Wifi sa zapína, no nezapne

Všetko o mobilných telefónoch ...
Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Po 04. Aug, 2014, 11:26

Zdravím. Mám dosť zvláštny problém s wifi na HTC Desire X. Telefón neustále zapína wifi, no wifi sa nezapne. Nedá sa to však ani vypnúť, lebo tlačítko off je sivé. Nepomohol ani reštart, ani reset na továrenské nastavenia. Len ak prepnem telefón do režimu v lietadle, tak tlačidlo off sčernie, ale aj tak tam neustále píše "Zapína sa..". Chcel som sa spýtať či nemáte nejaké nápady čo s tým. Telefón nebol rootnutý, takže všetko je tam pôvodné. Ak sa nič nenájde tak putuje na reklamáciu. Pre predstavu prikladám aj screeny.

Obrázok Obrázok

Vopred vďaka.

EDIT: Robí to len posledných pár dní, predtým všetko fungovalo.
Naposledy upravil/-a d-_-b v Po 04. Aug, 2014, 13:48, upravené celkom 1 krát.
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

Užívateľov profilový obrázok
vmm
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 482
Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Namestovo

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa vmm » Po 04. Aug, 2014, 11:37

Mal som rovnaky problem - pomohlo rucne nastavit ip.

Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Po 04. Aug, 2014, 16:16

Keby bol problém v tom, tak by sa wifi aspoň zapla nie?
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1771
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa Xeigen » Po 04. Aug, 2014, 17:01

Reštart Routra ?

Mne to tak blblo keď som sa pripojil na wifi s notebookom a potom nedaj boh že pripojiť telefón. Ani za tu cicku sa pripojiť, len načítaval, podobne ako tebe. Musel som ho reštartovať (router), potom to išlo chvílu a potom tomu znovu preplo a nešlo... Po výmene routra (vyše roka) to funguje bezproblémov...
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Po 04. Aug, 2014, 17:21

Router som už reštartoval mnohokrát, desire S mi pripojí bez problémov. Stále mi ale nejde do hlavy, že sa ani nezapne, takže ani sa nemá ako snažiť pripájať sa k nejakému routru nie?
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

majkoce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2013, 19:42

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa majkoce » Po 04. Aug, 2014, 19:15

Mal som ten istý problém a pomohlo my reštartovať mobil na výrobné nastavenia.Ak to nepomôže tak sa asi Rma nevyhnes :-)
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700

Užívateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1771
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa Xeigen » Po 04. Aug, 2014, 19:16

hmm, vyskúšal si vymazať všetky uložené WIFI siete ?

Niečo z netu:

Kód: Vybrať všetko

I think I found a solution. This worked for me, so I hope it works for others.

Shortly after writing my previous post above, I decided to play around with my NookColor, to see if I could get the Wifi to work normally again. Here's what I did, which fixed the "stuck at connecting" problem for me:

1) Go to Settings > Wireless & networks > Wi-Fi settings
2) Check to enable Wi-Fi, if it's not already enabled
3) Click every wireless network in your list and choose "Forget"
4) Make sure every wireless network is forgotten
5) Check to disable Wi-Fi
6) Check to re-enable Wi-Fi

Instead of "Connecting..." I now see "Scanning" and it picks up the routers around me! I selected my router, and it connected! I am now able to browse the web, update my apps, and all seems to be working normally now!
Spoiler: ukázať
i5-3570K@4,6GHz-DELID● NOCTUA-NH-D15 ● ASUS-P8Z77-V-LE-PLUS ● GIGABYTE-N970-G1-GAMING-4GD ● CORSAIR-VENGEANCE-LP-16GB-DDR3-1600-MHz ● SEASONIC-M12II-620 ● CORSAIR-OBSIDIAN-550D ● 4xNOCTUA-NF-S12A ● CRUCIAL-M500-240GB ● WD-RED-1TB ● WD-BLUE-1TB ● WD-Purple-2TB ●LG-27"-M2732D-PZ ● ASUS-XONAR-DX ● CREATIVE-INSPIRE-A520 ● SUPERLUX-HD681 ● A4-TECH-V3 ● RAZER-GOLIATHUS-M ● RAZER-ISKU-FXIPAD-MINI-RETINA-WIFI-16GB-WHITE ● Xiaomi Redmi Note 4 Global 32 GB Black

Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Po 04. Aug, 2014, 21:00

majkoce: Factory reset som absolvoval dokonca dvakrát, no nepomohlo.

Xeigen: Toto nie je riešenie pre mňa, ja sa k zoznamu sietí ani nedostanem, pretože sa mi wifi len zapína a zapína a zapína... Zapína sa aj sama od seba ihneď po factory resete alebo reštartovaní.. Zapínanie sa vypne len pri režime v lietadle, no po vypnutí režimu sa opäť len zapína a zapína :/ Nemám možnosť si vybrať sieť, lebo wifi vlastne nie je zapnutá, len sa snaží zapnúť.
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

Agent0019
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Po 01. Jan, 2007, 02:00
Bydlisko: Stupava

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa Agent0019 » Po 04. Aug, 2014, 21:11

S takouto chybou som sa uz par krat stretol pri samsungoch. Budes mat vadny WIFI modul na doske cize reklamacke sa nevyhnes. Este si skontroluj ci ti funguje BT ale ten zrejme fungovat bude. V servise ti vymenia bud samotny modul alebo celu dosku podla toho ci maju certifikat menit len samotny BGA chip, popripade ci ta vymena pomoze.
Drzim palce pri reklamacke ;)
Spoiler: ukázať
MB: ASUS P5Q PRO CPU: Intel Core 2 duo E8400 3,00Ghz@3,71Ghz FAN: AC Freezer 7 PRO RAM: 4x1GB DDRAM2 Cosiar 800Mhz VGA: ASUS EAH6850 790Mhz 1GB HDD: samsung 640GB OS: WIN 7 PROFFESIONAL SP1

Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Po 04. Aug, 2014, 21:31

BT funguje. HW chyby som sa obával, ale dúfal som, že to tak nebude. Tak teda telefón poputuje na RMA. Dám vedieť ako som dopadol. Zatiaľ vďaka.. :-)
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

Užívateľov profilový obrázok
d-_-b
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 68
Dátum registrácie: Št 27. Aug, 2009, 16:04
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Wifi sa zapína, no nezapne

Príspevok od užívateľa d-_-b » Pi 29. Aug, 2014, 17:24

Nakoniec bol telefón na reklamačke, kde mu vymenili základnú dosku, takže HW chyba. :-)
PC | MB: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel® Core™ i7-6700K @ 4.5GHz + Noctua NH-D15, RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 2666 MHz HyperX Fury Black Series GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix GS, SDD: Samsung EVO 850 250GB, HDD: Western Digital Green 4TB, Blue 1TB, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 , Case: Fractal Design Define R5 Titanium Window + 3x Noctua NF-A14 PWM, Mouse: ROCCAT Kone XTD, Mousepad: ROCCAT Taito, Keyboard: Razer Arctosa Silver, OS: Win 10 Pro, LCD: Asus VX239H
NB | Dell XPS 13 9360

Napísať odpoveď

Návrat na "Mobilné telefóny"