

Príspevok od užívateľa Dwayne-Johnson » Ne 28. Dec, 2014, 12:23

Skusal som v tom fone uz vsetky mozne launchery ale nic to nezmenilo stale to bolo cierne...
MB : MSI 785GM-E51 | CPU : AMD Phenom II X4 955 BE 3,2 Ghz *Alpenföhn Ben Nevis | RAM : Kingston 4 x 2 GB DDR3 1333 Mhz 2x Dual Channel |
GPU : Asus Nvidia GeForce GTX960 2 GB | HDD : WD Caviar Black 500 GB | ROM : Samsung DVD-RW 22X | PSU : Seasonic S12II 520W Bronze |
CASE : Evolve Tornado WBS | Monitor : LG Flatron IPS234 23" | Keyboard : Logitech Media Keyboard 600 | Mouse : E-Blue Cobra II |OS : Windows 7 Ultimate 64 Bit |

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"